baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
τετοια γκινια δεν εχει ξαναυπαρξει φωτιες πλυμμηρες πανδημιες πολεμοι και βουλιαγμενο λαθροπλοιο με 700ατομα.τι φταιει ο κυριος Μητσοτακης φιλε-μπαρε;
τετοια γκινια δεν εχει ξαναυπαρξει φωτιες πλυμμηρες πανδημιες πολεμοι και βουλιαγμενο λαθροπλοιο με 700ατομα.τι φταιει ο κυριος Μητσοτακης φιλε-μπαρε;
Eμ το τρένο που το πας;;; .τέτοια ατυχία να ξεχαστεί ο σταθμάρχης και να σκοτώσει τα παιδιά ;;;;!!!! 2023 κ έφταιγε ο σταθμάρχης ενώ όλα πλέον γίνονται με δορυφόρο ακόμα κ σε αμάξια των 20,000 ευρώ αλλά εμείς τα ρίχναμε στον μπεκρή στσρχιδιστη σταθμάρχητετοια γκινια δεν εχει ξαναυπαρξει φωτιες πλυμμηρες πανδημιες πολεμοι και βουλιαγμενο λαθροπλοιο με 700ατομα.
την μαλακια του σταθμαρχη,την μαλακια του καπετανιου λαθρεμπορα,την μαλακια των κινεζικων εργαστηριων κλπ δεν φταιει ο κουληςς αλλα τοσες καταστροφες δεν ειναι τυχαιες ειναι γκαντεμης ο ανθρωπος απο οπου περναει μετα ερχεται η καταστροφη.Eμ το τρένο που το πας;;; .τέτοια ατυχία να ξεχαστεί ο σταθμάρχης και να σκοτώσει τα παιδιά ;;;;!!!! 2023 κ έφταιγε ο σταθμάρχης ενώ όλα πλέον γίνονται με δορυφόρο ακόμα κ σε αμάξια των 20,000 ευρώ αλλά εμείς τα ρίχναμε στον μπεκρή στσρχιδιστη σταθμάρχη
οι πρώτοι που θα σκούζουνε (σιωπηλά) θα είναι οι μπραβοκούληδες...αρχιζω και ανησυχω λιγο.....οι εταιρειες κινητης και σταθερης θα εχουν δικαιωμα 1 φορα τον χρονο να αναπροσαρμοζουν τις τιμες προς τα πανω αναλογα τον πληθωρισμο,τελος επιδοτησεις ρευματος και επαναφορα ρητρας...
Έχει dna τυπε ....την μαλακια του σταθμαρχη,την μαλακια του καπετανιου λαθρεμπορα,την μαλακια των κινεζικων εργαστηριων κλπ δεν φταιει ο κουληςς αλλα τοσες καταστροφες δεν ειναι τυχαιες ειναι γκαντεμης ο ανθρωπος απο οπου περναει μετα ερχεται η καταστροφη.
Πάντα σωστός ο sir lakis
γιατι να τους βαλει φωτια ;Η βόρεια κ βορειοδυτική μεριά του δήμου Αθηναίων δλδ Ομόνοια μεταξύ Σεπόλια Βάθης Πατήσια Μεταξουργείο κυψέλη είναι για κλάματα ,,,,σαν το Κάιρο
Αν εξαιρέσεις το τρίγωνο Ηροδότου Αττικού ζαππειο Καλλιμάρμαρο ακρόπολη φιλοππαπου πλάκα Θησείο μοναστηριακό Αναφιώτικα Σύνταγμα ο υπόλοιπος δήμος Αθηναίων είμαι κακασχημος κ με διάφορα ή πιο άσχημη πρωτεύουσα Ευρώπης ...
Βρώμα γκέτο χωρίς ρυμοτομία και δρόμους ...
