Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Κανενός φίλε. Αν υπάρχουμε ακόμα ορισμένοι λογικοί άνθρωποι σε αυτόν τον τόπο βέβαια είναι άξιο απορίας όντως. Για αυτό και δεν παρεξηγώ την ερώτηση σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τύπε σε καταλαβαίνω. Είπες κι εσύ να συνετήσεις την πλάση και πρώτη αποστολή εγγραφής 3-6-23 σου έλαχαν οι αλητάμπουρες του bou...
Κουράγιο κι ευλόγησον :priest:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.368
Πόντοι
1.706
Τύπε σε καταλαβαίνω. Είπες κι εσύ να συνετήσεις την πλάση και πρώτη αποστολή εγγραφής 3-6-23 σου έλαχαν οι αλητάμπουρες του bou...
Κουράγιο κι ευλόγησον :priest:
Είμεθα καλά παιδιά και ούχι αλητάμπουρες......όταν κοιμόμαστε :angel::angel::angel::angel::rolleyes:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.845
Πόντοι
2.816
Ο Τσίπρας φταίει για τους σεισμούς, για τις βροχές, για το big bang... αυτά τα ξέχασες
Ενώ φταίει ο Κούλης για τον κορωνοϊό ή που ο παπάρας στα Τέμπη αντί να κάνει τη δουλειά του είχε βάλει κλαρίνα και μπεκροπινε. Μην είχε πάει κ πουτανες δεν ξέρω στο σταθμαρχείο..

Τύπε με αυτά τα επιχειρήματα ο Τσίπρας έφαγε 20 μονάδες στο κεφάλι.. το ότι εξακολουθείς να τα πιστεύεις ενώ ακόμα κ ο ίδιος ο Τσίπρας πήρε χαμπάρι και κάνει μια προσπάθεια να το πάει αλλιώς.. ξύπνα λίγο....
Μου κάνει εντύπωση που δεν έχεις πει ένα Μητσοτάκη γαμιεσαι.. αν το έχεις πει ζητώ συγνώμη προκαταβολικά...

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.549
Πόντοι
3.936
To να ευχεσαι καλό ψόφο σε συνομιλητές σου, ειναι λογος μπαναρισματος ή οχι αραγε?
Εδώ δεν μπαναρουν εσένα με τις μαλακίες που γράφεις...! Μάλλον σε συγχωρούν γιατί πατάς το κουμπάκι συχνά.
Α, και το μεγαλυτερο κομματοσκυλο του σαιτ εισαι εσυ.
Μετά από σένα υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι. Αλλά εσύ είσαι ο Νο1

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.549
Πόντοι
3.936
Οχι, δεν ηταν διαφορετικη. Η "επιλογη" ασθενων ειναι διαχρονικη, παγκόσμια, υπερκομματικη, και αναποφευκτη.
Και η Λινού, που ειπε το ιδιο, καλα τα ειπε. Και εκεινη μαλιστα αφησε και τον πατερα της χωρίς θεραπευτικη αγωγη για να μην μειωσει την ποιοτητα του χρονου ζωης που του απέμενε.
Καποια πραγματα ειναι σκληρα, αλλά ετσι ειναι. Τωρα βεβαια επειδη εχουμε εκλογες, ολα θα ερμηνευθούν με βαση το πρισμα αυτό, και θα πρεπει να "μην λεμε" πραγματα αληθινά που πονανε. Αλλά η πραγματικοτητα δεν αλλαζει.
Αυτα βεβαια τα περί "ατζεντας κομματος για να σκοτωνουμε κοσμο ωστε να μειωνονται τα εξοδα" ειναι κουταμαρες προεκλογικης περιοδου.
Δεν έχει σχέση ρε καραγκιόζη αυτό που είπε η Λινού το 12 με τον μπάσταρδο της ΝΔ

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Ενώ φταίει ο Κούλης για τον κορωνοϊό ή που ο παπάρας στα Τέμπη αντί να κάνει τη δουλειά του είχε βάλει κλαρίνα και μπεκροπινε. Μην είχε πάει κ πουτανες δεν ξέρω στο σταθμαρχείο..

Τύπε με αυτά τα επιχειρήματα ο Τσίπρας έφαγε 20 μονάδες στο κεφάλι.. το ότι εξακολουθείς να τα πιστεύεις ενώ ακόμα κ ο ίδιος ο Τσίπρας πήρε χαμπάρι και κάνει μια προσπάθεια να το πάει αλλιώς.. ξύπνα λίγο....
Μου κάνει εντύπωση που δεν έχεις πει ένα Μητσοτάκη γαμιεσαι.. αν το έχεις πει ζητώ συγνώμη προκαταβολικά...
Δεν με ενδιαφέρει η επικοινωνιακή πολιτική που θα ακολουθήσει ο Τσίπρας, με ενδιαφέρει η πραγματικότητα. Και ναι, στα Τέμπη δεν μιλάμε για ένα τυχαίο γεγονός αλλά για έγκλημα εξ αμελείας. Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη, όταν προειδοποιούσαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ για τα προβλήματα και τους κινδύνους. Τον σταθμάρχη δεν σε συμφέρει να τον αναφέρεις, με βύσμα ΝΔ ήταν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Εγώ το λέω ξεκάθαρα: Η κατάσταση που θα διαμορφωθεί (έτσι και ξαναβγεί, μαύρη η ώρα) θα είναι αβίωτη. Πλέον σκέφτομαι σοβαρά να μεταναστεύσω. Δεν θέλω να ζήσω μέχρι το 2031 σε αυτό το καθεστώς.
Στο καλο και απο το πεζοδρομιο τυπε, τρεξε να σωθεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.845
Πόντοι
2.816
Δεν με ενδιαφέρει η επικοινωνιακή πολιτική που θα ακολουθήσει ο Τσίπρας, με ενδιαφέρει η πραγματικότητα. Και ναι, στα Τέμπη δεν μιλάμε για ένα τυχαίο γεγονός αλλά για έγκλημα εξ αμελείας. Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη, όταν προειδοποιούσαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ για τα προβλήματα και τους κινδύνους. Τον σταθμάρχη δεν σε συμφέρει να τον αναφέρεις, με βύσμα ΝΔ ήταν.
Ενώ το πρόγραμμα του μπορεί να εκτελεστεί.. όπως εκτελέστηκε το 15.
Άσε μας ρε τύπε...
Ποιός σου είπε ότι είμαι ΝΔ ρε τυπε;
Στα παπάρια μου για το σταθμάρχη.. άμα δεν ήταν στα αρχιδια του δεν θα γινόταν ότι έγινε.. μπορεί να μην είχαμε τα υπερσύγχρονα μέσα.. τα οποία δεν τα έχουμε δεκαετίες.. δεν αποφάσισε ο Κούλης να τα ξηλώσει.. έτσι είναι χρόνια.. κρίμα που ο Τσίπρας δεν πρόλαβε να το φτιάξει ούτε αυτό... Τότε δεν φώναζαν οι συνδικαλιστές;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.547
Πόντοι
12.756
ολο τον κοσμο εκανα λουτσα
καταπληκτικη μέρα
τσουναμι δεξια και αριστερα
σερφερρρρρρρρρρρρρρρ :rockon::rockon:

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Ο Τσιπρας 2 καλα εχει

1) Εφαρμοσε πιστα το μνημονιο που δεν αφηνε τους αλλους να εφαρμοσουν με τους γνωστους τραμπουκισμους
2) Εδειξε στους φιλους Ευρωπαιους οτι αν μας ξανασκοτισουν τ' αρχιδια θα τους στειλουμε παλι κανα τσιρκο τυπου Τσιπρα - Παππα - Βαρουφακη να παει για συναντηση με την καγκελαριο και να ψαχνει το φακελο με τις σημειωσεις και θα τραβανε τα βυζια τους οι Ευρωπαιοι, οποτε και οι ευρωπαιοι ειναι πλεον πιο συγκαταβατικοι.

απο κει και περα για να εκλεγεις στην μετα-μνημονιο εποχη θελει να δωσεις στον κοσμο ελπιδα για κατι καλυτερο. Η γραμμη κατρουλη (Κυριτση) Μητσοτακη κακο ουγκ δε πολυπρεπατησε, ουτε περπαταει. Αλλα με τι στελεχη να δωσεις ελπιδα για καλυτερο? Και πως θα εκφρασεις αυτο το προγραμμα οταν το κομμα ειναι 40 τασεις που η καθεμια λεει το μακρυ και το κοντο της

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Τυπε πριν μεταναστευσεις εχεις σκεφτει να δουλεψεις ψωμας σε φουρνο συγγενη σου;;
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κάποιο επάγγελμα, γιατί να δουλέψω σε κάτι τέτοιο όταν έχω σπουδές σε master επίπεδο; Όταν στο επάγγελμα μου μου προσφέρονται θέσεις με 3πλάσια χρήματα στην Αγγλία; Εσύ θα δούλευες φούρνο;

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Ενώ το πρόγραμμα του μπορεί να εκτελεστεί.. όπως εκτελέστηκε το 15.
Άσε μας ρε τύπε...
Ποιός σου είπε ότι είμαι ΝΔ ρε τυπε;
Στα παπάρια μου για το σταθμάρχη.. άμα δεν ήταν στα αρχιδια του δεν θα γινόταν ότι έγινε.. μπορεί να μην είχαμε τα υπερσύγχρονα μέσα.. τα οποία δεν τα έχουμε δεκαετίες.. δεν αποφάσισε ο Κούλης να τα ξηλώσει.. έτσι είναι χρόνια.. κρίμα που ο Τσίπρας δεν πρόλαβε να το φτιάξει ούτε αυτό... Τότε δεν φώναζαν οι συνδικαλιστές;
Το συμπέρασμα για τη ΝΔ το έβγαλα από το μένος σου απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, από την ταύτιση σου με την προπαγάνδα της ΝΔ κλπ κλπ
Κατά τα άλλα δεν σε ξέρω.
Ναι, σαφώς και δεν υπήρχαν δεκαετίες αυτά, αλλά δεν θα κοιτάξουμε το παρελθόν. Στο παρόν κοιτάμε τι έκανε αυτή η κυβέρνηση σε σχέση με το τι παρέλαβε. Και η απάντηση είναι ότι όλα πήγαν στο χειρότερο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κάποιο επάγγελμα, γιατί να δουλέψω σε κάτι τέτοιο όταν έχω σπουδές σε master επίπεδο; Όταν στο επάγγελμα μου μου προσφέρονται θέσεις με 3πλάσια χρήματα στην Αγγλία; Εσύ θα δούλευες φούρνο;
Ενταξει ρε τυπε, μια ερωτηση εκανα. Να ξερεις παντως πως εχουν ψωμι και οι καντινες στις παραλιες.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.006
Πόντοι
216
Με τον Πολάκη φιλαράκο ούτε καραντίνες θα είχαμε. Μιλούσε για φάρμακα και όχι εμβόλια από την αρχή. Διότι στο μέσον μιας πανδημίας δεν αντιμετωπίζεις την κατάσταση με πρόληψη (δηλαδή εμβόλια) αλλά με θεραπεία (δηλαδή φάρμακα). Όπως έλεγε και ο καθηγητής Κούβελας. Αλλά που.... εδώ υπήρχαν μίζες από Pfizer...
Για το εθνικιστικό σόου δεν θα ασχοληθώ καν...
Α πες το έτσι.
Τώρα εξηγούνται πολλά.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.547
Πόντοι
12.756
190 εδρες Κουλης και λυθηκαν τα προβληματα μας τυποι

Τελος οι εκλογες

Κατακορυφη αυξηση του κατα κεφαλην εισοδήματος , μιας και οι φτωχοι σε 3 χρονάκια , καποιοι απο την πεινα , αλλοι απο το ΕΣΥ και κανα ασθενοφόρο, θα εχουν ψοφήσει ολοι.

Και μετά θα ειμαστε ΚΟΥΦΕΤΟ εδω στην Ελλαδίτσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom