sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.912
- Πόντοι
- 22.266
Τυπε ζηλεύεις που κυκλοφορούμε σαξο;ενω του σαξο τα πουλανε στα περιπτερα απο την Ντε αγκοστινι
Τυπε ζηλεύεις που κυκλοφορούμε σαξο;ενω του σαξο τα πουλανε στα περιπτερα απο την Ντε αγκοστινι
Ειναι απο τις ορμόνες τυπε…δεν ειναι ευκολο να βγαλεις πουλι τη σημερον ημερα…Η αλήθεια είναι ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές με την τρελή.
Εντωμεταξύ, έχει πάρει κι άλλα κιλά το ζώον; Σαν βυτιοφόρο πρέπει να ΄χει γίνει.
Κουτσούμπας, κασιδιάρης, τρελή, ό,τι τους αξίζει και τους πονάει περισσότερο.
Περισσότερο με αρσιβαρίστρια ή σφυροβόλο μοιάζειΑυτό με την ζωή της ελεύθερης πλεύσης είναι σίγουρα κάποιο μυστικό σοβιετικό πείραμα που πήγε τελείως λάθος.....σίγουρα ήθελαν να φτιάξουν τη γυναίκα πυγμάχο που θα σαρώσει σε Ολυμπιάδες και παγκόσμια σερί,ομως κάτι στη διαδικασία ενισχυσης πήγε κατά διαόλου και τους το έσκασε από το εργαστήριο και έφτασε Ελλάδα...
Κάνε μας την ανάλυση Ζανούλη. Μέιλ στα κεντρικά έστειλες;Ναι και τι θες να λεει ο συριζα με τη νδ περναμε καλα τρωμε με χρυσα κουτάλια?
Ρε εχετε χασει τα λογικα σας.
Αλλού είναι το πρόβλημα και δεν το εχετε παρει χαμπάρι
βαρυσήμαντη παρεμβαση τύπεΕγώ αυτό θα πω και τίποτα άλλο , εξάλλου δεν έχω γράψει καθόλου σε αυτό το νήμα οποίος ξέρει καλά αγγλικά και έχει διάθεση να φύγει αύριο πρωί από την Ελλάδα ας πάει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα η Ντουμπάι , Αραβικά Εμιράτα.
Εγώ αυτό θα πω και τίποτα άλλο , εξάλλου δεν έχω γράψει καθόλου σε αυτό το νήμα οποίος ξέρει καλά αγγλικά και έχει διάθεση να φύγει αύριο πρωί από την Ελλάδα ας πάει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα η Ντουμπάι , Αραβικά Εμιράτα.
Εγώ αυτό θα πω και τίποτα άλλο , εξάλλου δεν έχω γράψει καθόλου σε αυτό το νήμα οποίος ξέρει καλά αγγλικά και έχει διάθεση να φύγει αύριο πρωί από την Ελλάδα ας πάει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα η Ντουμπάι , Αραβικά Εμιράτα.
Τώρα που το γράφεις ίσως να ήταν απέλπιδα προσπάθεια των σοβιετικών επιστημώνων να κατεβάσουν αθλητή στο WWE...Περισσότερο με αρσιβαρίστρια ή σφυροβόλο μοιάζει
Και τα ασθενοφόρα....θα θέλει ο μανιλλας να πάει το τσεκ απ του και δεν θα βρίσκει όχημα...θα γινει και αυτο τυπε , δωσε τους λιγο χρόνο , θα πανε κατω στην Αραπιά να φανε την δουλεια απο τους Πακηδες και τους Φιλιππινέζους
Εκλογές 2023 – Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εγώ κάνω για 100 βουλευτές
«Απόψε έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε. Αντέξαμε απέναντι σε μια ανέντιμη επίθεση τις τελευταίες δυο εβδομάδες» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στις πρώτεςwww.newsit.gr