Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.362
- Πόντοι
- 12.756
τι σε κανει να το πιστευεις αυτο ;Νομίζω ότι ξύπνησες στραβά σήμερα....
τι σε κανει να το πιστευεις αυτο ;Νομίζω ότι ξύπνησες στραβά σήμερα....
Βρίζεις πολύτι σε κανει να το πιστευεις αυτο ;
το κανονικο μου ειναι αυτοΒρίζεις πολύ
Θα μιλάω όσο οπότε και όταν θέλωρε γαμω το αντιθεό σου ΣΚΑΣΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ
Τα ιδια και τα ιδια λες βρε μαλακα γαμω τα πεθαμενα σου
Φοβερή ταινία
Είναι σκληρό το στρώμα στην μπουζουΝομίζω ότι ξύπνησες στραβά σήμερα....
Ρε αυτιστικέ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ εκτος απο το κυκλωμενο παρακατω βλεπεις τι γραφει?Θα μιλάω όσο οπότε και όταν θέλω
Και κανένας υβριστής συκοφάντης με απειλές δεν θα μου πει πότε θα μιλάω
Βέβαια από μόνος μου όπως έχω όπως έχω πει αν πέσω έξω τόσο πολύ στις προβλέψεις μου για το αποτέλεσμα θα σταματήσω για λίγο καιρό να μιλάω επειδή το θέλω εγώ
Φυσικά εσύ όποιο και αποτέλεσμα να είναι τις ίδιες σαχλαμάρες βρισιές συκοφαντίες και απειλές θα εξακολουθείς να λες
Πάρε τώρα τι λεει ο μπαρμπαρούσης βουλευτής της χρυσής αυγής
Είναι σκληρό το στρώμα στην μπουζου
Ο πρόεδρός σου ζητάει να τον ψηφίσουν η Χρυσή Αυγή εκτός από τον μπαρμπαρούσηΡε αυτιστικέ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ εκτος απο το κυκλωμενο παρακατω βλεπεις τι γραφει?
Γαμημενε μας εχεις ζαλισει τα @@ με τις μαλακιες σου.
Σαλτα και αυτοκτονα με γαλοπουλα απο Lidl επιτελους να ησυχασουμε
Τι βαλτός να είναι; Σκέτος, αγνός, ανόθευτος ηλίθιος είναι. Ο λόγος που ρίχνουμε μαύρο οικογενειακώς στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο τρισαθλιος νόμος του και η εξοντωτική φορολογία. Κι ο πανηλίθιος αντί να κρατήσει το κεφάλι χαμηλά, να περάσει κάτω από τη γραμμή του ραντάρ, αισθάνθηκε την ανάγκη να υπερασπιστεί το άθλιο δημιούργημά του. Για να ικανοποιήσει το εγώ του, έβαλε τρικλοποδιά στο κόμμα του. Ούτε σύστημα ούτε εφοπλιστες ούτε τίποτα.ο κατρουγκαλος ειπε απλα την αληθεια οτι δεν βγαινουν τα νουμερα στο ασφαλιστικο στην ελλαδα
μεσο μακροπροθεσμα
το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να ειναι καποιος τοσο ηλιθιος να το πει 2 μερες πριν τις εκλογες και οταν ο συριζα τσιμπαγε και κατι απο "ελληνες"
ο τυπος ηταν βαλτος, το συστημα των εφοπλιστων εργολαβων μιντιαρχων τα δινει ολα
Υποχρεωτικά για να συνεχίσουν να παίρνουν μισθούς και συντάξεις 3000€ και 3500€ οι εκλεκτοί του ΠΑΣΟΚ ....Και τα τρία μνημόνια ήταν υποχρεωτικό να γίνουν κανένας δεν τα ήθελε
Ναυαρχούλη .....Ανθολόγιο ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Για να μην ξεχνιόμαστε...
Δημοκρατία εχουμε φίλε,ότι θες ρίξε..Ναυαρχούλη .....
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ....
υποχρεωτικό εμβόλιο σε ιατρούς ....
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ....
Οπότε ό,τι κι αν πεις .....
ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΤΙ-ΝΔ.
Όχι επειδή γουστάρουμε.
Αν ήταν ο Διάολος αντίπαλος της νδ θα ψηφίζαμε το διάολο .
Μετά την καταστροφή που έχουν φάει αρκετά επαγγέλματα, δεν φοβούνται χειρότερα. Ούτε καν τα ίδια.Απλα,μετα την απομακρυνση εκ του ταμείου,ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...
φορος τιμης στον ΒασιλεαΣε μπερδεύω συνεχώς με τον φίλο @Μπιρλας με αυτό το αβαταρ.
Κανονίστε ποιος από τους δύο θα το αλλάξει.