Διαγραμμένο μέλος 232499
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2023
- Like
- 513
- Πόντοι
- 86
Με την μαντάμ Καιρίδου μαζί ψωνίζετε;Εσυ τι ψηφιζεις παικτη;
Με την μαντάμ Καιρίδου μαζί ψωνίζετε;Εσυ τι ψηφιζεις παικτη;
Είχα καλό συνεργάτη που είχε τα goodys στον κυκλικό. Και πολύ καλό παιδί. Ανέβαινα συχνά κι αυτός είχε κόλλημα με το Φρουζατι. Κι έτσι κόλλησα κι εγώ. Στα κοφυ ρίχνω τρελό γέλιο οταν με ρωτάνε τι ποικιλία θέλω. Ότι έχω επιλέξει όντως νεροπλυμα καλοριφέρ. Αλλά οκ. Στη γύρα είσαι, λες δε γαμιέται.Κοφυ Αιλαντ ειναι εξαέρωση καλοριφερ
Φρουζατι δεν εχω μπει , απ εξω οτι εχω δει
Απο Σταρμπακς περνάω να παρω ενα καφε στα γρηγορα
Αλλα μέσα εκει , αν ξεπερεασεις το πρωτο κυμα με ολα τα δηθεν αμερικανακια που διαβαζουν και καλα με τα μακ-μπουκ , μεσα αριστερα γινεται παιχνίδι για πολυ γελιο
Καπου εδω σκουπισα τα ματια απο το γελιο μεχρι δακρυων και σταματησα.-το κοστος κατασκευης ειτε εργολαβος ειτε το κρατος ειναι πανω κατω το ιδιο ,ασε που πιστευω πως αν το κανει το κρατος σωστα θα επιτυχει σημαντικη μειωση...
Είχα καλό συνεργάτη που είχε τα goodys στον κυκλικό. Και πολύ καλό παιδί. Ανέβαινα συχνά κι αυτός είχε κόλλημα με το Φρουζατι. Κι έτσι κόλλησα κι εγώ. Στα κοφυ ρίχνω τρελό γέλιο οταν με ρωτάνε τι ποικιλία θέλω. Ότι έχω επιλέξει όντως νεροπλυμα καλοριφέρ. Αλλά οκ. Στη γύρα είσαι, λες δε γαμιέται.
Θα τσεκαρω και Σταρμπακς. Απλά δε μου κολλάει αυτό το μαγαζί.
Να σου ρωτήσω και κάτι ακόμη. Τι χρώμα στρινγκάκι φοράς όταν πας να σε στραπονάρουν;Καπου εδω σκουπισα τα ματια απο το γελιο μεχρι δακρυων και σταματησα.
Νομιζεις, ΝΟΜΙΖΕΙΣ.τι δεν καταλαβαινεις ;;;;;;
ΣΕ ΕΧΕΙ ΙΓΚΝΟΡ ΛΙΣΤ
πες μου τι δεν καταλαβαινεις απο την παραπανω προταση ;
σταρμπακς για τον μπουτσο αν εισαι λατρης του καφε...να πινεις μπερυ αν θες κατι στα ορθια η να κατεις για λιγο...ξερεις που εχει φανταζομαι εκειΕίχα καλό συνεργάτη που είχε τα goodys στον κυκλικό. Και πολύ καλό παιδί. Ανέβαινα συχνά κι αυτός είχε κόλλημα με το Φρουζατι. Κι έτσι κόλλησα κι εγώ. Στα κοφυ ρίχνω τρελό γέλιο οταν με ρωτάνε τι ποικιλία θέλω. Ότι έχω επιλέξει όντως νεροπλυμα καλοριφέρ. Αλλά οκ. Στη γύρα είσαι, λες δε γαμιέται.
Θα τσεκαρω και Σταρμπακς. Απλά δε μου κολλάει αυτό το μαγαζί.
Αντωνια, αυτα τα εχουμε ξαναπει με τον προηγουμενο λογαριασμο σου, τα λυσαμε, εσυ πες μας γιατι εχεις τετοια εμμονη, μηπως εχεις μουστακι;Να σου ρωτήσω και κάτι ακόμη. Τι χρώμα στρινγκάκι φοράς όταν πας να σε στραπονάρουν;
Νομιζεις, ΝΟΜΙΖΕΙΣ.
Μπαινει χωρις συνδεση και με διαβαζει που να σκασεις μουνοπανο.
Στη θέση σου με τέτοιο avatar δεν θα μιλούσα πολύ...οι προτιμήσεις φαίνονται...δεν πειράζει, και οι gay είναι αναγκαίοι.Αντωνια, αυτα τα εχουμε ξαναπει με τον προηγουμενο λογαριασμο σου, τα λυσαμε, εσυ πες μας γιατι εχεις τετοια εμμονη, μηπως εχεις μουστακι;
Ενδιαφέρον.κανένα προβλημα με ενοικιαστες , ποτέ
Ενδιαφέρον.
Για πες....
εκανες λαικ στο καταπτυστο ποστ του Μαδουρο;δεν σου αρεσει ο μπερυ ρε;Ενδιαφέρον.
Για πες....
Δεν έχεις δει ποτέ παράδοση σε κεντρικές αποθήκες έτσι;Τους τα έλεγες πριν η μετά τελειώσεις το φόρτωμα τα σακιά με τις πατάτες στις παλέτες για να τα πας στην αποθηκη τυπε;
Έδενα πρέπει να σε παρακαλάνε να πας να ψωνίσεις κανείς μεγάλη κίνηση φαίνεσαι κυμπάρης
Αυτο το κόφι μπέρι είναι καραβίσιος σε γκαζάδικο...Κοφυ Μπερυ
Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕ
Καλυτερα να σταματησει καποιος στην shell και να παρει υγρο για υαλοκαθαριστηρες να πιει
ειναι και σε προσφορα , στα 2 το ενα δωρο
βρε παπαρα αφου δεν εισαι πολυ του καφε τι βριζεις μπερυ;Αυτο το κόφι μπέρι είναι καραβίσιος σε γκαζάδικο...
Από τα ετοιματζίδικα νομίζω ψιλοπίνεται αυτό με το σκυλάκι.
Κόφι λάμπ νομίζω...
Γενικά επειδή δεν είμαι πολύ του καφέ πείτε εσείς που ξέρετε.
Μιλάμε για καφέ στο χέρι.
Καλό έχει το Τρούφα δεξιά μόλις περάσεις την Εκάλη.