tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.312
- Πόντοι
- 3.656
μήπως θα είναι τίποτα μπόμπα ρε τύπε?
Από κάβα θα το πάρουμε τύπε ....
όταν ... έρθει η ώρα ...
μήπως θα είναι τίποτα μπόμπα ρε τύπε?
Αν τα γραφα εγω αυτα θα με ρωταγε ο χοντρος τι θα ψηφίσω
Λογική αντίδραση ανθρώπου που γνωρίζει ότι ζει σε χώρα για τον πουτσο καβάλα...δεν σε αδικώ, εννοείται πως πιστεύω ακριβώς το ίδιο για το κράτος που έχουν στήσει οι λεχρίτες που ψηφίζεις...Καπου εδω σκουπισα τα ματια απο το γελιο μεχρι δακρυων και σταματησα.
Μην επιμένεις..ούτε ποντικός δεν πατάει..Και ... πες μας για την αγγελία !
Εγώ συνήθως έχω πάνω μου 30-35€ τυπε ούτε το καπάκι δε μας δώσουνΑπό κάβα θα το πάρουμε τύπε ....
όταν ... έρθει η ώρα ...
Εντάξει μικρέ .... εκεί που τα πουλάνε αυτά δέχονται και χρεωστικές και έμβασμα ...Εγώ συνήθως έχω πάνω μου 30-35€ τυπε ούτε το καπάκι δε μας δώσουν
Το ίδιο διεφθαρμένοι βέβαια.
Ελπίζω να είχες πάει μόνος και όχι με γυναίκα εκει....Καταπληκτικοι σε αυτον το τομέα
Μονοι τους μου προτειναν με λιγα χρηματα να αλλαξουν ροη ραγας τραινου για να περνάει απο εκει που θέλω
Οτι θες κανεις εκει με λιγα λαδωματα
Ετοιμοι ειναι ολοι να σε εξυπηρετησουν
επιταγές μεταχρονολογημένες δέχονται?Εντάξει μικρέ .... εκεί που τα πουλάνε αυτά δέχονται και χρεωστικές και έμβασμα ...
Δεν θα το πάρεις από το μίνι μάρκετ του Μπίρλα , που δεν πάνε για δουλειά ούτε αποφυλακισμένες.
θεία δίκη για την κ. σακελλαροπούλου, να κάθεται να κουβεντιάζει με αυτούς που θεωρούν λογικό να 'ρθουν εκατομμύρια τριτοκοσμικοί φτωχοί στην ελλάδα, εξ αιτίας του ανάλγητου καπιταλισμού της ευρώπηςΡε πούστηδες, αυτός ο άπλυτος απόγονος του Ζαχαριάδη δε βαρέθηκε να κυκλοφορεί έτσι και να καρφώνεται ότι πάει να εκπροσωπήσει τα συριζόσκυλα όπου μυριστεί μπάχαλο;;
Τα μπάχαλα ειναι η ζωη τους, δεν πρόκειται να τα κόψουν ποτε γιατι ειναι στην φυση τους τυπε, ακόμα και αν αυτα τους οδηγήσουν μια μερα πισω στο 3%.Ρε πούστηδες, αυτός ο άπλυτος απόγονος του Ζαχαριάδη δε βαρέθηκε να κυκλοφορεί έτσι και να καρφώνεται ότι πάει να εκπροσωπήσει τα συριζόσκυλα όπου μυριστεί μπάχαλο;;
Που να πας Μανχάταν να πιεις καφέ στα starbucksΚοφυ Αιλαντ ειναι εξαέρωση καλοριφερ
Φρουζατι δεν εχω μπει , απ εξω οτι εχω δει
Απο Σταρμπακς περνάω να παρω ενα καφε στα γρηγορα
Αλλα μέσα εκει , αν ξεπερεασεις το πρωτο κυμα με ολα τα δηθεν αμερικανακια που διαβαζουν και καλα με τα μακ-μπουκ , μεσα αριστερα γινεται παιχνίδι για πολυ γελιο
πως παει το σαξο;Που να πας Μανχάταν να πιεις καφέ στα starbucks
Όλοι με λάπτοπ κ δεν μιλάει κανείς τους λες κ είναι μαλωμενοι
το ίδιο συμβαίνει και στο Starbucks στο ψυχικόΠου να πας Μανχάταν να πιεις καφέ στα starbucks
Όλοι με λάπτοπ κ δεν μιλάει κανείς τους λες κ είναι μαλωμενοι
Tην άλλη εβδομάδα Κωνσταντινούπολη Σμύρνη Έφεσο ντενιζλι καπαδοκιια τραοεζουντα Πόλη κ πίσω Ελλάδαπως παει το σαξο;
Δεν κυκλοφορω σε κακόφημες γειτονιέςτο ίδιο συμβαίνει και στο Starbucks στο ψυχικό
Τίποτα καλύτερο από ένα νυχτερινό περπάτημα στα ήρεμα και εξωτικά ΣεπόλιαΔεν κυκλοφορω σε κακόφημες γειτονιές
Προτιμώ μεταξύ Βικτωρίας και Σεπόλια
Με όλη τη σοβαρότητα στο μέρος που φοβήθηκα πιο πολύ στη ζωή μου ήταν στην Βάθης 2019 Νοέμβριο περπατούσα κ ήταν πίσω μου κάτι τζανγκι κ παλιά το βράδυ .....δέκα προσευχές έκανα για να φτάσω στο σαξοΤίποτα καλύτερο από ένα νυχτερινό περπάτημα στα ήρεμα και εξωτικά Σεπόλια