Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 351K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
:alivedick:
:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:
Fwf6MWtWcAIpWUN.jpg

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Λίγοι έχουμε βάλει εδώ πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των εκλογών
Οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ γύρω-γύρω απλώς προβλέψεις συγκεκριμένη με αριθμούς δεν κάνουν

Θα βάλω λοιπόν και εγώ τους δικούς μου ενώ συνήθως δεν κάνω προβλέψεις

ΝΔ 35
Σύριζα 29,5
ΠΑΣΟΚ 10.5
ΚΚΕ. 7.5
Μερα 5
Ελ λύση. 3.5
Εκτός βουλης 9

Οι προβλέψεις που κάνω και εγώ και όσοι κάνουν προβλέψεις βασίζονται Σε μερικά δεδομένα και αναλύσεις

Στην περίπτωση που κάποιοι πέσουνε πέσουμε συντριπτικά έξω
Σημαίνει ότι οι αναλύσεις μας και οι παραδοχές μας είναι λάθος

κατά τη γνώμη μου δεν μπορούμε χώρις να συμβαίνει τίποτα να συνεχίσουμε συνεχίσουνε να γράφουμε μετά

Υπό αυτή την έννοια εγώ προσωπικά μετά από αυτά που έχω γράψει σε όλα τα μηνύματά μου
Αν έρθει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ
Θα σταματήσω να γράφω για ένα μήνα για πολιτικά εδώ στο μπου

Κι αν έρθει Πρώτη Νέα Δημοκρατία με διαφορά μικρότερη από 1,5%
Θα σταματήσω να γράφω για 15
μέρες

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.888
Πόντοι
726
ΚΚΕ (μ-λ) η συντροφισα, αλλά μέχρι και 120 (με κωλο) τα έδινα για πάρτη της
DE673EF5-F456-4E6D-995E-C9C05AC62739.jpeg

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.888
Πόντοι
726
Λίγοι έχουμε βάλει εδώ πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των εκλογών
Οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ γύρω-γύρω απλώς προβλέψεις συγκεκριμένη με αριθμούς δεν κάνουν

Θα βάλω λοιπόν και εγώ τους δικούς μου ενώ συνήθως δεν κάνω προβλέψεις

ΝΔ 35
Σύριζα 29,5
ΠΑΣΟΚ 10.5
ΚΚΕ. 7.5
Μερα 5
Ελ λύση. 3.5
Εκτός βουλης 9

Οι προβλέψεις που κάνω και εγώ και όσοι κάνουν προβλέψεις βασίζονται Σε μερικά δεδομένα και αναλύσεις

Στην περίπτωση που κάποιοι πέσουνε πέσουμε συντριπτικά έξω
Σημαίνει ότι οι αναλύσεις μας και οι παραδοχές μας είναι λάθος

κατά τη γνώμη μου δεν μπορούμε χώρις να συμβαίνει τίποτα να συνεχίσουμε συνεχίσουνε να γράφουμε μετά

Υπό αυτή την έννοια εγώ προσωπικά μετά από αυτά που έχω γράψει σε όλα τα μηνύματά μου
Αν έρθει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ
Θα σταματήσω να γράφω για ένα μήνα για πολιτικά εδώ στο μπου

Κι αν έρθει Πρώτη Νέα Δημοκρατία με διαφορά μικρότερη από 1,5%
Θα σταματήσω να γράφω για 15
μέρες
Γνώμη μου, παρακολουθώντας εκλογικές αναμετρήσεις από το 1985
ΝΔ 34+
ΣΥΡΙΖΑ 29-30
ΠΑΣΟΚ 8,5 - 9,5
ΚΚΕ 6,5
Ελ. Λύση 3,5 - 4
Μερα25 3 - 3,5

Πιθανολογώ ότι οι Κρανιδιώτης/Τζήμερος θα το παλέψουν αλλά πάνω από 2,5 δεν θα πάρουν.
Αυτα

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Χμμ ... όσο εμβολιάστηκα , άλλο τόσο θα ψηφίσω και Μητσοτάκη :P

Βασικά είμαι αποφασισμένος να μην στηρίξω κανένα κόμμα απο τα 6 της Βουλής.

Και έτσι να ψηφίσω ενάντια στο σύστημα.

Α τώρα που το θυμήθηκα , ήτανε μια εχθές σε κάποιο κανάλι και αν κατάλαβα καλά είπε οτι η αντισυστημική ψήφος είναι ψήφος κατά της Δημοκρατίας !!! Εγώ νόμιζα οτι είναι απλά κατά του συστήματος :confused::confused::confused:
Αυτό δε που θα σου γράψω δεν με συμφέρει πολιτικά αλλά είναι η αλήθεια
Λέω για τις δεύτερες εκλογές και όχι για τις πρώτες
Αν τις δεύτερες εκλογές ψηφίσεις κόμμα το οποίο δεν θα μπει στη Βουλή
Βοηθάς έτσι ωστε το πρώτο κόμμα να έχει πιο εύκολα αυτοδυναμία
Γιατί όσο πιο πολλοί είναι οι ψήφοι των κομμάτων εκτός Βουλής τόσο πιο εύκολα έχει αυτοδυναμία
Που το πρώτο κόμμα πιθανότατα η Νέα Δημοκρατία είναι συστημικό κόμμα
Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.888
Πόντοι
726
ο σύντροφος στα δεξιά τι κοιτάει?
Όσο αριστερός και να είσαι, άμα η άλλη σου μοστράρει το βύζο, ξεχνάς και ιδεολογίες και τα πάντα.
Ας μας πει ο ίδιος ποιο νικ είναι εδώ μέσα.
(αν έχει και κανένα τηλεφωνακι ακόμα καλύτερα)

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
ΝΔ 35-37
ΣΥΡΙΖΑ 29-31
ΠΑΣΟΚ 9 - 10,5
ΚΚΕ 6 - 7
Ελ. Λύση 3,5 - 4,5
Μερα25 3 - 4
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμείς που θα ρίξουμε την ψήφο μας την Κυριακή?
μπράταν ο κυριάκος είναι μονόδρομος...

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Γι' αυτο το λογο βεβαια, τα μεγαλα κομματα εχουν και εκλογικους αντιπροσωπους στα τμηματα. Οι οποιοι ομως δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν για να εκτελουν χρεη μελών εφορευτικής επιτροπής, απλως παρακολουθουν.
Δυστυχώς επειδή πριν από 25 χρόνια που πήγαινα ως εκλογικος αντιπροσωπος παράταξης στα τμηματα, ρίχναμε πολλά ξενύχτια την ημέρα των εκλογών λόγω μειωμένου προσωπικού στις εφορευτικές επιτροπές και συμμετείχαμε ενεργά παρότι δεν προβλεπόταν, βοηθούσαμε σε ΄ο,τι ήταν εφικτό . Όλοι μαζί βλέπαμε ένα-ένα το κάθε ψηφοδέλτιο που υπογραφόταν από τον/την δικαστικό και δεν μπορούσε να αλλάξει. Εννοείται οτι μπορούσαμε ο καθένας εκλογικός εκπρόσωπος στο ψηφοδέλτιο του κόμματος που αντιπροσώπευε να σπρώξουν κάποιον υποψήφιο έναντι άλλου , στο ίδιο κόμμα που ανήκαν, μετά την καταμέτρηση διαχωρισμού σε κόμματα. Δεν έχω δεί ποτέ μου να αλλάζουν μεταξύ κομμάτων (π.χ. από ΚΚΕ να μετατρέπεται σε ΠΑΣΟΚ) οι φάκελοι που ήταν υπογεγραμμένοι από τον/την δικαστικό , διότι αυτό ήταν ανέφικτο, και δεν διακινδύνευε κανένας εκεί μέσα το τομάρι του να τον χώσουν στην ψειρού, αλλά όμως η αλλαγή με προθήκη σταυρών στο δικό του κόμμα του καθενός πήγαινε σύννεφο...ανάλογα ποιά ήταν η τοπική προτίμηση στο τάδε εκλογικό τμήμα/περιφέρεια κλπ.

Τελευταία τροποποίηση:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Αυτό δε που θα σου γράψω δεν με συμφέρει πολιτικά αλλά είναι η αλήθεια
Λέω για τις δεύτερες εκλογές και όχι για τις πρώτες
Αν τις δεύτερες εκλογές ψηφίσεις κόμμα το οποίο δεν θα μπει στη Βουλή
Βοηθάς έτσι ωστε το πρώτο κόμμα να έχει πιο εύκολα αυτοδυναμία
Γιατί όσο πιο πολλοί είναι οι ψήφοι των κομμάτων εκτός Βουλής τόσο πιο εύκολα έχει αυτοδυναμία
Που το πρώτο κόμμα πιθανότατα η Νέα Δημοκρατία είναι συστημικό κόμμα
Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι
Βασικά ναι , για τις δεύτερες ισχύει αυτό αλλά το σκέφτομαι ως εξής. Στις προηγούμενες εκλογές είχαμε ένα 8 η 9% στα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα , αν σε αυτές γίνει 15 η 20% αυτό δεν δείχνει κάποια διαμαρτυρία ;

Άσε που αν γίνει 20% η κάπου εκεί , αυξάνονται και οι πιθανότητες να μπεί στην Βουλή κάποιο απο τα μικρά κόμματα , αρκεί να μην πάρουν όλοι απο 1% μοιρασμένα η πόσο τους αναλογεί τέλος πάντων. Αλλά μήπως και να μπεί στην Βουλή κάποιος απο αυτούς αλλάζει κάτι επι της ουσίας ; Το πολύ πολύ να έχουμε έναν ακόμη να τους βρίζει εκτός του Κλέων Γρηγοριάδη.

