Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 349K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
Δεν μπορώ να καταλάβω
Για Ποιο πράγμα κατηγόρειται η Νέα Δημοκρατία αφού πήρε το δάνειο
Αν κατηγορείται πολιτικά
Και το 15 και το 19 και το Μάιο και σήμερα έχετε πάρει την απάντηση από τον λαό
Αν για ποινικό αδίκημα όποιος την κατηγορει πρέπει να το αποδείξει
Για το πώς το πηρε και αυτή και τα άλλα κόμματα συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ έχω επιφυλάξεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η τράπεζα το δέχτηκε το αν δεν Το δέχεσαι εσύ με αφήνει παγερά αδιάφορο
Και κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέφτη
έτσι και πάρουν χαμπάρι τα αφεντικά τι μαλακίες γράφεις και τι τροφή δίνεις σε όποιον λέει ότι η νδ είναι μια τεράστια συμμορία θα πάρεις πόδι από το πόστο σου να το ξέρεις :confused:

αυτό που θα έπρεπε να μην σε αφήνει παγερά αδιάφορο είναι ότι η κατάσταση σου χειροτερεύει. 9 στα 10 που γράφεις είναι ασυναρτησίες.

Καλύτερα ασχολήσουμε με τα ποσοστά που δείχνει ο σκαι για τις εκλογές περισσότερη τύχη θα έχεις και άσε τα δάνεια και τις τράπεζες γιδοβοσκέ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.979
Πόντοι
12.756
Η τράπεζα το δέχτηκε

1687465666227.jpeg

ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ , ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;;;

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ;; ΓΙΑ ΨΑΞΟΥ ΛΙΓΟ

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.901
Πόντοι
9.275
Σήμερα Πέμπτη, γύρω στις 20.20, πέρασα από το Σύνταγμα. Οι τροχονόμοι έκοψαν την κίνηση στην Αμαλίας - Βασ. Σοφίας να περάσει ένα γκρουπ οπαδών ΣΥΡΙΖΑ με σημαίες. Ήταν όλοι ηλικίες 50+, και στυλ "κάτι κουρασμένα παλληκάρια". Νέος δεν υπήρχε ανάμεσά τους. Απογοητεύτηκα να πω την αλήθεια, διότι τότε συνειδητοποίησα ότι θα μιλούσε σε λίγο ο Τσίπρας στην πλατεία, και ήταν τόσος λίγος ο κόσμος. Όχι ότι τον έχω κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια τον Τσίπρα, αλλά όσον νάναι δεύτερο κόμμα είναι, και του αξίζει κάποια δημοφιλία.

Μετά από λίγο οδηγώντας κατέβαινα την Ηρώδου Αττικού. Στο τέρμα, πίσω από τον Δισκοβόλο και κάτω από το άγαλμα του ήρωα Καραϊσκάκη, ήταν μαζεμένοι μάλλον Πακιστανοί (ή κάτι αντίστοιχο) όλοι με λευκά μπλουζάκια, είχανε κάποια γιορτή/συγκέντρωση με μουσική, και ήταν όλοι μέσα στην καλή χαρά!

Τι να πω βρε παιδιά, αλλά πιο πολλοί μου φάνηκαν οι Πακιστανοί στον Καραϊσκάκη, παρά οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά μετά από όσα προσωπικά είδα, κάνω την πρόβλεψη ότι την Κυριακή ο Μητσοτάκης θα πάρει 42-45% και ο δεύτερος Τσίπρας γύρω στο 15% (και αν). Σε τρεις μέρες θα μάθουμε τι παίζει. Απλά το καταγράφω να δω αν θα είναι ακριβής η πρόχειρη εκτίμησή μου.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
ΜΗ τους βαζεις ιδεες, ειναι ο βιταμ της νδ! :cussing:
τύπε ούτε ο τόνυ δε θα έβρισκε να βάλει τέτοιο άρθρο που έβαλε ο ντάμας....κανονικά θα έπρεπε να τον κάνουν εκπρόσωπο τύπου στο ΣΥΡΙΖΑ :wanker:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.979
Πόντοι
12.756
Τέλος η συζήτηση για δάνεια
Είπαμε τις απόψεις μας
Και ολοι βρίζετε
Και σας μοιάζουν 400 εκατομμύρια της Νέας Δημοκρατίας
Και όχι τα 85 έως 200 δις που χάθηκαν στην περίοδο Βαρουφάκη
Από μένα τέλος

Το αν τελειωσε η συζητηση για τα δανεια ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙΟΓΑΜΙΟΛΗ , ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.632
Πόντοι
2.356
Αυτός που ισχυρίζεται ότι υπάρχει παρανομία πρέπει να το αποδείξει

Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα μία μικρή ρύθμιση
Screenshot_2023-06-22-23-06-53-330_com.android.chrome.jpg
Βρήκες ότι αναγνωρίζει μια ελαχιστη οφειλή πλην καποιων τοκων και αναλαμβάνει να δώσει κάτι λιγότερο από 5% του ελάχιστου αυτού ποσού σε 34 δόσεις. Και μετά να αποφασίσει η ΝΔ αν, ποσα και με ποιο τρόπο θα γυρίσει πίσω.
Κι εδώ μιλάμε για 4 εκατομμύρια, όχι για τα εκατοντάδες που χρωστά.
Φαντάζομαι τι γίνεται με τα υπόλοιπα. Το δείχνουν και οι τόκοι που έχουν πάρει τον ανήφορο.
Το ότι ποτέ και για κανενα λόγο δε δίνουν στη δημοσιότητα αυτή τη "ρύθμιση", να την κρίνει κι ο κάθε δανειολήπτης που πασχίζει να τα βγάλει πέρα με τις υποχρεώσεις του και ρυθμίσεις αποπληρωμής μονον του 5% ούτε στα όνειρά του δε βλέπει, δείχνει και τι είδους "ρύθμιση" είναι αυτή.
Ανύπαρκτη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
εγώ έχω ενημερώσει ήδη τα πακιστάνια που απαρτίζουν το team προπαγάνδας της νδ και προβλέπω ξήλωμα ντάμα μετά τα σημερινά....θα εξαφανιστεί και αυτός όπως ο τόνυ που τον χάσαμε (για 5 λεπτά) :undecided:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356
Σήμερα Πέμπτη, γύρω στις 20.20, πέρασα από το Σύνταγμα. Οι τροχονόμοι έκοψαν την κίνηση στην Αμαλίας - Βασ. Σοφίας να περάσει ένα γκρουπ οπαδών ΣΥΡΙΖΑ με σημαίες. Ήταν όλοι ηλικίες 50+, και στυλ "κάτι κουρασμένα παλληκάρια". Νέος δεν υπήρχε ανάμεσά τους. Απογοητεύτηκα να πω την αλήθεια, διότι τότε συνειδητοποίησα ότι θα μιλούσε σε λίγο ο Τσίπρας στην πλατεία, και ήταν τόσος λίγος ο κόσμος. Όχι ότι τον έχω κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια τον Τσίπρα, αλλά όσον νάναι δεύτερο κόμμα είναι, και του αξίζει κάποια δημοφιλία.

Μετά από λίγο οδηγώντας κατέβαινα την Ηρώδου Αττικού. Στο τέρμα, πίσω από τον Δισκοβόλο και κάτω από το άγαλμα του ήρωα Καραϊσκάκη, ήταν μαζεμένοι μάλλον Πακιστανοί (ή κάτι αντίστοιχο) όλοι με λευκά μπλουζάκια, είχανε κάποια γιορτή/συγκέντρωση με μουσική, και ήταν όλοι μέσα στην καλή χαρά!

Τι να πω βρε παιδιά, αλλά πιο πολλοί μου φάνηκαν οι Πακιστανοί στον Καραϊσκάκη, παρά οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά μετά από όσα προσωπικά είδα, κάνω την πρόβλεψη ότι την Κυριακή ο Μητσοτάκης θα πάρει 42-45% και ο δεύτερος Τσίπρας γύρω στο 15% (και αν). Σε τρεις μέρες θα μάθουμε τι παίζει. Απλά το καταγράφω να δω αν θα είναι ακριβής η πρόχειρη εκτίμησή μου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε, 21 Μάη έχασα στοίχημα από μαλάκα Συριζαίο στη δουλειά, διότι έλεγε 1 μονάδα διαφορά η ΝΔ και έλεγα 8.

Όταν ζήτησα το στοίχημα (ένα Lagavulin βάλαμε), μου λέει δε δίνω τίποτα! Έπεσες έξω!! :2funny: :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
Βρήκες ότι αναγνωρίζει μια ελαχιστη οφειλή πλην καποιων τοκων και αναλαμβάνει να δώσει κάτι λιγότερο από 5% του ελάχιστου αυτού ποσού σε 34 δόσεις. Και μετά να αποφασίσει η ΝΔ αν, ποσα και με ποιο τρόπο θα γυρίσει πίσω.
Κι εδώ μιλάμε για 4 εκατομμύρια, όχι για τα εκατοντάδες που χρωστά.
Φαντάζομαι τι γίνεται με τα υπόλοιπα. Το δείχνουν και οι τόκοι που έχουν πάρει τον ανήφορο.
Το ότι ποτέ και για κανενα λόγο δε δίνουν στη δημοσιότητα αυτή τη "ρύθμιση", να την κρίνει κι ο κάθε δανειολήπτης που πασχίζει να τα βγάλει πέρα με τις υποχρεώσεις του και ρυθμίσεις αποπληρωμής μονον του 5% ούτε στα όνειρά του δε βλέπει, δείχνει και τι είδους "ρύθμιση" είναι αυτή. Ανύπαρκτη.
ακριβώς....αν χρωστάς στην πιστωτική 150 ευρώ βάζουν τα αμόρφωτα από την εισπρακτική να σε πάρουν τηλ να σου πουν ότι άργησες τη δόση 20 μέρες....

αυτές οι κατσαρίδες χρωστάνε μισό δις και κάνουν ότι γουστάρουν για να αφήνουν τις τράπεζες να χρεώνουν 0,60 ακόμα και για τις πληρωμές ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

και μετά βλέπεις τα σποτάκια της νδ και σε πιάνει εμετός :zombie:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.609
Πόντοι
1.706
εγώ έχω ενημερώσει ήδη τα πακιστάνια που απαρτίζουν το team προπαγάνδας της νδ και προβλέπω ξήλωμα ντάμα μετά τα σημερινά....θα εξαφανιστεί και αυτός όπως ο τόνυ που τον χάσαμε (για 5 λεπτά) :undecided:
Τα πάντα στο σύμπαν μεταλλάσονται σε κάτι διαφορετικό όταν έρθει η ώρα τους...........ο κώλος μου βγήκε ρε μπινέδες μέχρι να το ορίσω ως νόμο.
ΜΣΓΤΑ :tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
Τα πάντα στο σύμπαν μεταλλάσονται σε κάτι διαφορετικό όταν έρθει η ώρα τους...........ο κώλος μου βγήκε ρε μπινέδες μέχρι να το ορίσω ως νόμο.
ΜΣΓΤΑ :tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff:
θα πρέπει να παραδεχτείς ότι με τον ντάμα έκανες οικονομία γιατί δεν ήθελες να έχεις φύρα :coffee:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.598
Πόντοι
506
Τέλος η συζήτηση για δάνεια
Είπαμε τις απόψεις μας
Και ολοι βρίζετε
Και σας μοιάζουν 400 εκατομμύρια της Νέας Δημοκρατίας
Και όχι τα 85 έως 200 δις που χάθηκαν στην περίοδο Βαρουφάκη
Από μένα τέλος
μη τους διαβαζεις , συνεχισε ακαθεκτος, σε ζουλευουν και θελουν να παρουν τη θεση σου,
ειδικα αυτος ο @Saul

συνεχισε λεμε

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.099
Πόντοι
216
μην βριζεις τυπε
βλεπεις οτι εχουμε κρατησει ενα επιπεδο εδω μεσα ανταλλαγης αποψεων
μπορεις να θυμηθεις ποιος αλλος ελεγε οτι ειναι τακτοποιημένο το δανειο; μπηκε για λιγο αλλα δεν εδωσε σημασια ασχολιοταν με την ignore list

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.801
Πόντοι
3.656
μη τους διαβαζεις , συνεχισε ακαθεκτος, σε ζουλευουν και θελουν να παρουν τη θεση σου,
ειδικα αυτος ο @Saul

συνεχισε λεμε
εγώ δηλώσει ανοιχτά το ενδιαφέρον μου να μπω στο payroll καποιου κομματος αλλα μεχρι τωρα κανενα κομμα δεν εχει αποδειχθει ανταξιο των απαιτησεων μου :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.979
Πόντοι
12.756

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.896
Πόντοι
3.656
ακριβώς....αν χρωστάς στην πιστωτική 150 ευρώ βάζουν τα αμόρφωτα από την εισπρακτική να σε πάρουν τηλ να σου πουν ότι άργησες τη δόση 20 μέρες....

αυτές οι κατσαρίδες χρωστάνε μισό δις και κάνουν ότι γουστάρουν για να αφήνουν τις τράπεζες να χρεώνουν 0,60 ακόμα και για τις πληρωμές ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

και μετά βλέπεις τα σποτάκια της νδ και σε πιάνει εμετός :zombie:

Ρε Μαλάκα

δεν τους ψηφίζεις ;;;

Τι μιλάς γαμώ το φελέκι σου ;;;

Να σε ξεκωλιάσουν πρέπει .
Να στον κάνουν χωνί .

Φινιστρίνι .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom