paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.274
- Πόντοι
- 10.336
Καλά, αυτό με τον καφε και εγω το κάνω......τύπε μόνος μου εγώ μόνο καφέ έχω χρόνο να φτιάξω και αυτό σε πλαστικό ποτήρι για να μη χρειαστεί να το πλύνω μετά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
συνήθως αυτούς προτιμάει ο κόσμος...
Τι έχει η κονσέρβα;
τύπε αν τα φτιάξεις μόνος σου μετά πρέπει να καθαρίσεις κιόλαςΚαλά, αυτό με τον καφε και εγω το κάνω......
Ρε νιανιαρο, ειδικά το μπεργκεράκι, αν δείς πόσο εύκολο είναι.....
Σε μιση ώρα σου εχω φτιάξει τα 10, εχω φάει το δικό μου και εχω πιειί ενα κιβώτιο μπύρες.......
ποιος το λεει αυτο;τύπε αν τα φτιάξεις μόνος σου μετά πρέπει να καθαρίσεις κιόλας
αυτό το ξανθανικό κόμμι τι είναι ρε τύπε? αρχιδότριχες από χιμπατζή???
Ευτυχώς είσαι μέλος μας και έχεις χρόνο για γυναίκες και για χαβαλε στο bou.αλλιως δεν σε έβλεπα πολύ καλά...τύπε μόνος μου εγώ μόνο καφέ έχω χρόνο να φτιάξω και αυτό σε πλαστικό ποτήρι για να μη χρειαστεί να το πλύνω μετά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
συνήθως αυτούς προτιμάει ο κόσμος...
δε καταλαβαίνω το παράδειγμα σου στη φωτό φαίνονται πιάτα μιας ημέρας άντε 2....μια χαρά είναιποιος το λεει αυτο;
απλα νοικιαζεις αλλο σπιτι μετα απο κανα τριμηνο, δεν θελει κοπο θελει τροπο
Μπα, μετά το πείραμα τσίπας πλέον ο κόσμος βαρέθηκε να μαλακίζεται.συνήθως αυτούς προτιμάει ο κόσμος...
δεν ξερω φιλε οταν κατι δεν μπορω να το προφερω συνηθως δεν ψηνομαι να το φαω κιολας.αυτό το ξανθανικό κόμμι τι είναι ρε τύπε? αρχιδότριχες από χιμπατζή???
πόσες ώρες τη μέρα δουλεύεις τύπε?Ευτυχώς είσαι μέλος μας και έχεις χρόνο για γυναίκες και για χαβαλε στο bou.αλλιως δεν σε έβλεπα πολύ καλά...
εγω ειμαι εργενης, τα ξαναχρησιμοποιω μεχρι να δω κατι ζωντανο πανω τουςδε καταλαβαίνω το παράδειγμα σου στη φωτό φαίνονται πιάτα μιας ημέρας άντε 2....μια χαρά είναι
Σπανίως τρώω κονσέρβες...όμως αν τις κόψουμε πρέπει να κόψουμε και το φαγητό από έξω.
ναι στάνταρΜπα, μετά το πείραμα τσίπας πλέον ο κόσμος βαρέθηκε να μαλακίζεται.
Οχτάωρο αλλά χωρίς να τρώω άλλο ένα τρίωρο σε πάνε -ελα.πόσες ώρες τη μέρα δουλεύεις τύπε?
και ζωντανό να είναι άμα δεν έχεις πληρωθεί ακόμα μπορεί να τρώγεται δε το πετάμε έτσι απλάεγω ειμαι εργενης, τα ξαναχρησιμοποιω μεχρι να δω κατι ζωντανο πανω τους
Αυτά καθαρίζουν με την βοήθεια Πυροβολικού η Αεροποριας....δε καταλαβαίνω το παράδειγμα σου στη φωτό φαίνονται πιάτα μιας ημέρας άντε 2....μια χαρά είναι
Άκου που σου λέω, ένα 10-15% γραφικοί έμειναν αλλά αυτοί υπήρχαν πάντα.ναι στάνταρ
Εγώ είμαι απίκο από τις 8 μέχρι τις 9 και όταν σφίγγουν οι κώλοι από τις 7. Συνήθως και Σάββατο.Οχτάωρο αλλά χωρίς να τρώω άλλο ένα τρίωρο σε πάνε -ελα.
Λύσεις υπάρχουνΑυτά καθαρίζουν με την βοήθεια Πυροβολικού η Αεροποριας....