Antebellum
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Like
- 489
- Πόντοι
- 36
Πάντως αμα γίνει βουλευτής πιστεύω πως θα ελαττώσει τις απαιτήσεις της ... τουλάχιστον όσων αφορά το οικονομικό κομμάτι. Οπότε μετά μένει το 4 που είναι ένα θέμα για εμάς τους μπουρδελιάρηδες ... και το 3 το οποίο παίζεται
μονο το 2 και το 3 μπορω καλυψω...
Σωστα είναι και το 2 δεν το είχα προσέξει ... οπότε ούτε και εγω μπορώ , ας δοκιμάσει ο επόμενος ...μονο το 2 και το 3 μπορω καλυψω...
κριμα...
να δοκιμασει ο επομενος
Εμπαινες Δομινικη Σαββα ;
Γιατι γραφεις με κενα φτωχοτελη??Δυσλεκτικος εισαι και σου βγαινει στι γραψιμο??Τύπε .... στο μεταξύ .... τη χλευάζουν .... γαλάζιες .... που πρωταγωνιστούσαν στο .... 3-2-1 .....
Μπες fb να κλαίς από τα γέλια.
Εισαι απο τι κωριο τυπε ?Γιατι γραφεις με κενα φτωχοτελη??Δυσλεκτικος εισαι και σου βγαινει στι γραψιμο??
Υπάρχει κίνημα φτωχών με μεγα Παύλο Κοντογιαννίδη.Ωραια τα λέει...Εννοώ ότι δεν είμαι μέλος. Απλά τον υποστηρίζω σε αυτές τις εκλογές. Τίποτα άλλο. Δεν είμαι παντρεμένος. Και ίσως να είναι και η μοναδική φορά που τον υποστηρίζω. Στην πραγματικότητα ένα ελεύθερο πνεύμα είμαι, ανήκω στο "κόμμα των ποιητών", που θα έλεγε και ο Άρης Αλεξάνδρου...
Εκτός Βουλής μπορούν να βγουν να στρώσουν χαρακτήρα ;
Μη με φουρκιζεις τύπε.. κάπως έτσι γράφω κ γω.. λες να..;Γιατι γραφεις με κενα φτωχοτελη??Δυσλεκτικος εισαι και σου βγαινει στι γραψιμο??
Καμία σχέση όμως! Πραγματικά! Ειδικά το ΠΑΣΟΚ για μένα είναι το "κεντροαριστερό" παραμάγαζο της ΝΔ. Και το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το έγλειφε για συγκυβέρνηση με απωθούσε πάρα πολύ. Θα προτιμούσα να συγκυβερνούσε με Βελόπουλο. Τώρα για την Ζωίτσα τι να πω; Μακάρι το κορίτσι να βρει στη ζωή της αυτό που θέλειΥπάρχει κίνημα φτωχών με μεγα Παύλο Κοντογιαννίδη.Ωραια τα λέει...
Πάντως ΕΙΣΑΙ Συριζαιος τώρα...μετά το επόμενο κουτουλιδι που θα φάει θα γίνεις ΠΑΣΟΚ η θα πας με την Ζωιτσα
Τι ωραία τα λέει ρε τύπε..;; Βασικά μπορεί να τα λέει ωραία.. άνθρωπος του λόγου είναι.. αλλά όχι κ φτωχός με 1200€ σύνταξηΥπάρχει κίνημα φτωχών με μεγα Παύλο Κοντογιαννίδη.Ωραια τα λέει...
Πάντως ΕΙΣΑΙ Συριζαιος τώρα...μετά το επόμενο κουτουλιδι που θα φάει θα γίνεις ΠΑΣΟΚ η θα πας με την Ζωιτσα
Αναλογικά φτωχός είναι...και μην ξεχνάς ότι κάποιος πρέπει να πληρωσει τον προεκλογικό αγώνα του κόμματος...μια που οι άλλοι είναι ακόμα πιο φτωχοί.Τι ωραία τα λέει ρε τύπε..;; Βασικά μπορεί να τα λέει ωραία.. άνθρωπος του λόγου είναι.. αλλά όχι κ φτωχός με 1200€ σύνταξη
Αν βάζει από προσωπικά χρήματα ή αν έχει χορηγούς δεν παίζει ρόλο..Αναλογικά φτωχός είναι...και μην ξεχνάς ότι κάποιος πρέπει να πληρωσει τον προεκλογικό αγώνα του κόμματος...μια που οι άλλοι είναι ακόμα πιο φτωχοί.
Με 20 ποντους πουτσα στο κωλο και δεν βαλανε μυαλο! Επιμένουν στις ιδιες ιδεοληπτικές μαλακιες.