Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.248
- Πόντοι
- 12.756
θα περασει .. βγες για λιγες ωρες , κανε κατι αλλο να ξεχαστεις και ξαναμπεςναι ναι μη συζητας
θα περασει .. βγες για λιγες ωρες , κανε κατι αλλο να ξεχαστεις και ξαναμπεςναι ναι μη συζητας
Αναμενουμε με αγωνια την εξελιξη της διαμαχηςΣκληρη μέρα για τον Μπιρλα
οριστε...δεν μου το λεγες απο την αρχη,να μην νομιζει και ο λαος εδω οτι εχουμε διαμαχη ποιος τον παιζει πιο πολυ???Την ησυχία σου (;)... που να τρέχεις τώρα στην ηλικία σου;
Αναμενουμε με αγωνια την εξελιξη της διαμαχης
Όταν προσπαθείς για ρεβάνς, αλλά δεν σου βγαίνει με τίποτα...οριστε...δεν μου το λεγες απο την αρχη,να μην νομιζει και ο λαος εδω οτι εχουμε διαμαχη ποιος τον παιζει πιο πολυ???
σου στελνω καφεδακι απο γρηγορη...100% αραμπικαθα περασει .. βγες για λιγες ωρες , κανε κατι αλλο να ξεχαστεις και ξαναμπες
Iβαν Ντραγκο.Εχω την υποψια οτι και να βγει θα του το θυμισεις μολις επανελθειτο κουφαρι του εμεινε εδω μεσα
καλυτερα να βγει για λιγο
Θα καταντησει σαν τον Ροκυ μετα απο 15 γυρους με τον Ρωσσο
Δεν μπορω να συνελθω...με εχει απαξιωσει ολοκληρωτικα ο τζακIβαν Ντραγκο.Εχω την υποψια οτι και να βγει θα του το θυμισεις μολις επανελθει
Στραπονακι θελεις; Στραπονακι. Χαλαμε χατηρια εδω που ειμαστε μια μεγαλη παρεα Αντωνη;Να κόψεις και την μεσημεριανή μήπως (;)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ασ'τα αυτά τα πολύ αριστερά εσύ. Το στραπονάκι σου και όλα καλά...
Στραπονακι θελεις; Στραπονακι. Χαλαμε χατηρια εδω που ειμαστε μια μεγαλη παρεα Αντωνη;
Μανταμ φιγκαρο ρε μλκ;;;;Πώς να ξεπεράσεις (επιτέλους) τον πρώην σου
Τα tips της ειδικού για να μπορέσεις να τον ξεπεράσεις και να συνεχίσεις τη ζωή σου.www.madamefigaro.gr
Ε ναι, για μια κυρία τι άλλο να πρότεινα;Μανταμ φιγκαρο ρε μλκ;;;;
Iσως αν εδινες τα βιντεακια στον κοσμο και δεν τα κρατουσες για αποκλειστικη χρηση?Δεν μπορω να συνελθω...με εχει απαξιωσει ολοκληρωτικα ο τζακ
Στην περιπτωση του τζακ μπορει να ειναι και παρανομο...δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ανω των 18...διαβαζει μανταμ φιγκαρο και λεει ατακες γυμνασιου...Iσως αν εδινες τα βιντεακια στον κοσμο και δεν τα κρατουσες για αποκλειστικη χρηση?
σου στελνω καφεδακι απο γρηγορη...100% αραμπικα
τυροπιτα εστειλα του φτωχοτελη...και μια τυροπιτα μαν
Από ποιον να γλυτώσει??ο Κυριακος βουλιαξε τους αλλους για να μην γινει το ντιμπειτ
Τι αλλο θα σκεφτει ο σατανας για να γλυτωσει
Από ποιον να γλυτώσει??
Ούτε Βαρουφάκης, ούτε Ζωη συμμετέχουν.
Οπότε.....