celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.953
- Πόντοι
- 6.056
Ι χοουπντ ιτ γουαζ ε προμιςΙφ γιού φίλ άζ εν ένεμι γιές μαδαφάκα.....
Ι χοουπντ ιτ γουαζ ε προμιςΙφ γιού φίλ άζ εν ένεμι γιές μαδαφάκα.....
Κατσε ρε τυπε οι επομενες εκλογες αν γινουν δεν θα γινει νεα επιτροπη?
Τα σκυλια του κουλη με απειλουνε και με 2 χρονια φυλακη αν δεν παω
Ξεκαθαρη πολιτικη διωξη απο το κατεστημένο
γραφτους στ αρχιδια σουΚατσε ρε τυπε οι επομενες εκλογες αν γινουν δεν θα γινει νεα επιτροπη?
Τα σκυλια του κουλη με απειλουνε και με 2 χρονια φυλακη αν δεν παω
Ξεκαθαρη πολιτικη διωξη απο το κατεστημένο
το αποφασισες νιπλη για συριζα? μου δινεις κινητρογραφτους στ αρχιδια σου
Κατσε σπιτι , ξυπνα , πιες καφε , τραβα ριξε μονοκουκι Συριζα και τραβα για καφε μετα
Είναι μια τακτική και αυτή σλλά είναι καλό να:γραφτους στ αρχιδια σου
Κατσε σπιτι , ξυπνα , πιες καφε , τραβα ριξε μονοκουκι Συριζα και τραβα για καφε μετα
δεν ξερω , ειμαι ακομα στις διαπραγματευσεις ..το αποφασισες νιπλη για συριζα? μου δινεις κινητρο
κανεις δεν θα παει πάλι , ποιον να πρωτοψαξει η αστυνομιαΕίναι μια τακτική και αυτή σλλά είναι καλό να:
α)πάει για ψήφο όσο πιο αργά μπορεί
β)αν είναι εγκρατής, κοινώς δεν πλακώνει κόσμο επειδή τον στραβοκοίταξαν
γ)μην πέσει σε κανένα περίεργο/περίεργη δικαστικό......που έχει το δικαίωμα να στείλει την αστυνομία να σε ψάχνει.
Όχι βέβαια πως δεν τους γράφουν οι αστυνομικοί στα παπάρια τους........
ειμαι στην ιδια γραμμη...κρατα με ενημεροδεν ξερω , ειμαι ακομα στις διαπραγματευσεις ..
Οποιος τάξει παραπανω θα παρει το εισιτήριο για να κυβερνησει
Τυπε με εχει σταμπαρισμενο το καθεστώς του κουληκανεις δεν θα παει πάλι , ποιον να πρωτοψαξει η αστυνομια
Παρε μια βεβαιωση απο Αντι οτι θα εκτελεις εργασιες συντηρησης για το σαη εκεινη την ημερα και καθαρισεςΤυπε με εχει σταμπαρισμενο το καθεστώς του κουλη
Αν δεν παω βλεπω να με μεταφερουν σιδεροδεσμιο κουκουλοφοροι εκαμιτες στην ευελπιδων
Βιάζεσαι, πρώτα θα σε πάνε στο εκλογικό τμήμα και όταν τελειώσεις από εκεί ακολουθούν τα περαιτέρω.Τυπε με εχει σταμπαρισμενο το καθεστώς του κουλη
Αν δεν παω βλεπω να με μεταφερουν σιδεροδεσμιο κουκουλοφοροι εκαμιτες στην ευελπιδων
θα ερθουμε εμεις....Τυπε με εχει σταμπαρισμενο το καθεστώς του κουλη
Βιάζεσαι, πρώτα θα σε πάνε στο εκλογικό τμήμα και όταν τελειώσεις από εκεί ακολουθούν τα περαιτέρω.
τα εχουμε πει αυτα....βαζελες και νδ ειναι μαστιγα...χειροτεροι και απο την κλιματικη αλλαγηΕντολη παναθηναικακια τυπε
τα εχουμε πει αυτα....βαζελες και νδ ευθυνονται μεχρι και για την κλιματικη αλλαγη
να φορας τσινος παντελονι ανοιχτόχρωμο, πολο κασμιρενιο σιελ , λοαφερς παπουτσια (ΑΚΑΛΤΣΟΤΟΣ) , και ενα μεταξι/βαμβακι λεπτο πουλοβεράκι ριγμένο στους ώμουςΤυπε με εχει σταμπαρισμενο το καθεστώς του κουλη
εγω στην αρχη νομιζα οτι θα ελεγες οτι θα τον περασουν για μπουστη και θα τον αφησουν.....αλλα στην τελικη το ιδιο λεμενα φορας τσινος παντελονι ανοιχτόχρωμο, πολο κασμιρενιο σιελ , λοαφερς παπουτσια , και ενα μεταξι/βαμβακι λεπτο πουλοβεράκι ριγμένο στους ώμους
οπωσδηποτε ενα ρολεξακι
iphone 14 pro
ΠΑΜΨΗΦΕΙ ΑΘΩΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ . ΠΙΟ ΔΑΠΙΤΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ
ΘΑ ΒΡΩΜΑΣ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