Διαγραμμένο μέλος 232499
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2023
- Like
- 513
- Πόντοι
- 86
Που'σαι συ δροσερό αγόρι;Όρμα τους τζακ.
Που'σαι συ δροσερό αγόρι;Όρμα τους τζακ.
Και στου εφσυν τα στενά γιατί έχεις πρώτο στασίδι;Σκέψου ότι δεν είμαι καν συριζαίος...απλά το δίκαιο λέω...απλά στις παρούσες εκλογές η κατάσταση ήταν κρίσιμη κι έπρεπε να φύγει η ΝΔ. Ο μόνος τρόπος για να φύγει είναι να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ....
Την άποψη μου λέω ρε φίλε, λογαριασμό θα δώσω που θα σχολιάσω;;;Και στου εφσυν τα στενά γιατί έχεις πρώτο στασίδι;
Μια χαρά πρόγραμμα είχε, για αυτές τις εκλογές το πιο κοστολογημένο, ρεαλιστικό και φιλολαϊκό. Πάντα βέβαια εντός πλαισίων ΕΕ και ΝΑΤΟ (εδώ μου την σπάει)
Κυρανάκης
Ομάδα αλήθειας;;; Σοβαρά τώρα;;; Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις;
Ακόμα αυτές τι μαλακίες γράφεις ρε αυστραλοπίθηκε ψωμά και περιμε΄νέες προκοπήMarquis_de_Sade και alex71 θεωρείτε ότι η ΝΔ είναι η καλύτερη επιλογή στο τώρα, αν κατάλαβα καλά. Αλήθεια, για την προστασία της πρώτης κατοικίας και τους 700000 πλειστηριασμού τι έχετε να πείτε;
Τη λες και στο πρώτο θέμα ρε φούρναρη;Την άποψη μου λέω ρε φίλε, λογαριασμό θα δώσω που θα σχολιάσω;;;
Το βίντεο δε σου κάνει;Κυρανάκης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ομάδα αλήθειας;;; Σοβαρά τώρα;;; Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις;
Ενώ άλλοι θεωρούν ότι ΝΔ-Κούλης, είναι δεξιοί ....To εντυπωσιακο ειναι οτι καποιοι θεωρουν οτι ο τσιπρας ειναι αριστερος....
Η ΝΔ , ευτυχώς, είναι καθαρή από τέτοιους. Ειδικά από αυτούς του ΠΑΣΟΚ του Σημίτη ....Ο Σύριζα είναι ένα συνοθύλευμα από διάφορα φρούτα της αριστεράς και καθήκια πασόκους, που είδαν φως και μπήκαν.
Ο Λιάκος είναι λεβεντιά ... .Τι να ψηφίσω...
Δεν υπάρχει και κάτι πιο σοβαρό....
Δεν είμαστε όλοι ρε συ....
Κασίδα θες εσύ λινάτσα έ?
Όχι, διότι στο πρώτο φλέμα διαγράφουν ό,τι δεν τους αρέσει...δεν είναι τόσο δημοκράτες...Τη λες και στο πρώτο θέμα ρε φούρναρη;
Κ όμως το σημερινό ΠΑΣΟΚ το αδικείςΗ ΝΔ , ευτυχώς, είναι καθαρή από τέτοιους. Ειδικά από αυτούς του ΠΑΣΟΚ του Σημίτη ....
To 2027 θα μετραμε τη διαφορα με το ΠΑΣΟΚ, οχι με τον Συριζα
Ενώ εσείς οι Συριζαίοι ξεχυλίζετε δημοκρατία, από τον κώλο σας τρέχει.Όχι, διότι στο πρώτο φλέμα διαγράφουν ό,τι δεν τους αρέσει...δεν είναι τόσο δημοκράτες...
Φούρναρης;;;
Κι εσύ σταθερά με το saxo 1.1 ; ή δεν θα χρειάζεσαι αμάξι, γιατί θα έχουν ίντερνετ τα λεωφορεία, για βίντεο κλήσεις με ισλαμαμπάντ ;Ο Ανδρουλακης θα ειναι ο επομενος πρωθυπουργος της Ελλαδας
Πως πήγε το προξενιό? Ξέχασα να σε ρωτήσωΟ Λιάκος είναι λεβεντιά ... .
Αλλά δεν τον έχω ψηφίσει ποτέ
Η ΣΥΡΙΖΑ η νέα δημοκρατία σκέφτομαι . μπορείς κ Ανδρουλάκη λόγω προσωπικής γνωριμίας αλλά και Νικη διότι έχει πιασαρικια όνομα
Κ καρδιά μου όμως χτυπά ΚΚΕ (μ-λ)
Όλο κώλους ονειρεύεσαι πάντως...Ενώ εσείς οι Συριζαίοι ξεχυλίζετε δημοκρατία, από τον κώλο σας τρέχει.
Εσύ όμως καταλαβαίνεις γιατί όλα από τον κώλο σας τρέχουν.....πόσα ξέρεις πόσα ξέρεις.Όλο κώλους ονειρεύεσαι πάντως...
Εγώ σε βαρέθηκα για πάντα...Εσύ όμως καταλαβαίνεις γιατί όλα από τον κώλο σας τρέχουν.....πόσα ξέρεις πόσα ξέρεις.
Έλα, φτάνει, σε βαρέθηκα για σήμερα.