dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
αχχαχαχαχααχχαΕδώ θα δω τι σκληροί χυστες ειστε
Μπαίνατε ;
Το πετυχα χθες το βραδυ αλλα πηγαινα για υπνο και δεν εκατσα να το δω εστω απο περιεργεια..
αχχαχαχαχααχχαΕδώ θα δω τι σκληροί χυστες ειστε
Μπαίνατε ;
Είπε για ετησιο;Τέλος, πλησιάζει αστεροειδής και θα γίνουμε όλοι αστρόσκονη, δεν υπάρχει σωτηρία
Εκλογές 2023 - Θεανώ Φωτίου: Στα €5.000 ετήσιο εισόδημα η μεσαία τάξη - Πάρτι στο Twitter
Η Θεανώ Φωτίου ξαναχτυπά με δηλώσεις τις δύο ημέρες πριν τις εκλογές της Κυριακής - Ακούστε το ηχητικόwww.protothema.gr
Ρε δεν θα μείνει κωλοτρυπίδα όρθια λέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέμε....
Εδώ θα δω τι σκληροί χυστες ειστε
Μπαίνατε ;
Συμμαχια ανατροπης, θα βρεις πολλα βιντεο στο yt με τις θεσεις τους κ οχι μονο, αλλα κ στο πως , ετσι χωρις κρυφους στοχουςΔεν θέλω Τσίπρα γιατί είναι καρναβάλι...
Δεν θέλω Ανδρουλάκη γιατί ειναι ανύπαρκτος και ανίκανος...
Δεν θέλω Βαρουφάκη γιατι,παρά τις εκπληκτικές γνώσεις του στα μακρο-μικρο οικονομικά,είναι καραγκιόζης ολκής...
Δεν θέλω Κουτσούμπα,χωρίς περαιτέρω ανάλυση...
Δεν θέλω Πλεύση Μαλακιας γιατι αν αρχίσει να μιλάει μου ερχεται να σπασω την Τηλεόραση/ραδιόφωνο.Ουτε ο Φιντέλ Καστρο...
Μπογδάνος,Κρανιδιώτης,Λατινοπουλου,ΕΑΝ,Οικολόγοι κλπ παρακλάδια δεν....
Απομένουν Κούλης,Βελόπουλος,Τζημερος..
Για πείτε να σας ακούσω....
Δεν θελω να σε στενοχωρησω αλλά ετησιο ειπεΕίπε για ετησιο;
Μηνιαίο είπε, καταρχάς είναι πολύ λίγοι αυτοί στην Ελλάδα που βγάζουν λιγότερα από 5.000 το χρόνο.
Μη σου πω δεν υπάρχουν καν.
Εκτός αν είναι άνεργοι και παίρνουν επίδομα.
Μη σου πω ότι και αυτοί περισσότερα παίρνουν.
5.000€ ατομικό εισοδημα το μήνα, μια χαρα θεωρείσαι μεσαία τάξη.
Το ειπε, ή απλά το έγραψαν στο πρωτοψεμα;Δεν θελω να σε στενοχωρησω αλλά ετησιο ειπε
Ακριβώς και ονομάζεται αποζημίωση λόγω συνταξιοδότησης. Μέχρι τις 60.000,00€ δεν υπάρχει και φόρος.Οι ιδιωτικοί παίρνουν κάτι σαν εφάπαξ από τον εργοδότη με την αίτηση συνταξιοδότησης. Το 40% απο την αποζημίωση απόλυσης που θα έπαιρναν αν απολύονταν.
ΕΠΑΜ λοιπόν...
Επίσης κάπου λένε για διαγραφή χρεών προς τα funds κτλ , αυτοί που έχουν χάσει το σπίτι τους η κινδυνεύουν να το χάσουν φαντάζομαι θα είναι οι πρώτοι που θα τους ψηφίσουν.ΕΠΑΜ λοιπόν...
Διαβαζω τα "πέντε προτάγματα":
Για να εφαρμοστεί το πρόγραμμά μας, χρειάζεται:
Τα πέντε βήματα για την υλοποίηση του προγράμματός μας είναι:
- Η ομαλή και άμεση απαλλαγή από τα δεσμά που έχουν επιβάλει οι δανειστές στη χώρα.
- Η εφαρμογή φιλολαϊκών πολιτικών που θα σταματήσουν την εξαθλίωση του λαού μας από την πρώτη κιόλας μέρα.
- Η ομαλή μετάβαση της χώρας σε μια εποχή ευημερίας με την πραγματική έννοια της δημοκρατίας.
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ.
Πως γίνεται:
Η μη αναγνώριση του δημόσιου χρέους με βάση το διεθνές δίκαιο
ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
Πώς γίνεται:
Αποχώρηση της χώρας μας από την Ε.Ε. με πρώτο βήμα την έξοδο από τη ζώνη του ευρώ και την υιοθέτηση εθνικού νομίσματος..
Βήμα 1ο: παύση πληρωμών προς δανειστές και διαγραφή χρεών
Βήμα 2ο: κρατικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος
Βήμα 3ο: έλεγχος στη διακίνηση κεφαλαίων
Βήμα 4ο: εκκαθάριση “συστημικών” τραπεζών
Βήμα 5ο: συγκέντρωση όλων των αποθεμάτων σε μετρητά
Κάπου εκεί σταματησα....
