Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 349K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
Δεν χρειάζεται . Απλά κοιτάω κολώνες ΔΕΗ για κηδειόχαρτα.
Ένας ένας θα ψοφάτε σύντομα.

Άλλος πείνα ... άλλος ζέστη .... άλλος κρύο το χειμώνα .... άλλος από κάπνα ξυλόσομπας ...
άλλος επειδή είχε ίδια τακάκια από το 1991 ....
Ποιος σου ειπε ρε μαλεα πως ειμαστε αφραγκοι να μας προσεχει το αμαξι ο μπαρμπαμητσος;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.981
Πόντοι
12.756
Και τα 8.5 ποσα ειναι που περισσευουν (Εσοδα - Εξοδα) τι τα κανουν? Δρακουλινια? Τα παιρνει ο Μητσοτακης σπιτι για προσανναμα στο τζακι?

δεν ειναι ακριβως οσο απλοικα τα παρουσιαζεις

κι ο Συνασπισμος που χε δανειστει για να αγορασει το κτιριο της Κουμουνδουρου αρχιδια πληρωνε, ειχε βγει και κατασχετηριο απο την τραπεζα. 5 χρονια μετα κουρεψαν το 60% του χρεους και πληρωσαν το 40% σε 3-4 δοσεις (δε θυμαμαι) και τελειωσε το θεμα.

Τυπε, πρεπει να ερθω να μου κανεις κανα μαθημα στα οικονομικα ναπουμε που με την οπτικη σου τους περισσεουν κιολας , ενω δεν μπορουν να καλυψουν ουτε τόκους, καλα για κεφάλαιο δεν μιλαμε καν !!

ΤΑΜΕΙΟ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ για κοιτα το κοκκινο κάτω :coffee:

επισης μην ξεχνας εχουν και 10μυρια σε προμηθευτες που χρωστάνε

Γιατι αν εχουν εκχωρηθει δεν θα ηταν στα ταμειακα διαθέσιμα , θα ειχε ψίχουλα εκει μεσα

Τελευταία τροποποίηση:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.502
Πόντοι
266
Για να μην σου γαμησω οτι εχεις και δεν εχεις ζωντανο και πεθαμενο

Πρωτα θα βάλεις εσυ την ρυθμιση που λες να την δουμε και να την κρινουμε ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ, γιατι εσυ ξεκινησες να λες για ρυθμιση και οτι υπαρχει , και μολις την βαλεις και κανουμε τις πράξεις ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΟΧΙ ..

ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ

ΑΡΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΠΙΡΤΟ

- ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ (ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟ , ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ)
- ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ

ΑΛΛΙΩΣ ΣΚΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ;; ΓΚΕ ΓΚΕ ;;;
Αν λες οτι έγινε παρανομία πες μου ποια παρανομία έγινε
Τα άλλα όλα δεν έχουν καμία σχέση
Έβαλα την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που λέει ότι έχει γίνει συμφωνία και εχει δοθεί στις τράπεζες η κρατική επιχορήγηση η μέρος αυτής
Λεπτομέρειες για τη ρύθμιση δεν ξέρω
Αν δεν έγινε ρύθμιση Οι τράπεζες θα στρέφονταν οικονομικά κατά του κόμματος

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.981
Πόντοι
12.756
Αν λες οτι έγινε παρανομία πες μου ποια παρανομία έγινε
Τα άλλα όλα δεν έχουν καμία σχέση
Έβαλα την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που λέει ότι έχει γίνει συμφωνία και εχει δοθεί στις τράπεζες η κρατική επιχορήγηση η μέρος αυτής
Λεπτομέρειες για τη ρύθμιση δεν ξέρω
Αν δεν έγινε ρύθμιση Οι τράπεζες θα στρέφονταν οικονομικά κατά του κόμματος

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ;;; , ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο ΝΤΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ

οποτε οταν σε ρωτανε για σενα , θα βαζεις την ανακοινωση μου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Με αξιωμα οτι, ο μεσος κατοικος αυτου του ρδελου ειναι ενας μαλακας και μισος. μπορει να παρει και πανω απο 50 %..

Ολοι αυτοι βεβαια, στο επομενο lock down, θα πηγαινουν καθημερινα για ενα εμβολιο.. Και την επομενη φορα ο Κουλης, θα τους το κανει στο κωλο.. Καθε μερα απο ενα εμβολιο στον κωλο.. Γιατι αυτη η γαλαζια συμμορια των εμβολιων, θα "παντελονιασει" εστω και το τελευταιο ευρω απο τι μιζες των εμβολιων.
Ξίδι

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Nομιζω πλεον ο στοχος ειναι το 45%, οχι το 43
1687447590838.png

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
. Και που δεν ισχύει ότι δε μπορεί να καταγγελθεί.
και τι θα γινει αν καταγγελθει; εχει ηδη αναγνωρισθει απο τις αλλες χωρες. δυναμη ειχες οσο μπορουσες να μπλοκαρεις την αναγνωριση απο ΕΕ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.802
Πόντοι
3.656
Πανοτοκια τύπε.. τα έχουν στους ισολογισμούς τους οι τράπεζες για να μπορούν να δανείζουν περισσότερα
Τύπε δεν τα ξέρω εγώ αυτά τα επιστημονικά....

μια είναι η ερώτηση που απασχολεί τον κόσμο....τι είναι πιο δεξιά από τη νδ και τι πιο αριστερά από τον ΣΥΡΙΖΑ....όλα τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σιγουρα παιζει νοθεια στις εκλογες
Η σινγκουλαρ λοτζικ τα μαγειρευει οπως θελει
Δεν θελω να πιστεψω οτι οι Ελληνες ειναι τοσο ηλιθιοι πουνα δινουν τετοια ποσοστα στο κομμα της λαμογιάς
Αν δεν τρολαρεις και μιλας σοβαρα, δεν θα επρεπε να εχεις δικαιωμα ψηφου.
Γιατι αν μιλας σοβαρα, σου εχω νεα. Ο ηλιθιος εισαι εσυ

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
Και ο βασιλοφρων μπηκε μονος του στη μαυρη λιστα
Μπορω να το κανω αυτο ολη μερα παιδια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.802
Πόντοι
3.656
δεν θα καλυψουν ποτέ μερος του κεφαλαίου
Ουτε τους τοκους δεν μπορουν να καλυψουν
Οι τοκοι αυξανονται χρονο με τον χρόνο εκθετικά, προφανως και δεν εχουν μεταβλητο/κυμαινόμενο επιτόκιο, απλα δεν πληρωνεται τιποτα ΄η ψίχουλα.
Και με τα 8 να καλυπταν μερος του κεφαλαιου θα ειχε καποια μεταβολή τόκων, γι αυτο και δεν εχει ξεχωριστη γραμμη δανειων και τόκων , ουτε λεει τι πληρωνουν , τοκους ή κεφάλαιο

Για αρχη δεν ξερουμε καν αν υπαρχει ρυθμιση και τι πληρωνεται ,
υποθεσεις ειναι ολα ,
παντως τα νουμερα δειχνουν οτι και ρυθμιση να υπαρχει ( που δεν υπαρχει ) δεν δουλευει ..
Και πιο πιθανο ειναι να μην υπαρχει , αλλιως κατι θα έδειχναν , απλα ειπαν μια μαλακια για ρυθμιση και συμφωνησαν με την τράπεζα να μην φαινεται κοκκινο το δανειο
Με λιγα λογια κανεις δεν θα ενεκρινε ρυθμιση που δεν ωφελει εστω την τράπεζα
Τύπε...μην τα εξηγείς....προσπαθούν να σου πουν ότι κερδίζει και μετάλλιο η νδ επειδή χρωστάει τον κώλο της και δεν δανείζεται περισσότερα...ενώ η κρατική χρηματοδότηση σχεδόν 10 μύρια είναι από τα δουλεμένα τους...

οποιαδήποτε επιχείρηση είχε αυτά τα αποτελέσματα θα είχε πάει ήδη για χρεοκοπία. Στην Ελλάδα με αυτά τα αποτελέσματα γίνεσαι πρωθυπουργός.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.981
Πόντοι
12.756
Αν δεν τρολαρεις και μιλας σοβαρα, δεν θα επρεπε να εχεις δικαιωμα ψηφου.
Γιατι αν μιλας σοβαρα, σου εχω νεα. Ο ηλιθιος εισαι εσυ
Αφου ψηφίζει ο Νταιμα δικαιουνται να ψηφίσουν και οι πελεκάνοι
Ετσι ειναι η δημοκρατια , αν δεν σου αρεσει τράβα Β.Κορέα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.634
Πόντοι
2.356
και τι θα γινει αν καταγγελθει; εχει ηδη αναγνωρισθει απο τις αλλες χωρες. δυναμη ειχες οσο μπορουσες να μπλοκαρεις την αναγνωριση απο ΕΕ.
Ακόμη έχεις δύναμη. Μπορείς να θέσεις βέτο στην είσοδο στην ΕΕ. Οι Βούλγαροι το έκαναν, δεν τους κατηγόρησε κανείς, το αντίθετο οι Γερμανοί πήραν το μέρος τους και ξαφνικά αναγνωρίστηκε βουλγαρική μειονότητα στα Σκόπια.
Το βέτο στην ΕΕ το στηρίζουν και οι Γάλλοι, επειδή αφορά Αλβανία-Σκοπια ως πακέτο. Έχουν δηλώσει σε κάθε ευκαιρία πως δεν την επιθυμούν τη διεύρυνση με αυτές τις χώρες.
Το θέμα είναι αν θέλεις να το κάνεις. Ο Μητσοτάκης βολεύτηκε πίσω από τον Τσίπρα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τον έβγαλε από τη δύσκολη θέση.
Εδώ τον γλενταει ο Ράμα, βέτο στα Σκόπια θα θέσει;
Που καλο το ΝΑΤΟ αλλά ακόμα καλύτερη η ΕΕ, που σημαίνει χρήμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom