Capital explorer
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2023
- Like
- 133
- Πόντοι
- 1
Μπούμερανγκ θα τους έρθει,θα γαμησει τη χωρα και τους ιδιουςοι κουλολαγνοι του σαη κοιμουνται για να εχουν δυναμεις το βραδυ
σε συνδυασμο με το 42% θα μας
Μπούμερανγκ θα τους έρθει,θα γαμησει τη χωρα και τους ιδιουςοι κουλολαγνοι του σαη κοιμουνται για να εχουν δυναμεις το βραδυ
σε συνδυασμο με το 42% θα μας
Respect που είσαι στην ουρά της κάλπης και σκέφτηκες να ποστάρεις στο bouΡε πουστη μου 50% συμμετοχή και έπεσα σε κίνηση..
Είναι άλλοι 7 μπροστά μου...
Εγώ πήγα πρωί πρωί σαν τους γέροντεςΡε πουστη μου 50% συμμετοχή και έπεσα σε κίνηση..
Είναι άλλοι 7 μπροστά μου...
Διαγραφή Μπογδάνου: Από τη Σλοβενία η εντολή Μητσοτάκη
Ήταν ζήτημα χρόνου η διαγραφή - «Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» οι... γιορτές στο Βίτσι, αλλά και η επίκληση, από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, της φράσης που αποδίδεται στον στρατηγό Γεώργιο Γρίβα: «Οι κομμουνιστές είναι χειρότεροι από τους Τούρκους» - Η «έκρηξη» Δένδια, η απόφαση Μητσοτάκη, οι...www.protothema.gr
Ε τι να κάνω ρε τύπε.. εδώ είναι το σπίτι μου..Respect που είσαι στην ουρά της κάλπης και σκέφτηκες να ποστάρεις στο bou
τη στιγμη που τον ελεγχει αυτο το 4 - 5% των πρωην κκε εσωτ που λεει φερε κι αλλους λαθρο, μοιραια οποιος σοβαρος ανθρωπος θα απομακρυνθει και θα καταληξει στο 5%Εβλεπα ολους τους πολιτικους αρχηγους που κανανε δηλωσεις αφοτου ψηφισαν.
Ο Τσιπρας καταβεβλημενος, υποτονικος, στενοχωρημενος. Μου εκανε εντυπωση οτι μιλησε <Δωστε μου δυναμη να υπαρχει ισχυρη αντιπολιτευση σε αυτα που ερχονται .>
Δηλαδη αναγνωρισε την ηττα του. Και γνωριζει οτι αντιπαλος του πλεον θα ειναι ο Ανδρουλακης.
Αν μη τι αλλο εχει το γνωθι σαυτον, αυτο πρεπει να του το αναγνωρισει καποιος. Δεν ειναι στο κοσμο του οπως αλλοι.
Σχολιαζοντας ενας ΣΥΡΙΖΑιος σε πανελ την επιθεση ολων εναντιον του ΣΥΡΙΖΑ για τους μουσουλμανους βουλευτες, που ολη η Ελλαδα ασχολιοταν μαζι τους επι εβδομαδες αλλα εκεινοι αφαντοι, εξαφανισμενοι, ουτε μια δηλωση (γιατι αραγε;), το μονο που βρηκε να πει για το θεμα ηταν οτι οι μουσουλμανοι βουλευτες εχουν το δικαιωμα να παριστανται σε κοινωνικες εκδηλωσεις , οπως αυτη με <Τουρκικη μειονοτητα > γραμμενη φαρδια πλατια απο πισω στην αιθουσα. Και οτι ολα αυτα τα λενε επειδη ολη η Ελλαδα εγινε μπλε, μονο η Ροδοπη κραταει και ειναι του ΣΥΡΙΖΑ στο χαρτη.
Αμετανοητοι οι του ΣΥΡΙΖΑ , εκαναν ο,τι μπορουσαν για να ενισχυσουν τον Μητσοτακη.
Οτι του βγηκε και του βγαινει βεβαιως, συμφωνω.Τα έχουμε πει αυτά. Κακώς το έκανε για πολλούς από τους ψηφοφόρους του. Όπως κακώς διέγραψε και την Αφροδίτη και την Παπαγγελή ακόμα όταν ήταν νέος αρχηγός της Ν.Δ.
Αλλά μέχρι τώρα του βγήκε και σαρώνει παίρνοντας όλο το κέντρο Και όσο η πιο δεξιοί του πολιτικοί, δεν μπορούν να συστεγαστούν κάτω από ένα σοβαρό δεξιό αρχηγό μια χαρά θα του πηγαίνει.
Ναι ρε εννοείται...τέτοια χρόνια δεν έχουμε ξανά ζήσειΠλήρης δημοκρατία
Η καλύτερη 4ετια ηταν επι συριζα και παρολο που ειχαμε μνημόνια και δανειστές πανω απο τα κεφαλια μας.
Συριζα ρε συριζα και ξερο ψωμί
τυπε ο κασιδας ειναι απομονωση, του εκοψε και τα τηλεφωνα ο κουλης, στο γιουτουμπι παιζουν κατι προπερσινα
Για τη ρυθμιση χρεους του κομματος μας ειπε τιποτα ο αρχηγος μας;Τύπε να θυμισω σε οσους τυχον ανοιξαν τωρα την τηλεοραση τους, οτι ψηφιζεις ΝΔ, ετσι?
Φιλε εσυ εισαι βολεμένος αλλα ρωτα το κόσμο πως ζουσε και πως ζειΝαι ρε εννοείται...τέτοια χρόνια δεν έχουμε ξανά ζήσει
για πες....είχες κάνει κέντα χρώμα με επιδόματα?
έξυνες το παπάρι σου δήλωνες άνεργος και έπαιρνες ταμείο ανεργείας+επίδομα θέρμανσης+επίδομα παιδιών+έκτακτη βοήθεια Χριστούγεννα και Πάσχα και καλοκάιρι
και έπαιρνες όσα παίρνει ένας εργαζόμενος σε ένα χρόνο και καθόσουν?????
Ενω φαίνεται σωστό κατ' αρχην, το λάθος είναι ότι κάνεις ανάλυση αλά Μειμαράκη, δηλ., πορευόμαστε όλη την τετραετία με το βλέμμα στις κάλπες. Αν εχει κάτι διαφορετικό ο ΚΜ από την υπόλοιπη οικογένεια είναι ότι α- ακούει, β- τον ενδιαφέρει να λύσει προβλήματα. Στα πλαίσια του "κοινωνικού φιλελευθερισμού" βεβαίως, βεβαίως όπως είναι το καταστατικό της ΝΔ από το 2019, δεν αναφερομαι σε επανάσταση και ιστορίες. Αυτό το 'δεξιό' κομμάτι έχει πολλές αγκυλώσεις που δεν επιτρέπουν να γίνει δουλειά σε πολλά πράγματα όταν το βαζεις σε θέσεις ευθύνης. Δεν το θεωρεί ξένο ιδεολογικά ωστόσο. Μην παέι το μυαλό σου σε Πρέπες, Αιγαίο κλπ, αναφέρομαι σε απλά πράγματα όπως οι μάσκες στην εκκλησία, η δουλειά του Πιερακάκη, σχολικές μεταρρυθμίσεις, θεματάκια στον στρατό , τέτοια..Οτι του βγηκε και του βγαινει βεβαιως, συμφωνω.
Εγω σχολιαζω αυτο που ειπες για Δεξια της ΝΔ. Δεν το θελει αυτο το κομματι ο Μητσοτακης. Δικαιωμα του.
Σε καναλι ειδα αναλυση για το τελευταιο σποτακι της ΝΔ. <Μπλε του ουρανου της θαλασσας και της Ελλαδας, σταυρος πανω στην εκκλησια, ελληνικη σημαια. Η ΝΔ με αυτο το σποτ στοχευει αποκλειστικα στους ψηφοφορους της που δεν την στηριζουν πια αλλα στρεφονται σε αλλα κομματα Δεξια της ΝΔ. Γι αυτο ειδαμε και στοχευμενη επισκεψη Μητσοτακη στα καστρα απο το κομμα ΝΙΚΗ, Ελληνικη Λυση.>
Αφου δεν τους θελεις 4 ολοκληρα χρονια Μητσοτακη αυτους τους ψηφοφορους. Βγαζεις σποτακι 1 εβδομαδα πριν τις εκλογες και λες Ελατε ψηφιστε με, σας θελω;
Παρατολμο αυτο γιατι αν τους λειπει κανας της εφορευτικης βουτανε οποιον νέο βρουν για το χαμαλίκι,Εγώ πήγα πρωί πρωί σαν τους γέροντες
Σωρρυς...το δικαιουμεθα εννοούσα.Ρε συ, τις άπορες κορασίδες θα παριστάνουμε για να πάρουμε σύνταξη ανύπαντρου??????????????
Να έγραφες τώρα ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ, αυτό μάλιστα κύριε......
Μήνυμα προς ναυτιλομένους:
Την ημέρα των εκλογών ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ο προεκλογικός αγών, μόνο καβλάντα.
Επίσης, τα διόδια είναι δωρεάν....