Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 349K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.502
Πόντοι
266
Ωραία...ή βάλε τη δανειακή σύμβαση που ορίζει το ποσό και την διάρκεια των δόσεων και φαίνεται ότι είναι μέσα στα συμβατικά όρια ή σταμάτα να λες ανοησίες.
Όποιος νομίζει ότι έχει γίνει η παρανομία μετά τη χορήγηση των δανείων να το αποδείξει δεν θα αποδείξω εγώ οτι δεν είμαι ελέφαντας
ΑΣΧΕΤΕ , ΑΧΡΗΣΤΕ , ΗΛΙΘΙΕ
Όσο και να βρίζετε όσο και να φωνάζετε Θα χάσετε με πάνω από 20% διαφορα
Τα ίδια λέγανε το 15 το 19 το Μάιο και τώρα
Κανένας δεν σας δίνει σημασία
Ειλικρινά, το χαζό παριστάνεις;
Πως να βρει παρανομία σε κάτι που κανείς δεν αποδεικνύει ότι υπάρχει;
Στον αέρα τον κοπανιστο θα βρει την παρανομία;
Που είναι αυτή η ρύθμιση να τη διαβάσω κι εγώ, που δεν πιστεύω ότι υπάρχει παρανομία;
Να δω και τι είδους ρύθμιση είναι.
Γιατί επιμένεις ότι υπάρχει. Για να επιμένεις σίγουρα θα της έχεις ρίξει μια ματιά
Γιατί αν επιμένεις χωρίς να την έχεις δει πουθενά ή κουτοπόνηρος είσαι ή μαλάκας.
Έχω πει από την αρχή ότι δεν ξέρω τι ρύθμιση από
Όποιος ισχυρίζεται ότι τα κόμματα έχουν κάνει παρανομία μετά τη λήψη του δανείου
Οφείλει να το αποδείξει αυτός οφείλει δεν οφείλω εγώ να αποδείξω τίποτα
Από την αρχή είπα ότι δεν ξέρω τη σύμβαση
Και βάζω την ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας που λέει τη θέση της
Οι τράπεζες δεν είναι κορόιδα αν δεν υπάρχει συμφωνία να μην κάνουν αναγκαστική εκτέλεση
Η Νέα Δημοκρατία λέει ότι την κρατική χρηματοδότηση την έχει παραχωρήσει στις τράπεζες ή τουλάχιστον μέρος αυτής
Αυτό λέει κι αν έχετε αντίθετη άποψη να την αποδείξετε εσείς

Για το πώς φτάσαμε να έχουνε τόσα δάνεια το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία
Βάζω την ενδιαφέρουσα θεση τουΠΑΣΟΚ αλλά για να μην είμαι με τη μία πλευρά

Και την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.609
Πόντοι
1.706
Ω Μαλακα Γαμω Το Χ***** Σου Και Την Π****** Σου Πούστη.
Με κρέμα κακάο και μπίτερ σοκολάτα απεξω, με μπόλικα μυγδαλα καβουρδισμένα παρακαλώ.
Ω Μα Γαμώ.....Παλιομαλάκα.
Το κέρδισες όμως

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.633
Πόντοι
2.356
Ω Μα Γαμώ.....Παλιομαλάκα.
Το κέρδισες όμως
Δεν είμαι κι ο Τουρινγκ. Κοντά έπεσα όμως.
Το ότι αυτό το σκιάχτρο κάνει διεθνή καριέρα μοντέλου με ξεπερνάει παντως.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
Όποιος νομίζει ότι έχει γίνει η παρανομία μετά τη χορήγηση των δανείων να το αποδείξει δεν θα αποδείξω εγώ οτι δεν είμαι ελέφαντας
είσαι τόσο καμένος και wannabe..οτιδήποτε...

που νομίζεις ότι η απόδειξη ή μη των ηλιθιοτήτων που γράφεις εξαρτάται από την κουβέντα αυτή. Ο ισολογισμός σου φάνηκε κινέζικος ε?

και τις αποδείξεις να σου φέρουν μπροστά σου δεν θα καταλάβεις τι είναι διότι δεν πας παραπέρα από το να ψάχνεις άρθρα στο google και τα σαιτ της κυβέρνησης.

δεν είσαι σε θέση να κρίνεις όχι να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας....

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.609
Πόντοι
1.706
Δεν είμαι κι ο Τουρινγκ. Κοντά έπεσα όμως.
Το ότι αυτό το σκιάχτρο κάνει διεθνή καριέρα μοντέλου με ξεπερνάει παντως.
Μια χαρά κοπελίτσα είναι με περιποιημένο φρύδι, όχι τα σκατά που έχει απλωμένα στη μάπα της.
Εαν τώρα πω πως όποτε τη βλέπω με αυτά τα φρύδια μου κάνει ίσαμε και 2 μέρες να μου σηκωθεί......:confused:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456

Aμα σε στραποναρει και ο πισωγλεντης..

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.633
Πόντοι
2.356
Έχω πει από την αρχή ότι δεν ξέρω τι ρύθμιση από
Όποιος ισχυρίζεται ότι τα κόμματα έχουν κάνει παρανομία μετά τη λήψη του δανείου
Οφείλει να το αποδείξει αυτός οφείλει δεν οφείλω εγώ να αποδείξω τίποτα
Από την αρχή είπα ότι δεν ξέρω τη σύμβαση
Και βάζω την ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας που λέει τη θέση της
Οι τράπεζες δεν είναι κορόιδα αν δεν υπάρχει συμφωνία να μην κάνουν αναγκαστική εκτέλεση
Η Νέα Δημοκρατία λέει ότι την κρατική χρηματοδότηση την έχει παραχωρήσει στις τράπεζες ή τουλάχιστον μέρος αυτής
Αυτό λέει κι αν έχετε αντίθετη άποψη να την αποδείξετε εσείς
Α, υπάρχει ρύθμιση γιατί οι Τράπεζες δεν είναι κορόιδα και αφουν δεν παίρνουν μέτρα ενάντια στο κόμμα που κυβερναει, σίγουρα η υπάρχουσα ρύθμιση εξυπηρετείται. Το λέει και το κόμμα που κυβερνάει μάλιστα, στον υπουργό οικονομικών του οποίου πηγαίνουν οι Τράπεζες κάθε τρεις και λίγο, να τις παρακαλέσει να κόψουν τις υπέρογκες προμήθειες που μας χρεώνουν. Κι εμείς που αναρωτιόμαστε τι γίνεται, πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει ρύθμιση. Ενώ αυτός που την επικαλείται δεν πρέπει, γιατί έτσι. Αφου το λέει υπάρχει σίγουρα.
Μπα, σε καμία περίπτωση κουτοπόνηρος.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.633
Πόντοι
2.356
Μια χαρά κοπελίτσα είναι με περιποιημένο φρύδι, όχι τα σκατά που έχει απλωμένα στη μάπα της.
Εαν τώρα πω πως όποτε τη βλέπω με αυτά τα φρύδια μου κάνει ίσαμε και 2 μέρες να μου σηκωθεί......:confused:
Όποτε τη βλέπω θελω να την ψεκασω με κατσαριδοκτονο. Είναι και το στυλ που έχει οταν μιλάει εξίσου αηδιαστικό.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.502
Πόντοι
266
Α, υπάρχει ρύθμιση γιατί οι Τράπεζες δεν είναι κορόιδα και αφουν δεν παίρνουν μέτρα ενάντια στο κόμμα που κυβερναει, σίγουρα η υπάρχουσα ρύθμιση εξυπηρετείται. Το λέει και το κόμμα που κυβερνάει μάλιστα, στον υπουργό οικονομικών του οποίου πηγαίνουν οι Τράπεζες κάθε τρεις και λίγο, να τις παρακαλέσει να κόψουν τις υπέρογκες προμήθειες που μας χρεώνουν. Κι εμείς που αναρωτιόμαστε τι γίνεται, πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει ρύθμιση. Ενώ αυτός που την επικαλείται δεν πρέπει, γιατί έτσι. Αφου το λέει υπάρχει σίγουρα.
Μπα, σε καμία περίπτωση κουτοπόνηρος.
Αυτός που ισχυρίζεται ότι υπάρχει παρανομία πρέπει να το αποδείξει

Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα μία μικρή ρύθμιση
Screenshot_2023-06-22-23-06-53-330_com.android.chrome.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656

ο άνθρωπος είναι στα όρια της νοητικής στέρησης...

αν η νδ είχε επιλογή θα έπρεπε να σε σταματήσει γιατί της χαλάς την εικόνα :2funny::2funny::2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
μας γράφει το γίδι ότι από τα 400 εκατομμύρια η νδ αναγνωρίζει τα 4 μύρια ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ και ότι αδυνατεί να πληρώσει παρά μόνο 188.000 με 34 δόσεις......για τα υπόλοιπα θα το συζητήσει όποτε έχει ευχαρίστηση.....

και η νδ σύμφωνα με τον ισολογισμό παίρνει κρατική χρηματοδότηση 10 εκατομμύρια το χρόνο και τα μοιράζει από δω και από κει....

ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Η ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΑΣ? :headbang::headbang::headbang:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.981
Πόντοι
12.756

Τι λες ρε μπαγλαμα .... μονο αυτο βρηκες και ειναι και απο την Αυγη ;;;
Αμα σου εβαζε κανεις κατι για την ΝΔ απο την Αυγη θα ελεγες οτι ειναι αριστερη εφημεριδα !!!

Εδω λεει απο 4μυρια θα πληρωσουν 188 χιλιαδες ;;; τα άλλα ποιος θα τα πληρωσει Οικονομολογε με πτυχίο απο την Google ;;;

Επισης να σου θυμισω οτι εχουμε 2023 , αν δεν το ξερεις , και επισης οτι το χρεος τους ειναι 400 μυρια !!!!!!!!!!!!!! Αραγε γι αυτα γιατι δεν βρισκεις κάτι ;;;
Πως μπορει να εξαφανιζεται ενας διακανονισμος 400μυριων ;;;; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ;;;;;;;;;
Δεν μιλαμε οτι πηρανε τηλεοραση απο τον Κωτσοβολο και χρωστανε 500 ευρω και κανανε ρυθμιση και χαθηκε αυτη μεσα στα βαθη του ιντερνετ ...

400 μυρια ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ , 400 !!!!!

The_400_Million-488438587-mmed.jpg

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.502
Πόντοι
266
είσαι τόσο καμένος και wannabe..οτιδήποτε...

που νομίζεις ότι η απόδειξη ή μη των ηλιθιοτήτων που γράφεις εξαρτάται από την κουβέντα αυτή. Ο ισολογισμός σου φάνηκε κινέζικος ε?

και τις αποδείξεις να σου φέρουν μπροστά σου δεν θα καταλάβεις τι είναι διότι δεν πας παραπέρα από το να ψάχνεις άρθρα στο google και τα σαιτ της κυβέρνησης.

δεν είσαι σε θέση να κρίνεις όχι να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας....
Δεν μπορώ να καταλάβω
Για Ποιο πράγμα κατηγόρειται η Νέα Δημοκρατία αφού πήρε το δάνειο
Αν κατηγορείται πολιτικά
Και το 15 και το 19 και το Μάιο και σήμερα έχετε πάρει την απάντηση από τον λαό
Αν για ποινικό αδίκημα όποιος την κατηγορει πρέπει να το αποδείξει
Για το πώς το πηρε και αυτή και τα άλλα κόμματα συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ έχω επιφυλάξεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μας γράφει το γίδι ότι από τα 400 εκατομμύρια η νδ αναγνωρίζει τα 4 μύρια ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ και ότι αδυνατεί να πληρώσει παρά μόνο 188.000 με 34 δόσεις......για τα υπόλοιπα θα το συζητήσει όποτε έχει ευχαρίστηση.....

και η νδ σύμφωνα με τον ισολογισμό παίρνει κρατική χρηματοδότηση 10 εκατομμύρια το χρόνο και τα μοιράζει από δω και από κει....

ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Η ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΑΣ? :headbang::headbang::headbang:
Η τράπεζα το δέχτηκε το αν δεν Το δέχεσαι εσύ με αφήνει παγερά αδιάφορο
Και κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέφτη

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.502
Πόντοι
266
Τι λες ρε μπαγλαμα .... μονο αυτο βρηκες και ειναι και απο την Αυγη ;;;
Αμα σου εβαζε κανεις κατι για την ΝΔ απο την Αυγη θα ελεγες οτι ειναι αριστερη εφημεριδα !!!

Εδω λεει απο 4μυρια θα πληρωσουν 188 χιλιαδες ;;; τα άλλα ποιος θα τα πληρωσει Οικονομολογε με πτυχίο απο την Google ;;;

Επισης να σου θυμισω οτι εχουμε 2023 , αν δεν το ξερεις , και επισης οτι το χρεος τους ειναι 400 μυρια !!!!!!!!!!!!!! Αραγε γι αυτα γιατι δεν βρισκεις κάτι ;;;
Πως μπορει να εξαφανιζεται ενας διακανονισμος 400μυριων ;;;; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ;;;;;;;;;
Δεν μιλαμε οτι πηρανε τηλεοραση απο τον Κωτσοβολο και χρωστανε 500 ευρω και κανανε ρυθμιση και χαθηκε αυτη μεσα στα βαθη του ιντερνετ ...

400 μυρια ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ , 400 !!!!!

The_400_Million-488438587-mmed.jpg
Η τράπεζα το δέχτηκε

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.502
Πόντοι
266
Τέλος η συζήτηση για δάνεια
Είπαμε τις απόψεις μας
Και ολοι βρίζετε
Και σας μοιάζουν 400 εκατομμύρια της Νέας Δημοκρατίας
Και όχι τα 85 έως 200 δις που χάθηκαν στην περίοδο Βαρουφάκη
Από μένα τέλος

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.981
Πόντοι
12.756
Δεν μπορώ να καταλάβω
Για Ποιο πράγμα κατηγόρειται η Νέα Δημοκρατία αφού πήρε το δάνειο
Αν κατηγορείται πολιτικά
Και το 15 και το 19 και το Μάιο και σήμερα έχετε πάρει την απάντηση από τον λαό
Αν για ποινικό αδίκημα όποιος την κατηγορει πρέπει να το αποδείξει
Για το πώς το πηρε και αυτή και τα άλλα κόμματα συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ έχω επιφυλάξεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η τράπεζα το δέχτηκε το αν δεν Το δέχεσαι εσύ με αφήνει παγερά αδιάφορο
Και κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέφτη

ΨΙΤ, ΑΚΟΥ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ..................

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΣΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ EUROBANK

Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ;;; ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΝΔ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΛΟΙΩΔΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΝΔ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom