Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Τίποτα ακόμα....Τι τσιμπίσες?
Στις 12 ένα μπέγκελ με διάφορα μέσα.
Τίποτα ακόμα....Τι τσιμπίσες?
αυτο με το μπαριστα εγω το εχω πει παλιοτεραΝίπλη θα συμφωνήσω ελαφρώς με Αθηναίο.
Εσύ έχεις στάνταρντς που δεν μπαίνουν εύκολα σε κουβέντα.
Τυχερούλη.ελα μεσημεριασε τραβατε να κανετε καμμια δουλεια..
εμενα τελειωσε το ολιγολεπτο διαλειμμα μου
Ε δεν είναι και λιγοΤίποτα ακόμα....
Στις 12 ένα μπέγκελ με διάφορα μέσα.
Θα βρεθούμε γνωστοί τελικά ....Φρουζατι δεν εχω μπει , απ εξω οτι εχω δει
Γενικότερα ο καφές έξω στο χέρι είναι χάλια ,μόνο κάποιοι φούρνοι έχουν καλό καφεαυτο με το μπαριστα εγω το εχω πει παλιοτερα
λες να ξερει ο αλλος απο μπαρίστες που τριβει τις φτερνες του στο τοιχο του μπαλκονιου ;;; ας γελασω
οντως ενας καλος μπαριστας μπορει να κανει εναν μετριο καφε καλο
εναν σκατα ομως δεν μπορει να τον κανει μετριο , εκτος αν το πινεις με 12 ζαχαρες και 4 δακτυλα σαντιγυ απο πανω
Τα κοφυ ειναι σκατα , οσα πινονται ειναι επειδη εχει μολις καποιος τεχνικος ρυθμισει την μηχανη
Πως δε ξέρω; Εσυ τα πας εσυ τα ξεφορτώνεις με το κλαρκ και το μπιτί γιατί στην ΑΠΟΘΗΚΗ τον παίζουν και πρέπει μα τρέξεις να προλάβειςΔεν έχεις δει ποτέ παράδοση σε κεντρικές αποθήκες έτσι;
Άστα αυτά, είναι για μεγάλα παιδιά.
Εμένα δε με παρακαλάνε. Που να βρω εγώ 30 ευρώ για μια φρατζολα ψωμί, 1,5 κιλό ντομάτες, τυρί για τοστ και ένα πακέτο ρυζι;
Εσένα τον ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ξερολα περιμένουν για να κάνουν Πασχα, που τα δίνεις και μας το λες με καμάρι εδω μέσα.
Θυμίζεις τις μεγάλες στιγμές της Τσινετσιτά.
Μπαντ Σπενσερ- Τερενς Χιλ
Τσιτσο-Φρανκο, Τοτο δεν πιάνουν μία μπροστά σου.
Αρκετά γελάσαμε μαζί σου σήμερα αλλά πλέον είσαι μία βαρετή επανάληψη. Πιασε κανένα άλλο θέμα να ασχοληθούμε. Αυτό το εξαντλήσαμε. Να, σαν εκείνο που μας έλεγες ότι ο ΦΠΑ ειναι το ενα τρίτο της τιμής του προϊόντος. Επιχειρηματίες σαν εσενα τα παίζουν στα δάχτυλα αυτά.
Αντε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ξερολα.
Τύπε .... δεν θέλω ανακρίβειες ....Να σου ρωτήσω και κάτι ακόμη. Τι χρώμα στρινγκάκι φοράς όταν πας να σε στραπονάρουν;
Ρε μαλάκααυτο με το μπαριστα εγω το εχω πει παλιοτερα
λες να ξερει ο αλλος απο μπαρίστες που τριβει τις φτερνες του στο τοιχο του μπαλκονιου ;;; ας γελασω
οντως ενας καλος μπαριστας μπορει να κανει εναν μετριο καφε καλο
εναν σκατα ομως δεν μπορει να τον κανει μετριο , εκτος αν το πινεις με 12 ζαχαρες και 4 δακτυλα σαντιγυ απο πανω
Τα κοφυ ειναι σκατα , οσα πινονται ειναι επειδη εχει μολις καποιος τεχνικος ρυθμισει την μηχανη
Aφου ξέρεις και απο μεταφορές και διακίνηση ποιός τη χάρη μας. Θα ρίξουμε τρελο γέλιο.Πως δε ξέρω; Εσυ τα πας εσυ τα ξεφορτώνεις με το κλαρκ και το μπιτί γιατί στην ΑΠΟΘΗΚΗ τον παίζουν και πρέπει μα τρέξεις να προλάβεις
Εσυ πας για τα δελτία για υπογραφές να παραδόσεις και αν σου βγαίνουν τα λεφτά παίρνεις και κανένα παιδάκι βοήθεια με 25€ μαύρα.
Μιλάμε για μεγάλα κόλπα τυπε εντυπωσιάστηκα
Ψάχνουμε οδηγό στείλε βιογραφικό αλλά να ξέρεις θα κουβαλάς κιόλας δεν έχει βοηθούς και Φλωρίες προσφέρουμε ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
Γενικότερα ο καφές έξω στο χέρι είναι χάλια ,μόνο κάποιοι φούρνοι έχουν καλό καφε
Aφου ξέρεις και απο μεταφορές και διακίνηση ποιός τη χάρη μας. Θα ρίξουμε τρελο γέλιο.
Αυτο καταλαβες; Μαλλον αυτο σου λειπει, βρες ενα ταιρι να γουσταρεις, εμεις δε θα σου πουμε τιποτα, εχετε γινει πολλες.Στη θέση σου με τέτοιο avatar δεν θα μιλούσα πολύ...οι προτιμήσεις φαίνονται...δεν πειράζει, και οι gay είναι αναγκαίοι.
Λες να με δαγκωσει μεσω παραθεσης;;;;παρατηρω οτι παραθετεις ενα ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΠΥΡΑΜΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ...προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ
Δεν υπάρχει τίποτα που να μην γνωρίζω τυπε πρέπει με το εχεις υπόψη σουAφου ξέρεις και απο μεταφορές και διακίνηση ποιός τη χάρη μας. Θα ρίξουμε τρελο γέλιο.
Δεν πίνω εγώ από σταρμπακς. Ο Νιπλης το ανέφερε με ενδιαφερουσες εξωκαφεϊνικές πληροφορίες.σταρμπακς για τον μπουτσο αν εισαι λατρης του καφε...να πινεις μπερυ αν θες κατι στα ορθια η να κατεις για λιγο...ξερεις που εχει φανταζομαι εκει
Ναι, και να δεις πώς θα ξεφουσκώσει...Όλοι λένε η ακρίβεια θα κάτσει ένα χρόνο ακόμη και μετά θα αρχίζει ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ να ξεφουσκώνει...ΟΜΩΣ οι τιμές δεν θα επανέλθουν ποτέ στα προηγούμενα επίπεδα δυστυχώς
σαν καταναλωτες ειμαστε αχρηστοι...δεν εχουμε σοβαρο καταναλωτικο κινημα οπως σε καποιες χωρες του εξωτερικου με μπουκοταζ κλπ...οποτε δεν με εκπλησσει τιποταΝαι, και να δεις πώς θα ξεφουσκώσει...
Να σου προτείνω άλλο avatar;Αυτο καταλαβες; Μαλλον αυτο σου λειπει, βρες ενα ταιρι να γουσταρεις, εμεις δε θα σου πουμε τιποτα, εχετε γινει πολλες.
Κίνημα; Μποϊκοτάζ; Απαπαααα μακριά από αυτά τα αριστερά βρε παιδί μου. Μην καταλήξεις κομμουνιστής πρόσεχεσαν καταναλωτες ειμαστε αχρηστοι...δεν εχουμε σοβαρο καταναλωτικο κινημα οπως σε καποιες χωρες του εξωτερικου με μπουκοταζ κλπ...οποτε δεν με εκπλησσει τιποτα