Μιλάμε σοβαρά ρε φίλε,δεν παίζουμε τη ζωή μας σε μια ζαριά...
Ε ναι, για τον ιδιο λογο ψηφισαν καποιοι και το Συριζα το 2015, για "σεισαχθεια". Μυαλο δεν βαλαμε δηλαδη.Επίσης κάπου λένε για διαγραφή χρεών προς τα funds κτλ , αυτοί που έχουν χάσει το σπίτι τους η κινδυνεύουν να το χάσουν φαντάζομαι θα είναι οι πρώτοι που θα τους ψηφίσουν.
Αυτο το εφαπαξ δεν μπορεσα να το καταλαβω ποτε. Εμεις οι επαγγελματιες γιατι δεν δικαιουμαστε;
Χωρις να θελω να αντιπαρατεθω.
Ο Καζάκης πάντως δείχνει να σοβαρολογεί ... σε περίπτωση που κυβερνούσε δηλαδή που δεν το βλέπω να συμβαίνει σύντομα ... η να συμβαίνει γενικά ...Ε ναι, για τον ιδιο λογο ψηφισαν καποιοι και το Συριζα το 2015, για "σεισαχθεια". Μυαλο δεν βαλαμε δηλαδη.
φιλε-Σαββα θα ψηφισεις εστω και με βαρια καρδια τον κυριο Μητσοτακη;Ο Καζάκης πάντως δείχνει να σοβαρολογεί ... σε περίπτωση που κυβερνούσε δηλαδή που δεν το βλέπω να συμβαίνει σύντομα ... η να συμβαίνει γενικά ...
Χμμ ... όσο εμβολιάστηκα , άλλο τόσο θα ψηφίσω και Μητσοτάκηφιλε-Σαββα θα ψηφισεις εστω και με βαρια καρδια τον κυριο Μητσοτακη;
με στεναχωρας αλλα σεβομαι την αποψη σουΧμμ ... όσο εμβολιάστηκα , άλλο τόσο θα ψηφίσω και Μητσοτάκη
Βασικά είμαι αποφασισμένος να μην στηρίξω κανένα κόμμα απο τα 6 της Βουλής.
Και έτσι να ψηφίσω ενάντια στο σύστημα.
Α τώρα που το θυμήθηκα , ήτανε μια εχθές σε κάποιο κανάλι και αν κατάλαβα καλά είπε οτι η αντισυστημική ψήφος είναι ψήφος κατά της Δημοκρατίας !!! Εγώ νόμιζα οτι είναι απλά κατά του συστήματος
με στεναχωρας αλλα σεβομαι την αποψη σου
Ο πεθερός του πρίγκιπα Φίλιππου αγόρασε το ακριβότερο διαμέρισμα της Αθήνας για 18 εκατ. ευρώ
Το ακριβότερο διαμέρισμα της Αθήνας αγόρασε ο Τόμας Φλορ, ο Ελβετός δισεκατομμυριούχος πεθερός του τέως πρίγκιπα Φίλιππουwww.thetoc.gr
Φιλε Αθηναιε θα φτιαχτει κανενα φιλοβασιλικο κομμα να σε βαλουν κομματαρχη; Τοσα χρηματα εχει ο Παυλος και ο Φιλιππος, απο τις γυναικες τους.
Ηδη αγορασαν το πιο ακριβο διαμερισμα της Αθηνας, μεσοτοιχια με το μεγαρο Μαξιμου. Καλη κινηση, προς τη σωστη κατευθυνση.
Τοσα χρηματα εχουν, τι περιμενουν;
Ελπιζω τοτε να μην με ξεχασεις κι εμενα. Καποια θεση μου αξιζει ως βασιλικος.
επιχειρημα που βασιζεται ταμπελα συνθημα εχει κενο περιεχομενο.ΕΠΑΜ λοιπόν...
Διαβαζω τα "πέντε προτάγματα":
Για να εφαρμοστεί το πρόγραμμά μας, χρειάζεται:
Τα πέντε βήματα για την υλοποίηση του προγράμματός μας είναι:
- Η ομαλή και άμεση απαλλαγή από τα δεσμά που έχουν επιβάλει οι δανειστές στη χώρα.
- Η εφαρμογή φιλολαϊκών πολιτικών που θα σταματήσουν την εξαθλίωση του λαού μας από την πρώτη κιόλας μέρα.
- Η ομαλή μετάβαση της χώρας σε μια εποχή ευημερίας με την πραγματική έννοια της δημοκρατίας.
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ.
Πως γίνεται:
Η μη αναγνώριση του δημόσιου χρέους με βάση το διεθνές δίκαιο
ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
Πώς γίνεται:
Αποχώρηση της χώρας μας από την Ε.Ε. με πρώτο βήμα την έξοδο από τη ζώνη του ευρώ και την υιοθέτηση εθνικού νομίσματος..
Βήμα 1ο: παύση πληρωμών προς δανειστές και διαγραφή χρεών
Βήμα 2ο: κρατικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος
Βήμα 3ο: έλεγχος στη διακίνηση κεφαλαίων
Βήμα 4ο: εκκαθάριση “συστημικών” τραπεζών
Βήμα 5ο: συγκέντρωση όλων των αποθεμάτων σε μετρητά
Κάπου εκεί σταματησα....
Μιλάμε σοβαρά ρε φίλε,δεν παίζουμε τη ζωή μας σε μια ζαριά...