Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Νίπλη θα συμφωνήσω ελαφρώς με Αθηναίο.

Εσύ έχεις στάνταρντς που δεν μπαίνουν εύκολα σε κουβέντα.
αυτο με το μπαριστα εγω το εχω πει παλιοτερα
λες να ξερει ο αλλος απο μπαρίστες που τριβει τις φτερνες του στο τοιχο του μπαλκονιου ;;; ας γελασω

οντως ενας καλος μπαριστας μπορει να κανει εναν μετριο καφε καλο
εναν σκατα ομως δεν μπορει να τον κανει μετριο , εκτος αν το πινεις με 12 ζαχαρες και 4 δακτυλα σαντιγυ απο πανω

Τα κοφυ ειναι σκατα , οσα πινονται ειναι επειδη εχει μολις καποιος τεχνικος ρυθμισει την μηχανη

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
ελα μεσημεριασε τραβατε να κανετε καμμια δουλεια..
εμενα τελειωσε το ολιγολεπτο διαλειμμα μου:(
Τυχερούλη.

Εγώ μέχρι 15.40 καθαρό χρόνο εργασίας .... 75 λεπτά ....

Καλά λέει ο πεζοπόρος ...

Κατάντια ...

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
λες να ξερει ο αλλος απο μπαρίστες που τριβει τις φτερνες του στο τοιχο του μπαλκονιου ;;; ας γελασω

εναν σκατα ομως δεν μπορει να τον κανει μετριο , εκτος αν το πινεις με 12 ζαχαρες και 4 δακτυλα σαντιγυ απο πανω

Τα κοφυ ειναι σκατα , οσα πινονται ειναι επειδη εχει μολις καποιος τεχνικος ρυθμισει την μηχανη
Γενικότερα ο καφές έξω στο χέρι είναι χάλια ,μόνο κάποιοι φούρνοι έχουν καλό καφε

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Δεν έχεις δει ποτέ παράδοση σε κεντρικές αποθήκες έτσι;
Άστα αυτά, είναι για μεγάλα παιδιά.
Εμένα δε με παρακαλάνε. Που να βρω εγώ 30 ευρώ για μια φρατζολα ψωμί, 1,5 κιλό ντομάτες, τυρί για τοστ και ένα πακέτο ρυζι;
Εσένα τον ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ξερολα περιμένουν για να κάνουν Πασχα, που τα δίνεις και μας το λες με καμάρι εδω μέσα.
Θυμίζεις τις μεγάλες στιγμές της Τσινετσιτά.
Μπαντ Σπενσερ- Τερενς Χιλ
Τσιτσο-Φρανκο, Τοτο δεν πιάνουν μία μπροστά σου.
Αρκετά γελάσαμε μαζί σου σήμερα αλλά πλέον είσαι μία βαρετή επανάληψη. Πιασε κανένα άλλο θέμα να ασχοληθούμε. Αυτό το εξαντλήσαμε. Να, σαν εκείνο που μας έλεγες ότι ο ΦΠΑ ειναι το ενα τρίτο της τιμής του προϊόντος. Επιχειρηματίες σαν εσενα τα παίζουν στα δάχτυλα αυτά.
Αντε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ξερολα.
Πως δε ξέρω; Εσυ τα πας εσυ τα ξεφορτώνεις με το κλαρκ και το μπιτί γιατί στην ΑΠΟΘΗΚΗ τον παίζουν και πρέπει μα τρέξεις να προλάβεις

Εσυ πας για τα δελτία για υπογραφές να παραδόσεις και αν σου βγαίνουν τα λεφτά παίρνεις και κανένα παιδάκι βοήθεια με 25€ μαύρα.

Μιλάμε για μεγάλα κόλπα τυπε εντυπωσιάστηκα

Ψάχνουμε οδηγό στείλε βιογραφικό αλλά να ξέρεις θα κουβαλάς κιόλας δεν έχει βοηθούς και Φλωρίες προσφέρουμε ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών :confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Να σου ρωτήσω και κάτι ακόμη. Τι χρώμα στρινγκάκι φοράς όταν πας να σε στραπονάρουν;
Τύπε .... δεν θέλω ανακρίβειες ....

Στην αγαπημένη του τσόντα ... πέφτει πρώτα στραπόνιασμα ... και μετά .... ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ....

Το κατούρημα είναι σημαντικό .
Να μην το ξεχνάμε !

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536

Ρε μαλάκα
:tooth:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
Πως δε ξέρω; Εσυ τα πας εσυ τα ξεφορτώνεις με το κλαρκ και το μπιτί γιατί στην ΑΠΟΘΗΚΗ τον παίζουν και πρέπει μα τρέξεις να προλάβεις

Εσυ πας για τα δελτία για υπογραφές να παραδόσεις και αν σου βγαίνουν τα λεφτά παίρνεις και κανένα παιδάκι βοήθεια με 25€ μαύρα.

Μιλάμε για μεγάλα κόλπα τυπε εντυπωσιάστηκα

Ψάχνουμε οδηγό στείλε βιογραφικό αλλά να ξέρεις θα κουβαλάς κιόλας δεν έχει βοηθούς και Φλωρίες προσφέρουμε ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών :confused:
Aφου ξέρεις και απο μεταφορές και διακίνηση ποιός τη χάρη μας. Θα ρίξουμε τρελο γέλιο. :2funny::2funny::2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.167
Πόντοι
5.506
Στη θέση σου με τέτοιο avatar δεν θα μιλούσα πολύ...οι προτιμήσεις φαίνονται...δεν πειράζει, και οι gay είναι αναγκαίοι.
Αυτο καταλαβες; Μαλλον αυτο σου λειπει, βρες ενα ταιρι να γουσταρεις, εμεις δε θα σου πουμε τιποτα, εχετε γινει πολλες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.167
Πόντοι
5.506

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Aφου ξέρεις και απο μεταφορές και διακίνηση ποιός τη χάρη μας. Θα ρίξουμε τρελο γέλιο. :2funny::2funny::2funny:
Δεν υπάρχει τίποτα που να μην γνωρίζω τυπε πρέπει με το εχεις υπόψη σου :coffee:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
σταρμπακς για τον μπουτσο αν εισαι λατρης του καφε...να πινεις μπερυ αν θες κατι στα ορθια η να κατεις για λιγο...ξερεις που εχει φανταζομαι εκει:coffee:
Δεν πίνω εγώ από σταρμπακς. Ο Νιπλης το ανέφερε με ενδιαφερουσες εξωκαφεϊνικές πληροφορίες.
Μπερυ παίρνω επίσης απο της περιοχής και τίμιο καφεδάκι έχω πάρει από σημεία σαν το Κοφυ λαμπ στη Μπενάκη, μολις πάρεις τη στροφή αριστερά, αμέσως μετά το Μιχαλαρια.

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Όλοι λένε η ακρίβεια θα κάτσει ένα χρόνο ακόμη και μετά θα αρχίζει ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ να ξεφουσκώνει...ΟΜΩΣ οι τιμές δεν θα επανέλθουν ποτέ στα προηγούμενα επίπεδα δυστυχώς
Ναι, και να δεις πώς θα ξεφουσκώσει...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Ναι, και να δεις πώς θα ξεφουσκώσει...
σαν καταναλωτες ειμαστε αχρηστοι...δεν εχουμε σοβαρο καταναλωτικο κινημα οπως σε καποιες χωρες του εξωτερικου με μπουκοταζ κλπ...οποτε δεν με εκπλησσει τιποτα

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
σαν καταναλωτες ειμαστε αχρηστοι...δεν εχουμε σοβαρο καταναλωτικο κινημα οπως σε καποιες χωρες του εξωτερικου με μπουκοταζ κλπ...οποτε δεν με εκπλησσει τιποτα
Κίνημα; Μποϊκοτάζ; Απαπαααα μακριά από αυτά τα αριστερά βρε παιδί μου. Μην καταλήξεις κομμουνιστής πρόσεχε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom