Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.799
- Πόντοι
- 12.756
το όρια ταχυτητας να εχεις το νου σου , ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ
το όρια ταχυτητας να εχεις το νου σου , ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ
εκει που οδηγαω εγω δεν υπαρχει νομοςτο όρια ταχυτητας να εχεις το νου σου , ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ
Νέα 44ετια εννοείς...εκτός αν τον αντικαταστήσει κάποιος δεξιότερα.αλλαζω αβαταρ για να τιμησω την νεα τετρατεια κουλη
Oχι συντροφε,τωρα θα κανουμε την ανατροπη.Μην πεφτεις στην παγιδα,μην ακους την προπαγανδα οτι χρειαζεται αλλαγη αρχηγου.Ο ικανοτερος ολων ειναι και στις 25 Ιουνιου θα φανει και στις καλπες
ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑεκει που οδηγαω εγω δεν υπαρχει νομος
Δεν νομίζω να φύγει
να πάει με την κολλητή του τη χοντρομέρκελ να κάνει παρέα τώρα στη σύνταξη που θα πάρει που τον είχε σκυλάκι της, θα θέλει κάποιον να τη βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιου το σούπερ μάρκετ κλπ
Στο ειπα, ειναι ωραια εδω
σε 4 χρόνια ξανά...Στο ειπα, ειναι ωραια εδω
Kαι σε μενα τα ιδια ελεγεςΣτο ειπα, ειναι ωραια εδω
Ψυχοπαθής Κωνσταντοπούλου με χριστιανοταλιμπάν και κρυφο-χρυσαυγίτες στο καπάκι.Τα μεγαλα κομματα θα ειναι κλασσικα βαρετα, τα μικρα ομως θα δωσουνε σοου
Γιατί; Δεν σου άρεσε;Kαι σε μενα τα ιδια ελεγες
Βλαμμενοι πηγαν στην πειραιως για να χειροκροτησουν το μεσσία
Ναι και τι θες να λεει ο συριζα με τη νδ περναμε καλα τρωμε με χρυσα κουτάλια?Μα 4 χρόνια τώρα δεν έκανε αντιπολίτευση. Το Μητσοτάκη γαμιεσαι δεν είναι αντιπολίτευση ούτε η χώρα θα καταστραφεί αν δεν ψηφίσει ΣΎΡΙΖΑ. Η διαφορά αυτή είναι περισσότερο ψήφος αποδοκιμασίας στην ρητορική ΣΎΡΙΖΑ παρά λευκή εντολή στην ΝΔ. Αν δεν αλλάξει γραμμή σε κάθε εκλογές θα πέφτει το ποσοστό του μέχρι να πάει μονοψήφιο