Διαγραμμένο μέλος 232499
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2023
- Like
- 513
- Πόντοι
- 86
Πίστεψε με, για σένα ναι!Μα ειναι τωρα πολιτικη αποψη-προταση αυτη?
Πίστεψε με, για σένα ναι!Μα ειναι τωρα πολιτικη αποψη-προταση αυτη?
Μα ειναι τωρα πολιτικη αποψη-προταση αυτη?
Όλη την υπόλοιπη μέσα όμως τον έχεις κάνει λάστιχο τον Χατζηπαναγή σύντροφε.Για αρχή να κόψεις την πρωινή μαλακία.
Πωωω πετσόκομμα.....Για αρχή να κόψεις την πρωινή μαλακία.
Ε, στείλαμε έναν για δουλειά.για δουλεια πότε θα πατε ρε μουνιά ;
Μονο ο μισθωτος θα δουλευει εδω μεσα ;
ενταξει θα την κοψω αφου μου το λες κατι θα ξερεις καλυτερα...Πίστεψε με, για σένα ναι!
Ε, στείλαμε έναν για δουλειά.
Μας εκπροσωπεί επάξια.
Μην κυκλοφορούμε και εμείς και προκαλείται μποτιλιάρισμα.
Εξέγερση και λαϊκούς αγώνεςενταξει θα την κοψω αφου μου το λες κατι θα ξερεις καλυτερα...
Μετα τι προτεινεις συντροφε?
Δεν υπάρχει..
Να κόψεις και την μεσημεριανή μήπως (;)ενταξει θα την κοψω αφου μου το λες κατι θα ξερεις καλυτερα...
Μετα τι προτεινεις συντροφε?
Ασ'τα αυτά τα πολύ αριστερά εσύ. Το στραπονάκι σου και όλα καλά...Εξέγερση και λαϊκούς αγώνες
Στην ηλικια μου συντροφε....μια και πολυ μου ειναιΝα κόψεις και την μεσημεριανή μήπως (;)
οκ δεν το ήξερα. Ε τότε μπιρίμπα, καφενείο, συζητήσεις, ό,τι κάνει κάθε άνθρωπος στην ηλικία σουΣτην ηλικια μου συντροφε....μια και πολλη μου ειναι
Και θα κερδισουμε συντροφε?οκ δεν το ήξερα. Ε τότε μπιρίμπα, καφενείο, συζητήσεις, ό,τι κάνει κάθε άνθρωπος στην ηλικία σου
κλειστα όλα και ξαναμπες μεσημέρι
σε ξεκώλιασε
ασε να ξεχαστει λιγο ...
ναι ναι μη συζηταςΣκληρη μέρα για τον Μπιρλα
Προσπαθώ ρε Politis προσπαθώ! Εύκολο είναι;Σύντροφε γιατί τόση ένταση;
Άραξε λίγο, ακόμη πίνουμε πρωινό καφεδάκι.
5 νοματαίοι είναι....Βίντεο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για το νερό
Την αντίθεσή της με την πορεία που έχει χαράξει η Νέα Δημοκρατία για την ιδιωτικοποίηση του νερού, παρουσιάζει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας σε βίντεο που ετοίμασε η ίδια, επισημαίνοντας ακόμη το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για αυτό το κοινωνικό αγαθό, που δεν πρέπει να περάσει στην κατοχή ομίλων που...kalamatajournal.gr
ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ετικέτες - Messinia Live
Ειδήσεις και νέα με επίκεντρο την Μεσσηνίαwww.messinialive.gr
Την ησυχία σου (;)... που να τρέχεις τώρα στην ηλικία σου;Και θα κερδισουμε συντροφε?