Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 349K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
Αφού βγαζεις με καθε κυβερνηση, τι προβλημα εχεις ρε τύπε? Εισαι η αποδειξη οτι η χωρα τα παει μια χαρα, και οι γκρινιαρηδες ειναι υπερβολικοι.
Ναι εσένα περίμενα να μου πεις που πάει η χώρα τύπε...

για κάθε 10 που βγάζω εγώ χάνουν 100 άλλοι 1000.

Αν κατάλαβα καλά με ρωτάς αφού βγάζεις γιατί δεν κάνεις μόκο ε? καλά σε είπα επιστήμονα :confused:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.502
Πόντοι
266
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ;;; , ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο ΝΤΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ

οποτε οταν σε ρωτανε για σενα , θα βαζεις την ανακοινωση μου
Εξακολούθεις μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα φρου φρου αρώματα βρισιές υποτιμήσεις
Βρες κάποια παρανομία

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.609
Πόντοι
1.706
Σκεφτομουνα να ψηφισω ενα καινουριο κομμα
πρασινο και μωβ λεγονται
ειναι πι μοναδικοι που μιλανε για τα δικαιωματα των ζώων
Ελπίζεις ότι θα προσέχουν τα δικαιώματα σου αν βγουν ε???????

Άκου παλικάρι, σόρρυ για το παραπάνω γιατί δεν σε ξέρω κιόλας, να πούμε 2 πράγματα για τη λίστα.
Γιατί πολύ μας ζαλίζετε τα παπάρια με αυτή τη λίστα.
Υπάρχει για να σε εξυπηρετεί, με κάποιους δεν θέλεις συνομιλία στο φόρουμ.
Χρησιμοποίησε την όπως θες αλλά να ξέρεις πως το σαη, για λειτουργικούς λόγους, πρέπει να σε μπουτσογράψει καθότι πεπερασμένη.
Να αναφέρω τώρα πως βάζεις/βγάζεις όποιον γουστάρεις όποτε γουστάρεις???
Μην το ανακοινώνεις γιατί είναι βαρετό.
Χώρια που το κάνει και ενας ΠΟΥΣΤΗΣ ψωμολύσσας και το έχει πάρει στο ψιλό το μισό σαη.

Φιλικά μεν, βάλε με στη λίστα δε καθώς ΝΔουλης εκ γεννετής.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.858
Πόντοι
5.506
70% μητσοτακης......
γαμηστε τους μετα....πρεπει ο πουστης ο ελληνας να παθει συμφορα για να παει μισο βημα μπροστα....ραγιαδες γιναμε μουνοπανα παρτακηδες κυρ παντεληδες....
ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
1687448940900.png
Εν το μεταξύ ο Saul…
:2funny::2funny::2funny:

Αυτός είναι αναρχοάπλυτος ρε τύπε

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.502
Πόντοι
266
Το ότι δεν ξέρεις είναι το πρόβλημα όχι το ότι βάζεις λεπτομέρειες.

Αυτά που βάζεις δεν είναι αποδείξεις για αυτά που λες αλλά ενδείξεις για το αντίθετο από αυτά που ισχυρίζεσαι.
Όποιος ισχυρίζεται ότι μετά τη λήψη των δανείων υπάρχουν παρανομίες να το αποδείξει
Γιατί Για τη λήψη των δανείων το είπα 100 φορές εξού και οιεισαγγελικές έρευνες διαχρονικά ότι έγιναν παρανομίες από όλα τα κόμματα συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.666
Πόντοι
1.406
Ναι εσένα περίμενα να μου πεις που πάει η χώρα τύπε...

για κάθε 10 που βγάζω εγώ χάνουν 100 άλλοι 1000.

Αν κατάλαβα καλά με ρωτάς αφού βγάζεις γιατί δεν κάνεις μόκο ε? καλά σε είπα επιστήμονα :confused:
Τυπε αυτοι που τα βγαζουν ,και που τα βγαζουν σταθερα και συνεχομενα, συνηθως ζμπουτσα τους αν χανουν ολοι οι υπολοιποι
Δεν λεω για σενα ειδικα, just saying :rolleyes:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
Τυπε αυτοι που ta βγαζουν ,και που ta βγαζουν σταθερα και συνεχομενα, συνηθως ζμπουτσα τους αν χανουν ολοι οι υπολοιποι
Δεν λεω για σενα ειδικα, just saying :rolleyes:
τι λες ρε τύπε...αυτοί που τα βγάζουν σταθερά είναι που γκρινιάζουν πιο πολύ γιατί χέζουν τα παντελόνια τους για να μη τα χάσουν

ξέρεις πόσους νεοδημοκράτες ταμίες σε σούπερ μάρκετ που εισπράτουν 450 ευρώ το μήνα από ενοίκια έχει το σάιτ και βρίζουν όλη μέρα? :confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.858
Πόντοι
5.506
Δε ξέρω τύπε

θες να πάμε ένα στοιχηματάκι :tooth:
με το ποσο το δινεις το οβερ φιλε σαουλ να βγαλω κανα φραγκο να παω αργυρο να τσιμπισω γμομενακι να παω μυκονο να κανω ζωαρα?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
Όποιος ισχυρίζεται ότι μετά τη λήψη των δανείων υπάρχουν παρανομίες να το αποδείξει
Γιατί Για τη λήψη των δανείων το είπα 100 φορές εξού και οιεισαγγελικές έρευνες διαχρονικά ότι έγιναν παρανομίες από όλα τα κόμματα συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ
Ωραία...ή βάλε τη δανειακή σύμβαση που ορίζει το ποσό και την διάρκεια των δόσεων και φαίνεται ότι είναι μέσα στα συμβατικά όρια ή σταμάτα να λες ανοησίες.

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
Μπηκε και ο κρεταν στη μαυρη λιστα κριμα και ειχε γραψει ολοκληρο κατεβατό, πειτε του οτι διαβασα μονο τις πρωτες δυο γραμμες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.981
Πόντοι
12.756
Εξακολούθεις μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα φρου φρου αρώματα βρισιές υποτιμήσεις
Βρες κάποια παρανομία

βρες την ρυθμιση και θα σου βρω καμια 10αρια

μεχρι τοτε ρουφα δυνατα :pipa1:

ΑΣΧΕΤΕ , ΑΧΡΗΣΤΕ , ΗΛΙΘΙΕ
ειναι δηλωση τα παραπανω

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.633
Πόντοι
2.356
Βρες κάποια παρανομία
Ειλικρινά, το χαζό παριστάνεις;
Πως να βρει παρανομία σε κάτι που κανείς δεν αποδεικνύει ότι υπάρχει;
Στον αέρα τον κοπανιστο θα βρει την παρανομία;
Που είναι αυτή η ρύθμιση να τη διαβάσω κι εγώ, που δεν πιστεύω ότι υπάρχει παρανομία;
Να δω και τι είδους ρύθμιση είναι.
Γιατί επιμένεις ότι υπάρχει. Για να επιμένεις σίγουρα θα της έχεις ρίξει μια ματιά
Γιατί αν επιμένεις χωρίς να την έχεις δει πουθενά ή κουτοπόνηρος είσαι ή μαλάκας.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.858
Πόντοι
5.506
ΑΣΧΕΤΕ , ΑΧΡΗΣΤΕ , ΗΛΙΘΙΕ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
με το ποσο το δινεις το οβερ φιλε σαουλ να βγαλω κανα φραγκο να παω αργυρο να τσιμπισω γμομενακι να παω μυκονο να κανω ζωαρα?
τύπε τρουμπ επειδή είσαι τύπος θα σου κεράσω εγώ τα κερδισμένα δελτία αλλά να πεις στο γκομενακι να φέρει και καμία φίλη της με μεγάλα βυζια αν έχει :rockon:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.609
Πόντοι
1.706
Αυτο λογικα θα σημανει επιπλεον ζημιες για τον ελληνικο τουρισμο, λογω της πολυ φθηνης πλεον Τουρκιας:

Αυτό με την Τουρκία, την φθήνια και τον τουρισμό κάποια στιγμή να σταματήσετε όλοι να το αναπαράγετε.
Όχι ότι δεν ισχύει, ισχύει και με το παραπάνω.
Μύκονος και Σαντορίνη γαμιούνται αυτή τη στιγμή, ασάλιωτα μάλιστα, αλλά και στα 2 μέρη έχουν πολλά προβλήματα, πολλώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωών ετών πίσω, πριν την ακρίβεια.
Και όσο κάποιοι βγαίνουν και γράφουν πως η οικονομική κατάσταση φταίει τόσο οχυρώνονται οι διάφοροι του τουρισμού στα σκατά που κουβαλάνε στο κεφάλι τους και δεν αλλάζουν νοοτροπία.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.858
Πόντοι
5.506
τύπε τρουμπ επειδή είσαι τύπος θα σου κεράσω εγώ τα κερδισμένα δελτία αλλά να πεις στο γκομενακι να φέρει και καμία φίλη της με μεγάλα βυζια αν έχει :rockon:
με ριχνεις αλλα ενταξει....σε συμπαθω και σιγουρα εισαι καλη παρεα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom