geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 14.925
- Πόντοι
- 6.515
δεν σκεφτηκε κανεις να βαλει exit poll για τα μελη του bou, θα ξεραμε τωραΤι ώρα ανακοινώνει το μπου αποτελέσματα??
δεν σκεφτηκε κανεις να βαλει exit poll για τα μελη του bou, θα ξεραμε τωραΤι ώρα ανακοινώνει το μπου αποτελέσματα??
Μπα , εγω Συνασπισμό ψήφισα ... βέβαια και οι Σπαρτιάτες καλοί είναι σε σχέση με Ζωη , Νίκη , Βελόπουλο.
ειναι κι αλλοι αλλα κρυβονται τυπε, φοβουνται μηπως παρακολουθει με predator το bou ο κουλης
Αρκεί να μην γίνει καμιά έφεση οτι κρυφός αρχηγός ηταν ο Κασιδιάρης ... η τι άλλο μπορεί να σκεφτούνε πάλι.
3/5 λογικά θα μπουνΕτσι και μπουν και τα 5 μικρά κόμματα εχει να γινει μεγάλο τζέρτζελο στην Βουλή!
ΝΑι, θα πάρουμε ποπκορν και θα ψηφίζουμε για την καλύτερη ατακαΕτσι και μπουν και τα 5 μικρά κόμματα εχει να γινει μεγάλο τζέρτζελο στην Βουλή!
Βασικά και εγω στις πρώτες Κασιδιάρη θα έριχνα αν κατέβαινε , αλλά τώρα θεωρούσα πιό σίγουρους οτι θα μπούνε στην Βουλή τους Σπαρτιάτες παρά τον Συνασπισμό και έτσι είπα να στηρίξω τον 2ο ... όχι οτι κάνει και μεγάλη διαφορά η μία ψήφος μου αλλά λέμε τώραΠως το έκανες αυτό το λάθος ρε savva έμεινε μόνος στο βάθρο του νικητή ο geoMan!!
Καμια πουτσα,εχω πληροφορίες οτι τα πράγματα πανε καλύτερα απο τον Μάιο.
Έχεις ακόμα θέματα ζαν...Φιλε εσυ εισαι βολεμένος αλλα ρωτα το κόσμο πως ζουσε και πως ζει
Υπήρχαν άνθρωποι που δεν ειχαν να φανε που χρωστουσαν παντου σε εφοριες ρευματα κλπ
Ηρθε ο συριζα γι αυτους τους ανθρώπους τους αδύναμους οικονομικα και τους εδωσε ψωμί εφάρμοσε κοινωνική πολιτική και ευνοησε τα χαμηλά οικονομικα στρώματα.
Κανενας φτωχός δεν εξινε το παπαρι του οπως λες.
Σκαστε επιτέλους βολεμενοι απο τους φεουδάρχες παππούδες σας
τα θελε ο κωλος τους, ακροδεξιο τον ανεβαζαν ακροδεξιο τον κατεβαζαν τον Κουλη.Μεγάλη πούτσα έφαγε η αριστερά.
Από κέντρο και προς δεξιά πάει η χώρα!!
Ο Alexis τι ωρα παραιτειται??
καιρος ηταν οι ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ να συρρικνωθουν παρα πολυ....Μεγάλη πούτσα έφαγε η αριστερά.
Από κέντρο και προς δεξιά πάει η χώρα!!
Η διαφορά θα είναι κάτω από 20 μονάδες, σύντροφε;Κατω απο 20 μοναδες θα είναι,εχω πληροφορίες
Με την υπομονή συμφωνώ , απλά ελπίζω να πατώσουν οι μεγάλοι κάποια στιγμή.Κύριοι, ας πούμε υπομονή κανένα δίωρο ακόμα για το επίσημο αποτέλεσμα.
Εξακολουθώ να πιστεύω πως οι μικροί θα πατώσουν.