Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Καζάκη
Βόβολη
Μαυραγάνη
Κασιδιάρη
Εμφιετζόγλου
Καζάκη
Βόβολη
Μαυραγάνη
Κασιδιάρη
Εμφιετζόγλου
Τώρα το διάβασα αυτό....Βάλτε μια ψηφορία νέα στο φόρουμ . Ανυπομονώ να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ ... και να κλαίνε αναρχοκουμμούνια επιχειρηματίες ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ σαν το Saul και δεξιοί με vitara-saxo-tuareg 20ετίας.
Αναρχοκουμμούνια και λιγούρια της .... "δεξιάς" ΝΔ ....
ε ρε τσίρκο .................
Και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που κάποτε είχαν 80% ΠΑΣΟΚ .... τώρα είναι 70% ΝΔ ....
Νοστιμότατη και τραγανιστη η απάντηση του κολοσσού Δέλλα!
Πάνω στο πλεούμενο θα μαζέψει ψήφους απομάχων της ζωής ,εργατών και αγροτών...το πολύ κομμωτήριο έψησε τα λίγα εγκεφαλικα της κύτταρα.Σοβαρή υποψηφιοτητα
Απολιτικ μπουχεσες και Τσυριζακια με τον αρχηγό που αρμόζει στο επίπεδο τους.
ΤΡΑΓΙΚΌ ΕΝΤΕΛΏΣ
στο ΑΜΚΑ φαίνεται η πλήρης η ηλικίαεκει που γύρισα με την μηχανή και έφαγα το κρύο της αρκούδας, ή μάλλον γέρασα και κρυώνω, πότε θα έρθει καλοκαιρι ρεεεε, βάζω την μηχανή στο γκαράζ και μπαίνω απο την κρυφή πόρτα...... μήπως και τσακώσω την ελεηνίδα την γυναίκα μου να κάνει κανένα gangbang, τι βλέπουν τα μάτια μου;;;;;!!!!!
Η γυναίκα μου μεταμορφωμένη σε χακερά, να έχει σπάσει το σύστημα του υπουργειου εσωτερικών, με ένα λαπτοπ να ελέγχει μια μια τις φίλες και γνωστές της και όλα τα σόια και ημέτερους με το website του υπουργείου που ψηφίζετε;; Οι αθεόφοβοι του υπουργείου αν δώσεις οναμετεπώνυμο και ονομα πατερα και πας ψάχνοντας βάζοντας τυχαία μια μια τις ηλικίες στο τέλος βρίσκεις ακριβώς την ηλικία..... όποιου ψηφοφόρου θέλεις, ρε με ψάρωσε και εμένα, πόσο χρονών λέτε είναι η γειτόνισσα; Ψηφιακή Ελλάδα και μαλακίες!!! αυτοί δεν είναι άξιοι να φτιάξουν εφαρμογή ούτε για μπουρδέλο.... θα σε δώσουν φάτσα φόρα.....
α, βεβαια,πες της να καταβασει κ τι λιστες με τους υποψιφιους σε διαγωνισμους προσληψης προσωπικου στο δημοσιο. Εκει να δει δεδομενα, μπορει να της χρειαστουνεκει που γύρισα με την μηχανή και έφαγα το κρύο της αρκούδας, ή μάλλον γέρασα και κρυώνω, πότε θα έρθει καλοκαιρι ρεεεε, βάζω την μηχανή στο γκαράζ και μπαίνω απο την κρυφή πόρτα...... μήπως και τσακώσω την ελεηνίδα την γυναίκα μου να κάνει κανένα gangbang, τι βλέπουν τα μάτια μου;;;;;!!!!!
Η γυναίκα μου μεταμορφωμένη σε χακερά, να έχει σπάσει το σύστημα του υπουργειου εσωτερικών, με ένα λαπτοπ να ελέγχει μια μια τις φίλες και γνωστές της και όλα τα σόια και ημέτερους με το website του υπουργείου που ψηφίζετε;; Οι αθεόφοβοι του υπουργείου αν δώσεις οναμετεπώνυμο και ονομα πατερα και πας ψάχνοντας βάζοντας τυχαία μια μια τις ηλικίες στο τέλος βρίσκεις ακριβώς την ηλικία..... όποιου ψηφοφόρου θέλεις, ρε με ψάρωσε και εμένα, πόσο χρονών λέτε είναι η γειτόνισσα; Ψηφιακή Ελλάδα και μαλακίες!!! αυτοί δεν είναι άξιοι να φτιάξουν εφαρμογή ούτε για μπουρδέλο.... θα σε δώσουν φάτσα φόρα.....
το βαζω κ εικονα να το βλεπουν κ να σκανε οι ζαιοιΑποκαλυπτική δημοσκόπηση 10 ημέρες πριν από τις εκλογές - Πόση η διαφορά στην πρόθεση και στην εκτίμηση ψήφου | in.gr
Αυξάνει τα ποσοστά της η ΝΔ. Κοντά στην αυτοδυναμία στις δεύτερες κάλπες, με βάση την εκτίμηση ψήφου - Που ελπίζει ο ΣΥΡΙΖΑwww.in.gr
Μήπως εννοεις αυτο?στο ΑΜΚΑ φαίνεται η πλήρης η ηλικία
νομίζω, υπάρχει και απόφαση του ΣτΕ ότι αυτή η αποκάλυψη δεν προσβάλλει την προσωπικότητα