Απορώ πως ζει ο κόσμος κ δεν έχει μπουκαρει δημαρχείο να τους βάλει φωτιά
Ναι είναι κάτι σκηνικά όπως τα περιγράφεις που μόνο σε αυτές τις περιοχές θα τα δειςγιατι να τους βαλει φωτια ;
τους αρεσουν ετσι
αφου αυτοι τα κανανε
Ποιος απο ολους αυτους μπορει να μιλησει για αισθητικη ;; ο τυπος που βαζει την καρεκλα για να πιασει το παρκινγκ;
αυτος που βγαινει με το σωβρακο και την τιραντα μινερβα σε ενα μπαλκονι που το εχει κανει αποθηκη σαβουρας ;
Το παιδι του με την κομενη εξατμιση στο παπι ;
ασε μας ρε απο δω
τι λες ρε τύπε...το Κερατσίνι είναι γεμάτο από σοβρακοφανέλες στα μπαλκόνιαΝαι είναι κάτι σκηνικά όπως τα περιγράφεις που μόνο σε αυτές τις περιοχές θα τα δεις
Αλλού οχι δε παίζει
σου αρέσει να φέρνεις την καταστροφή για να λοιδορήσεις τον πιο αξιόλογο προθυπουργό της μεταπολίτευσηςΔιαβαζω για αυξησεις σε ρευματα και τηλεπικοινωνίες
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΕΑ
ωρα ηταν ,, δεν μπορει να ειμασταν οι μονοι τοσο φθηνοι , δεν υπαρχει κανενα προβλημα αντεχει ο κοσμος
Ουτως η αλλως κινητα και ρευμα χρησιμοποιουν μονο οι πλουσιοι , οι φτωχοι με ποιον να μιλησουν ;; βρισκονται ολοι μαζι στο συσσίτιο και τα λενε τα νεα τους
Noμιζω θα επρεπε να χαιρεσαιαρχιζω και ανησυχω λιγο.....οι εταιρειες κινητης και σταθερης θα εχουν δικαιωμα 1 φορα τον χρονο να αναπροσαρμοζουν τις τιμες προς τα πανω αναλογα τον πληθωρισμο,τελος επιδοτησεις ρευματος και επαναφορα ρητρας...
Παπαγαλάκι του μισθωτού καταντησεςΔιαβαζω για αυξησεις σε ρευματα και τηλεπικοινωνίες
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΕΑ
ωρα ηταν ,, δεν μπορει να ειμασταν οι μονοι τοσο φθηνοι , δεν υπαρχει κανενα προβλημα αντεχει ο κοσμος
Ουτως η αλλως κινητα και ρευμα χρησιμοποιουν μονο οι πλουσιοι , οι φτωχοι με ποιον να μιλησουν ;; βρισκονται ολοι μαζι στο συσσίτιο και τα λενε τα νεα τους
πεταω την σκουφια μουNoμιζω θα επρεπε να χαιρεσαι
Mην πετας τιποτα,δεν ειναι καιρος για σπαταλες.Θα στενοχωρηθει ο αρχηγος αν δει τετοιες συμπεριφορεςπεταω την σκουφια μου
Γιατί δεν κοιμάσαι;πεταω την σκουφια μου
πρωι εισαι εδω,απογευμα εισαι εδω,βραδυ εισαι εδω....Mην πετας τιποτα,δεν ειναι καιρος για σπαταλες,θα στενοχωρηθει ο αρχηγος αν δει τετοιες συμπεριφορες
δουλευω ρεΓιατί δεν κοιμάσαι;
Ποτε ειμαι εδω ρε?Τσεκαρε ωρες.Δεν ειμαι σαν μερικους να μην λειπω ουτε λεπτοπρωι εισαι εδω,απογευμα εισαι εδω,βραδυ εισαι εδω....
ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δουλευω ρε
απο αυριο θα κραταω ημερολογιο να ξες για παρτη σουΠοτε ειμαι εδω ρε?Τσεκαρε ωρες.Δεν ειμαι σαν μερικους να μην λειπω ουτε λεπτο
αα το εγραψε και ο ψωροζητιανος ;;Παπαγαλάκι του μισθωτού καταντησες