kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.830
- Πόντοι
- 6.256
8 κόμματα στη βουλη;
Ελεος ρε, ο καθε πικραμενος στη βουλή
Ελεος ρε, ο καθε πικραμενος στη βουλή
μια χαρα,ΜΙΑ ΧΑΡΑΓΑΜΙΟΛΑ ΠΟΛΑΚΗ τα καταφερες τελικα
Πάω να φουλάρω βενζίνη τυποι
Εγώ περιμένω το βασικό ένστικτο στον Αντ1Εχουν σαλεψει απο τη ψωλη οι Ζαιοι ρε πουστη μου,παραμιλανε
Περιμενω επικο μεταμεσονυχτιο σοου Τζουμακα
Τοσα σουργελα κι άλλο εναΓΑΜΙΟΛΑ ΠΟΛΑΚΗ τα καταφερες τελικα
Σε ευχαριστώ φθηνέ νεοδημοκρατη και εξαρτώμενε. Εγώ πήγα από τον παράδρομο για να πάω εκεί που ήθελα. Άλλο που εδώ μέσα φθηνές μούρες θέλουν να αποθεώσουν την κυβέρνηση σε όλα. Καλά κάνουν όπως κι εγώ καλά κάνω να εύχομαι ψόφο και στους 300.Τύπε τετοια λαμπρη διανοηση υποθετω οτι ψηφιζει Συριζα ε?
Ειδες μπαρες να ανεβοκατεβαινουν και ειπες στους φιλους σου να πατε απο τον παραδρομο. Και ηρθες να μας το πεις θριαμβευτικα.
Απιστευτο ταλεντο, μην σε χασουμε. Εχεις πολλα να δωσεις εσυ εδω μεσα
Ναι, κακόπεσε κι αυτός , 4μιση χρονια πρωθυπουργος, μας πηγε εκατο χρονια πισω .ΑΠΟ ΑΧΑΣΤΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ
θα τα εχω ανοιχτα και τα 2, θα χυσω κ απο τα αυτιαΕγώ περιμένω το βασικό ένστικτο στον Αντ1
Πολύ τα γουστάρω τα βολβό αλλά δύσκολα στα ανταλλακτικάμήπως πήρες βόλβο και ντρέπεσαι να το πεις?
Σκατατζιδικο φουλαρισμενοΗ αλήθεια είναι ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές με την τρελή.
Εντωμεταξύ, έχει πάρει κι άλλα κιλά το ζώον; Σαν βυτιοφόρο πρέπει να ΄χει γίνει.
ενω του σαξο τα πουλανε στα περιπτερα απο την Ντε αγκοστινιΠολύ του γουστάρω τα βολβό αλλά δύσκολα στα ανταλλακτικά