Εγώ φοβάμαι οτι , μιας και είναι και οι δυο του συστήματος όπως λές , να μην συγκυβερνήσουν απο τις πρώτες εκλογές προκειμένου να περάσουν τα νέα μνημόνια η ότι άλλο μας ετοιμάζουν ...

Αν και σε περίπτωση που κάνουν κάτι τέτοιο την επόμενη τετραετία τους βλέπω να παίρνουν απο 5% :P Οπότε μάλλον δεν θα το κάνουν.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Βασικά ναι , για τις δεύτερες ισχύει αυτό αλλά το σκέφτομαι ως εξής. Στις προηγούμενες εκλογές είχαμε ένα 8 η 9% στα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα , αν σε αυτές γίνει 15 η 20% αυτό δεν δείχνει κάποια διαμαρτυρία ;

Άσε που αν γίνει 20% η κάπου εκεί , αυξάνονται και οι πιθανότητες να μπεί στην Βουλή κάποιο απο τα μικρά κόμματα , αρκεί να μην πάρουν όλοι απο 1% μοιρασμένα η πόσο τους αναλογεί τέλος πάντων. Αλλά μήπως και να μπεί στην Βουλή κάποιος απο αυτούς αλλάζει κάτι επι της ουσίας ; Το πολύ πολύ να έχουμε έναν ακόμη να τους βρίζει εκτός του Κλέων Γρηγοριάδη.

Εγώ φοβάμαι οτι , μιας και είναι και οι δυο του συστήματος όπως λές , να μην συγκυβερνήσουν απο τις πρώτες εκλογές προκειμένου να περάσουν τα νέα μνημόνια η ότι άλλο μας ετοιμάζουν ...

Αν και σε περίπτωση που κάνουν κάτι τέτοιο την επόμενη τετραετία τους βλέπω να παίρνουν απο 5% :P Οπότε μάλλον δεν θα το κάνουν.
Αυτά που λες για το 20% θεωρητικά είναι σωστά στατιστικά είναι απίθανα
Είναι όπως κάποιους Παναθηναϊκους πριν από το ματς αεκ Βόλος που λέγανε μήπως κάνει ο Βόλος την έκπληξη
Να συγκυβερνήσουν αποκλείεται

Να κάνουν μνημονιο χωρίς να χρειάζεται πάλι αποκλείεται

Και τα τρία μνημόνια ήταν υποχρεωτικό να γίνουν κανένας δεν τα ήθελε

Και πιθανόν να ήταν ελαφρύτερα
Αν ακούγαμε κάποιους τύπους σαν τον Γιαννίτση τον Αλέκο Παπαδόπουλο τον Μάνο τον ανδριανόπουλο το Γιάννη Μαρίνο τον Παπαγιαννάκη τη Γιαννάκου
Και κάποιους άλλους που δεν θυμάμαι

Όπως και το Κώστα τον Καραμανλή που το πρότεινε αργά όμως

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.363
Πόντοι
12.756
Αυτά που λες για το 20% θεωρητικά είναι σωστά στατιστικά είναι απίθανα
Είναι όπως κάποιους Παναθηναϊκους πριν από το ματς αεκ Βόλος που λέγανε μήπως κάνει ο Βόλος την έκπληξη
Να συγκυβερνήσουν αποκλείεται

Να κάνουν μνημονιο χωρίς να χρειάζεται πάλι αποκλείεται

Και τα τρία μνημόνια ήταν υποχρεωτικό να γίνουν κανένας δεν τα ήθελε

Και πιθανόν να ήταν ελαφρύτερα
Αν ακούγαμε κάποιους τύπους σαν τον Γιαννίτση τον Αλέκο Παπαδόπουλο τον Μάνο τον ανδριανόπουλο το Γιάννη Μαρίνο τον Παπαγιαννάκη τη Γιαννάκου
Και κάποιους άλλους που δεν θυμάμαι

Όπως και το Κώστα τον Καραμανλή που το πρότεινε αργά όμως
ρε γαμω το αντιθεό σου ΣΚΑΣΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ
Τα ιδια και τα ιδια λες βρε μαλακα γαμω τα πεθαμενα σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom