Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 350K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Ρεαλιστικο το είδες?

Εκεί στο τελευταίο πάει η ιδεολογία...
Αλλά λένε οι μεν αλλά οι δε.
Δεν υπάρχει συνοχή.
Πλουραλισμός, δεν είναι κακό. Δεν είμαι υπέρ του μονολιθικού κόμματος νέου τύπου. Αρκεί να μην λέει ο καθένας την μαλακία του (βλ. Κατρούγκαλος). Η ιδεολογία δεν υπάρχει, αέρας είναι, αυτό που υπάρχει είναι κοινωνικές συμμαχίες και στρατηγική για να εξυπηρετήσεις τις κοινωνικές ομάδες που εκπροσωπείς. Τι να την κάνω την ιδεολογία; Πρέπει να προσαρμοζόμαστε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Στο διόρθωσα.

Τύπε, σύντομα η ανεργία θα έχει πέσει κάτω από 10%, θα προχωρήσει η ψηφιοποίηση όλων των διαδικασιών στο gov.gr, θα εξαφανισθούν οι εκκρεμείς επικουρικές συντάξεις, έργα Ταμείου Ανάκαμψης, ΒΟΑΚ, μετρό γραμμή 4 κλπ.

Η πούτσα το 2027 για τον Σύριζα, θα είναι παροιμιώδης. Καβάτζωσε ηλιόσπορο για τις σκηνές που θα βλέπουμε στην μπουρδελο-Κουμουνδούρου. :bigdick:
To 2027 θα μετραμε τη διαφορα με το ΠΑΣΟΚ, οχι με τον Συριζα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.606
Πόντοι
9.297
Σκέψου ότι δεν είμαι καν συριζαίος...απλά το δίκαιο λέω...απλά στις παρούσες εκλογές η κατάσταση ήταν κρίσιμη κι έπρεπε να φύγει η ΝΔ. Ο μόνος τρόπος για να φύγει είναι να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ....
Που και να ήσουν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ δηλαδή....

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.669
Πόντοι
6.536
Πλουραλισμός, δεν είναι κακό. Δεν είμαι υπέρ του μονολιθικού κόμματος νέου τύπου. Αρκεί να μην λέει ο καθένας την μαλακία του (βλ. Κατρούγκαλος). Η ιδεολογία δεν υπάρχει, αέρας είναι, αυτό που υπάρχει είναι κοινωνικές συμμαχίες και στρατηγική για να εξυπηρετήσεις τις κοινωνικές ομάδες που εκπροσωπείς. Τι να την κάνω την ιδεολογία; Πρέπει να προσαρμοζόμαστε
Να προσαρμοζόναστε με τις συνθήκες σε όλα,για το καλό της κοινωνίας και όχι κατά το δοκούν....
Ήθελα να χρησιμοποιήσω το όνομα Κατρούγκαλος για να στο εξηγήσω το τι εννοώ.
Το έκανες εσύ,οκ.

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Που και να ήσουν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ δηλαδή....
Εννοώ ότι δεν είμαι μέλος. Απλά τον υποστηρίζω σε αυτές τις εκλογές. Τίποτα άλλο. Δεν είμαι παντρεμένος. Και ίσως να είναι και η μοναδική φορά που τον υποστηρίζω. Στην πραγματικότητα ένα ελεύθερο πνεύμα είμαι, ανήκω στο "κόμμα των ποιητών", που θα έλεγε και ο Άρης Αλεξάνδρου...

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Να προσαρμοζόναστε με τις συνθήκες σε όλα,για το καλό της κοινωνίας και όχι κατά το δοκούν....
Ήθελα να χρησιμοποιήσω το όνομα Κατρούγκαλος για να στο εξηγήσω το τι εννοώ.
Το έκανες εσύ,οκ.
Ουδείς τέλειος...υπάρχει κάτι άλλο να προτείνεις;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.669
Πόντοι
6.536
Ουδείς τέλειος...υπάρχει κάτι άλλο να προτείνεις;
Σου είπα ότι όπως εσυ δεν είσαι Σύριζα αλλά τον ψηφίζεις,αντίστοιχα εγώ δεν είμαι ΝΔ αλλα την ψηφίζω δεύτερη φορά.

Πραγματικά δεν βλέπω τίποτα άλλο με συνοχή και προοπτική.
Με τα όποια λάθη και με τα όποια άτομα αντιπαθή...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εννοώ ότι δεν είμαι μέλος. Απλά τον υποστηρίζω σε αυτές τις εκλογές. Τίποτα άλλο. Δεν είμαι παντρεμένος. Και ίσως να είναι και η μοναδική φορά που τον υποστηρίζω. Στην πραγματικότητα ένα ελεύθερο πνεύμα είμαι, ανήκω στο "κόμμα των ποιητών", που θα έλεγε και ο Άρης Αλεξάνδρου...
Ενταξει τύπε, με αυτην την λογικη τότε κι εγω δεν ειμαι νεοδημοκρατης

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Σου είπα ότι όπως εσυ δεν είσαι Σύριζα αλλά τον ψηφίζεις,αντίστοιχα εγώ δεν είμαι ΝΔ αλλα την ψηφίζω δεύτερη φορά.

Πραγματικά δεν βλέπω τίποτα άλλο με συνοχή και προοπτική.
Με τα όποια λάθη και με τα όποια άτομα αντιπαθή...
Ναι προοπτική στον κατήφορο...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Η "τρελη" Ζωη Κωνσταντοπουλου στον Αυτια ειπε οτι τωρα που θα εκλεγει (το εχει σιγουρο), θα φτιαξει οχι γραμμη καταναλωτη, αλλα κατι παρομοιο. Γραμμη ψηφοφορου. Δηλαδη το κομμα της θα δεχεται αιτηματα, ερωτηματα απο πολιτες, ειτε μεσω κινητου, η μεσω τηλεφωνου για οσους δεν ειναι εξοικιωμενοι με τα σμαρτφοουν. Και θα υπαρχει ανθρωπος στο κομμα που θα τα επεξεργαζεται ολα αυτα, και αναλογως η κοινοβουλευτικη της ομαδα θα τα φερνει στη Βουλη.
Πολυ καλο μου ακουγεται. Οχι μετα τις εκλογες τα κομματα γραφουν τους πολιτες. Τοσα χρηματα παιρνουν τα κομματα, εχουν υπαλληλους, ας εχει και εναν υπαλληλο να κανει αυτη τη δουλεια.

Δια τους λογους αυτους, καλω τον φιλο Βανταμ εαν ακουει, να αφησει τα ημεηλ στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πιανουν τοπο, και να σκεφθει να ψηφισει Ζωη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αν έχει Ανδρουλάκη με τίποτα.

Γνώμη μου.
:hi:
Ο Ανδρουλακης θα ειναι ο επομενος πρωθυπουργος της Ελλαδας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η "τρελη" Ζωη Κωνσταντοπουλου στον Αυτια ειπε οτι τωρα που θα εκλεγει (το εχει σιγουρο), θα φτιαξει οχι γραμμη καταναλωτη, αλλα κατι παρομοιο. Γραμμη ψηφοφορου. Δηλαδη το κομμα της θα δεχεται αιτηματα, ερωτηματα απο πολιτες, ειτε μεσω κινητου, η μεσω τηλεφωνου για οσους δεν ειναι εξοικιωμενοι με τα σμαρτφοουν. Και θα υπαρχει ανθρωπος στο κομμα που θα τα επεξεργαζεται ολα αυτα, και αναλογως η κοινοβουλευτικη της ομαδα θα τα φερνει στη Βουλη.
Πολυ καλο μου ακουγεται. Οχι μετα τις εκλογες τα κομματα γραφουν τους πολιτες. Τοσα χρηματα παιρνουν τα κομματα, εχουν υπαλληλους, ας εχει και εναν υπαλληλο να κανει αυτη τη δουλεια.

Δια τους λογους αυτους, καλω τον φιλο Βανταμ εαν ακουει, να αφησει τα ημεηλ στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πιανουν τοπο, και να σκεφθει να ψηφισει Ζωη.
Ειπε και άλλα.
Οτι "θα τους ζαλισει ολους" στη Βουλη, οτι θα φέρνει πολίτες να κάνουν ερωτησεις, και διαφορα άλλα γραφικά.
Προσωπικά ολα αυτα μού προξενούν απέχθεια.
Βεβαια ο καθενας εχει τη γνωμη του.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ο Ανδρουλακης θα ειναι ο επομενος πρωθυπουργος της Ελλαδας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ειπε και άλλα.
Οτι "θα τους ζαλισει ολους" στη Βουλη, οτι θα φέρνει πολίτες να κάνουν ερωτησεις, και διαφορα άλλα γραφικά.
Προσωπικά ολα αυτα μού προξενούν απέχθεια.
Βεβαια ο καθενας εχει τη γνωμη του.
Θα κανει λεει χρηση του δικαιωματος ως πρωην Προεδρος της Βουλης, να μιλαει εμβολιμα και εκτος προγραμματος.
Δηλαδη αν ηταν ακομη στη Βουλη ο Αποστολος Κακλαμανης του ΠΑΣΟΚ, το ιδιο;
Θα ξημερωνουν καθε φορα στη Βουλη.

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86

Marquis_de_Sade και alex71 θεωρείτε ότι η ΝΔ είναι η καλύτερη επιλογή στο τώρα, αν κατάλαβα καλά. Αλήθεια, για την προστασία της πρώτης κατοικίας και τους 700000 πλειστηριασμού τι έχετε να πείτε;​

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36

Marquis_de_Sade και alex71 θεωρείτε ότι η ΝΔ είναι η καλύτερη επιλογή στο τώρα, αν κατάλαβα καλά. Αλήθεια, για την προστασία της πρώτης κατοικίας και τους 700000 πλειστηριασμού τι έχετε να πείτε;​

Μαντεψια ... την προστασια πρωτης Κατοικιας την ηρε ο Τσιπρας. Τους ηλεκτρονικους πλειστηριασμους τους νομοθετησε ο Τσιπρας. Οποτε περισσοτερες πιθανοτητες εχουν να διορθωσουν τις μαλακιες του Τσιπρα αλλοι, οχι ο Τσιπρας.

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Μαντεψια ... την προστασια πρωτης Κατοικιας την ηρε ο Τσιπρας. Τους ηλεκτρονικους πλειστηριασμους τους νομοθετησε ο Τσιπρας. Οποτε περισσοτερες πιθανοτητες εχουν να διορθωσουν τις μαλακιες του Τσιπρα αλλοι, οχι ο Τσιπρας.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.775
Πόντοι
1.406
:sunglasses:

Screenshot_5.png

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.234
Πόντοι
5.506
Πρέπει να προσέχω πιο πολύ το ψηφιακό μου αποτύπωμα. Κυκλοφορούν πολλοί χαφιέδες....:buck2:
Δεν ξέρω για ποιον Τονυ μιλάτε όλες σας, αλλά πέφτετε έξω...
Για τα ένσημα μη μιλάς και πολύ, η ΝΔ πληρώνει εταιρείες από το Ισραήλ για στρατιές ψεύτικων λογαριασμών...
Όρμα τους τζακ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom