Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.395
- Πόντοι
- 3.936
Τύπε, εσυ τι ψηφιζεις?
Τύπε, εσυ τι ψηφιζεις?
Ο εγκλεισμος 3,5 χρονια. Η εμμονη με τα τσιμπηματα. Οι διωξεις, τα προστιμα. Οι απολυσεις και τα εξοδοχαρτα (αλα βερμαχτ) για να βγεις σαν τον κλεφτη απ το σπιτι. Δεν σε εχουν στιγματισει. Ηδη ψευγει κοσμος σαν τα πουλακια στον υπνο του απ τις θρομβωσεις. Σε 8 χρονια να δεις ποσοι απο εμας θα εχουν φυγει. Οι τσιμπημενοι δηλαδη. Μην ανυσηχεις ομως ο Μητσο-μπολιαστης εχει ηδη φροντισει γι αντικαταστατες απο το Μπαχαλισταν με την προοδευτικη υποκουλτουρα του.με έχουν στιγματίσει, πηγαίναμε σαν τους κλέφτες
Tο γάμησες τώρα το ζήτημα, βάλε την Ολγάρα διότι γυναίκα δίχως βύζους εκκλησία δίχως Jesus LOL...Eγω θα ηθελα τη Δομνα βεβαια
Δεν σκεφτόμουν αυτό ...αλλά με τον καιρό θα γίνει και αυτό.
Σκάσε μπούστη χοντρέ και άσχημε.Γίνεται δουλίτσα.
Κάθε κηδειόχαρτο στις κολώνες που βλέπω, είναι μία ψήφος λιγότερη σε ΝΔ/ΠΑΣΟΚ ...
Ακούς Αλεξούκο ;;;
Και οι νέοι που τους αντικαθιστούν .... είναι πολύ θυμωμένοι ....
Γιατί μεγάλωσαν σε πολυπολιτισμικά σχολεία. Όχι στα μαρουσιώτικα με ελλεηνίδες που πήγαινε ο Άλεξ !
Eσυ σαν Πυργιωτης ποιον θα στηριξειςΣκάσε μπούστη χοντρέ και άσχημε.
Eσυ σαν Πυργιωτης ποιον θα στηριξεις
Τύπε, αντιγράψτε τη λίστα μου. Βάλτε τους όλοι στην ignore list. Έτοιμη δουλειά σας δίνω !
Έχω φτιάξει λίστα με όλους τους κοπρίτες. Κάθεστε και τους διαβάζετε ;
Θα σου πω από κοντά....Eσυ σαν Πυργιωτης ποιον θα στηριξεις
Να τους προσεχις αυτους τους ΠυργιωτεςΤύπε, αντιγράψτε τη λίστα μου. Βάλτε τους όλοι στην ignore list. Έτοιμη δουλειά σας δίνω !
Έχω φτιάξει λίστα με όλους τους κοπρίτες. Κάθεστε και τους διαβάζετε ;
Ιζ δατ α θρετ?Θα σου πω από κοντά....
Ιφ γιού φίλ άζ εν ένεμι γιές μαδαφάκα.....Ιζ δατ α θρετ?
Πρώτη σου είναι???Τυποι τα σκυλια του κουλη με βαλανε εφορευτικη επιτροπη
Αμα παω κουπονι στοιχηματος που εχω παιξει τις εκλογες παιζει να μου δωσουν απαλλαγη για συγκρουομενα συμφεροντα κλπ?
να πας πολλά θα μάθειςΤυποι τα σκυλια του κουλη με βαλανε εφορευτικη επιτροπη
Αμα παω κουπονι στοιχηματος που εχω παιξει τις εκλογες παιζει να μου δωσουν απαλλαγη για συγκρουομενα συμφεροντα κλπ?
Λεφτά έχε μαζί . Αν πεινάσεις, διψάσεις κτλ ... για να παραγγείλεις τίποτε ....να πας πολλά θα μάθεις
και θα κάνεις και γνωριμίες
οτι ψηφοδελτιο ειναι ΝΔ βγαλτο άκυροΝαι τυπε
Το ευχάριστο είναι πως θα σου σκάσουν και οι επόμενες 2 σχετικά κοντά, οι επαναληπτικές του Ιουλίου και οι δημοτικές του φθινοπώρου.Ναι τυπε
οτι ψηφοδελτιο ειναι ΝΔ βγαλτο άκυροΝαι τυπε
Το ευχάριστο είναι πως θα σου σκάσουν και οι επόμενες 2 σχετικά κοντά, οι επαναληπτικές του Ιουλίου και οι δημοτικές του φθινοπώρου.
Οπότε το σωτήριο έτος 2023 ξεμπλέκεις από αυτό καθώς μετά τον τρίτο διορισμό δεν ξανακάθεσαι σε εφορευτική επιτροπή...............θεωρητικά.
Γιατί πρακτικά θα είσαι σημειωμένος στον εκλογικό κατάλογο ως πρώην μέλος εφορευτικής και ο κάθε δικαστικός αντιπρόσωπος έχει δικαίωμα να σε κρατήσει..........
Έχω ρίξει που λες γαμωσταυρίδιακαιχριστοπαναγίες........
Πρώτος διορισμός το 1996....