Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.838
Πόντοι
6.256
Δεν αντέχεται αλλα ο λαος εχει πέσει στη παγιδα.
Οταν θα σφιξει το ζωνάρι τοτε θα το καταλάβουν
Και να σφιξει το ζωναρι τι εγινε;
Θα λεει ο χοντρος οτι ολοι εφυγαν για τριημερο αρα ειναι πλουσιοι

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Οτι του βγηκε και του βγαινει βεβαιως, συμφωνω.
Εγω σχολιαζω αυτο που ειπες για Δεξια της ΝΔ. Δεν το θελει αυτο το κομματι ο Μητσοτακης. Δικαιωμα του.
Σε καναλι ειδα αναλυση για το τελευταιο σποτακι της ΝΔ. <Μπλε του ουρανου της θαλασσας και της Ελλαδας, σταυρος πανω στην εκκλησια, ελληνικη σημαια. Η ΝΔ με αυτο το σποτ στοχευει αποκλειστικα στους ψηφοφορους της που δεν την στηριζουν πια αλλα στρεφονται σε αλλα κομματα Δεξια της ΝΔ. Γι αυτο ειδαμε και στοχευμενη επισκεψη Μητσοτακη στα καστρα απο το κομμα ΝΙΚΗ, Ελληνικη Λυση.>

Αφου δεν τους θελεις 4 ολοκληρα χρονια Μητσοτακη αυτους τους ψηφοφορους. Βγαζεις σποτακι 1 εβδομαδα πριν τις εκλογες και λες Ελατε ψηφιστε με, σας θελω;

Το έγραψα περσότερο με την λογική όχι να κάνει κάτι για να τους κερδίσει απαραίτητα, αλλά όταν ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας κάτι σου φωνάζει ίσως πρέπει να το δεις πιο ζεστά. Όχι φυσικά να ασπαστεί τις θέσεις των ακροδεξιών κομμάτων που οι περισσότερες είναι σαχλαμάρες, αλλά στο μεταναστευτικό μια πολιτική αντίστοιχη του Σαμαρά είναι εφικτή.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
Εγώ πήγα πρωί πρωί σαν τους γέροντες
Καλο αυτο για να ξεμπερδευεις, αλλα οντως οπως ειπαν και αλλοι αρκετα ριψοκινδυνο.
Σε ολη της Ελλαδα εφορευτικες επιτροπες δεν εμφανιστηκαν. Τα ειπε ο Χασαποπουλος, ο Αυτιας, μεχρι και ενας δικαστικος αντιπροσωπος μεσα απο εκλογικο τμημα, οτι η διαδικασια ειναι επιπονη, χωρις αμοιβη για τα μελη της εφορευτικης επιτροπης, αρα κατανοει γιατι συμβαινει αυτο με τις απουσιες μελων.
Στο δικο μου εκλογικο τμημα που ψηφισα μετα το μεσημερι, ηταν ΜΟΝΟΙ τους η δικαστικη αντιπροσωπος και ο βοηθος της που σημειωνε τα ονοματα και τσεκαρε ταυτοτητες, και ηταν φανερα εκνευρισμενοι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.677
Πόντοι
3.656
Φιλε εσυ εισαι βολεμένος αλλα ρωτα το κόσμο πως ζουσε και πως ζει
Υπήρχαν άνθρωποι που δεν ειχαν να φανε που χρωστουσαν παντου σε εφοριες ρευματα κλπ
Ηρθε ο συριζα γι αυτους τους ανθρώπους τους αδύναμους οικονομικα και τους εδωσε ψωμί εφάρμοσε κοινωνική πολιτική και ευνοησε τα χαμηλά οικονομικα στρώματα.
Κανενας φτωχός δεν εξινε το παπαρι του οπως λες.
Σκαστε επιτέλους βολεμενοι απο τους φεουδάρχες παππούδες σας
έλα πες ρε τύπε....κορόιδευες τον κόσμο που δουλεύει γιατί εσύ έβγαζες τα ίδια με το να κάθεσαι....τα ξέρω μη πας να τα κρύψεις από εμένα...τα είδα μπροστά μου να γίνονται

εγώ δεν είχα φεουράρχη παππού μαν...με την δουλειά βολεύτηκα...και αν δεν πλήρωνα φόρους εγώ που είμαι βολεμένος ο Αλέξης θα έπρεπε να σου δώσει επιδόματα από τα λεφτά που έχει στο εξωτερικό...

αλλά για να σου δώσω να καταλάβεις....το 16 ένας νέος 24 χρόνων έπαιρνε 450 ευρώ καθαρά για 8ωρο....και μια γλίτσα της κοινωνίας επιδοματάκιας έπαιρνε 700 ευρώ το μήνα...ταμείο ανεργειας+επίδομα θέρμανσης+έκτακτα επιδόματα....τα συζήταγα τότε με κάποιους και του έλεγα θα είσαι μαλακάς να κάτσεις στη δουλειά... :confused:

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.418
Πόντοι
206
Καλο αυτο για να ξεμπερδευεις, αλλα οντως οπως ειπαν και αλλοι αρκετα ριψοκινδυνο.
Σε ολη της Ελλαδα εφορευτικες επιτροπες δεν εμφανιστηκαν. Τα ειπε ο Χασαποπουλος, ο Αυτιας, μεχρι και ενας δικαστικος αντιπροσωπος μεσα απο εκλογικο τμημα, οτι η διαδικασια ειναι επιπονη, χωρις αμοιβη για τα μελη της εφορευτικης επιτροπης, αρα κατανοει γιατι συμβαινει αυτο με τις απουσιες μελων.
Στο δικο μου εκλογικο τμημα που ψηφισα μετα το μεσημερι, ηταν ΜΟΝΟΙ τους η δικαστικη αντιπροσωπος και ο βοηθος της που σημειωνε τα ονοματα και τσεκαρε ταυτοτητες, και ηταν φανερα εκνευρισμενοι.
Και εμένα με έκανε εντύπωση, και μάλιστα το πιο εντυπωσιακό, δεν είχε ούτε αντιπροσώπους κομμάτων. Οι περισσότεροι εξαφανισμένοι

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
Το έγραψα περσότερο με την λογική όχι να κάνει κάτι για να τους κερδίσει απαραίτητα, αλλά όταν ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας κάτι σου φωνάζει ίσως πρέπει να το δεις πιο ζεστά. Όχι φυσικά να ασπαστεί τις θέσεις των ακροδεξιών κομμάτων που οι περισσότερες είναι σαχλαμάρες, αλλά στο μεταναστευτικό μια πολιτική αντίστοιχη του Σαμαρά είναι εφικτή.
Συμφωνω σε οσα ειπες. Μονο που οχι ολοι οι ΝΔκρατες το βλεπουν ετσι, γιατι για εκεινους δεν αναγνωριζουν καν οτι υπαρχει προβλημα.

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
814
Πόντοι
81
Πρώτη φορά γουσταρα εκλογική διαδικασία.Ειχε ένα πατομουνο (24-25 να ήταν ) στο εκλ. κέντρο. Με φόρεμα μίνι και χωρίς σουτιέν,έβγαινε το βυζάκια του έξω στο πλάι από το ντεκολτέ όταν έσκυβε σου ερχοταν να το ρουφηξεις.Ενα καργιολακι να του σηκώσεις το φόρεμα και να το καρφώνεις πάνω στη κάλπη.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
Και εμένα με έκανε εντύπωση, και μάλιστα το πιο εντυπωσιακό, δεν είχε ούτε αντιπροσώπους κομμάτων. Οι περισσότεροι εξαφανισμένοι
Εγω ειδα πολλους του ΚΚΕ κλασικα, μεσα στο σχολειο, στο προαυλιο, και εξω, και φυλαδια ΚΚΕ πεταμενα στην εισοδο.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.427
Πόντοι
2.306
Αντικειμενικά , αν καταφέρει όντως ο Κασιδιαρης απο τη φυλακη να βάλει απο το πουθενα ένα ανύπαρκτο αγνωστο κόμμα στη Βουλή με μια δήλωση θα μιλάμε για το γαμήσι του αιώνα .

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

@geoMan και @savvass :rockon:

Screenshot_7.jpg

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.832
Πόντοι
2.606
Τι ώρα ανακοινώνει το μπου αποτελέσματα??:coffee:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.671
Πόντοι
736
άπατος πήγε ο πατριωτικός συνασπισμός τελικά
Σοβαρά τώρα ; Και περίμενα να μπούνε καμιά Βουλή , όχι τίποτα άλλο αλλά πιό πολύ για να μην έχουν τι να πούνε οι Δημοσκόποι :sad2:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Σοβαρά τώρα ; Και περίμενα να μπούνε καμιά Βουλή , όχι τίποτα άλλο αλλά πιό πολύ για να μην έχουν τι να πούνε οι Δημοσκόποι :sad2:
ούτε 1,5% δεν βλεπω να μαζεψαν. ψήφισαν ολοι Σπαρτιάτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom