Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
190 εδρες Κουλης και λυθηκαν τα προβληματα μας τυποι

Τελος οι εκλογες

Κατακορυφη αυξηση του κατα κεφαλην εισοδήματος , μιας και οι φτωχοι σε 3 χρονάκια , καποιοι απο την πεινα , αλλοι απο το ΕΣΥ και κανα ασθενοφόρο, θα εχουν ψοφήσει ολοι.

Και μετά θα ειμαστε ΚΟΥΦΕΤΟ εδω στην Ελλαδίτσα
Και ποιους θα εχεις μετα να καταβρεχεις στους δρομους με το τερας;

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.851
Πόντοι
216
Όπως το ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι αντιεμβολιαστές. Θαυαμαστές του Πολάκη.

Νόμιζα αυτή η συζήτηση είχε κλείσει εδώ και κάποια χρόνια. Αποδείχθηκε πλήρως ποιoς είχε άδικο και ποιος είχε πέντε δράμια μυαλό στο κεφάλι του.
Αλλά όχι, συνεχίζουμε ακόμα.
Συνέχισε τύπε, όλο δικό σου από εδώ και πέρα. I rest my case.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.083
Πόντοι
9.297
Αφού είσαι επιτυχημένος τύπε τι κάνεις εδώ με μας;

Στο ξαναπα δεν σου φταίει ο Κούλης που είσαι αποτυχημένος.. συνέχισε να υποστηρίζεις μαθητευόμενους μάγους.. πρόβλημα σου..

Πιστέψαμε κ εμείς στο Αλέξη τύπε.. αλλά μια φορά.. στη δεύτερη και πάνω παύει να είναι μαλακία και γίνεται ανοησία.
Η τρίτη παράγραφος περιγράφεται στο άσμα του Μπάμπη Μπατμανιδη-"Συριζα εληξες".

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.768
Πόντοι
2.816
Το συμπέρασμα για τη ΝΔ το έβγαλα από το μένος σου απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, από την ταύτιση σου με την προπαγάνδα της ΝΔ κλπ κλπ
Κατά τα άλλα δεν σε ξέρω.
Ναι, σαφώς και δεν υπήρχαν δεκαετίες αυτά, αλλά δεν θα κοιτάξουμε το παρελθόν. Στο παρόν κοιτάμε τι έκανε αυτή η κυβέρνηση σε σχέση με το τι παρέλαβε. Και η απάντηση είναι ότι όλα πήγαν στο χειρότερο.
Τύπε όποτε σε βολεύει πάμε δεκαετίες πίσω.. όποτε δεν σε βολεύει κοιτάμε το τώρα...

Τύπε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά το 40% έκρινε ότι το λιγότερο χειρότερο είναι ο Κούλης και μόνο το 20% πιστεύει ότι ο Άλεξ μπορεί να τα κάνει λιγότερο χειρότερα..

Η αλήθεια είναι ότι προβληματίζομαι τι θα ψηφίσω.. έλεγα να δοκιμάσουμε Ζωή αλλά και αυτή προωθεί γκόμενους κ φίλους... Λέω να το ρίξω Λατινοπουλου να πάει να γαμηθει..

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Όπως το ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι αντιεμβολιαστές. Θαυαμαστές του Πολάκη.

Νόμιζα αυτή η συζήτηση είχε κλείσει εδώ και κάποια χρόνια. Αποδείχθηκε πλήρως ποιoς είχε άδικο και ποιος είχε πέντε δράμια μυαλό στο κεφάλι του.
Αλλά όχι, συνεχίζουμε ακόμα.
Συνέχισε τύπε, όλο δικό σου από εδώ και πέρα. I rest my case.
Ωχ επιτέλους πια με αυτό. Τα εμβόλια ήταν ακόμα σε πειραματικό στάδιο. Θες να γίνεις πειραματόζωο εν αγνοία σου κάν'το. Εγώ δεν θέλω. Και τα φάρμακα σε πειραματικό στάδιο ήταν, αλλά θα αφορούσαν μόνο τους ασθενείς και όχι όλο τον πληθυσμό. Στην Γερμανία το υπουργείο υγείας παραδέχτηκε ότι υπάρχουν πολλές παρενέργειες από τα εμβόλια αυτά και ψάχνουν για αποζημιώσεις. Εδώ πέρα βρέχει, "τάξη και αλφαδιά".

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.768
Πόντοι
2.816
Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Τύπε όποτε σε βολεύει πάμε δεκαετίες πίσω.. όποτε δεν σε βολεύει κοιτάμε το τώρα...

Τύπε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά το 40% έκρινε ότι το λιγότερο χειρότερο είναι ο Κούλης και μόνο το 20% πιστεύει ότι ο Άλεξ μπορεί να τα κάνει λιγότερο χειρότερα..

Η αλήθεια είναι ότι προβληματίζομαι τι θα ψηφίσω.. έλεγα να δοκιμάσουμε Ζωή αλλά και αυτή προωθεί γκόμενους κ φίλους... Λέω να το ρίξω Λατινοπουλου να πάει να γαμηθει..
Εγώ λέω ότι για μια τελευταία φορά αξίζει να δοθεί μια ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ...

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.768
Πόντοι
2.816

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36

Γιατι δε μας λες ομως. Τι θετικο εχει το προγραμμα του Συριζα? Και ποια καινουργια στελεχη θα το εφαρμοσουν?

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Γιατι δε μας λες ομως. Τι θετικο εχει το προγραμμα του Συριζα? Και ποια καινουργια στελεχη θα το εφαρμοσουν?
Προστασία πρώτης κατοικίας, ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους (το οποίο είναι το μέγιστο κοινωνικό πρόβλημα), αύξηση μισθών (που θα ρίξει χρήμα στην αγορά), κοινωνικό κράτος με υγεία και παιδεία της προκοπής. Και όλα αυτά κοστολογημένα ευρώ ευρώ. Νομίζω είναι πολύ σημαντικά όλα αυτά. Της ΝΔ το πρόγραμμα ποιο είναι; Διότι πέρα από την κινδυνολογία για το αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε ακούσει κάποιο κοστολογημένο πρόγραμμα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.851
Πόντοι
216
Ούτε πρώτη δεν έπρεπε να δοθεί. Οι του Σύριζα πρέπει να ευχαριστούν τα μνημόνια, γιατί χάρη σε αυτά υπήρξαν στο χάρτη.
Η εποχή αυτή τελείωσε. Και έτσι κλείνει και οριστικά και αυτή η κακή παρένθεση για τη χώρα.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.768
Πόντοι
2.816
Προστασία πρώτης κατοικίας, ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους (το οποίο είναι το μέγιστο κοινωνικό πρόβλημα), αύξηση μισθών (που θα ρίξει χρήμα στην αγορά), κοινωνικό κράτος με υγεία και παιδεία της προκοπής. Και όλα αυτά κοστολογημένα ευρώ ευρώ. Νομίζω είναι πολύ σημαντικά όλα αυτά. Της ΝΔ το πρόγραμμα ποιο είναι; Διότι πέρα από την κινδυνολογία για το αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε ακούσει κάποιο κοστολογημένο πρόγραμμα.
Τύπε πόσο είναι κοστολογημενα γιατί και ο Αλέξης δεν έχει απαντήσει ξεκάθαρα πόσο είναι το πρόγραμμα, που θα τα βρει τόσα λεφτά με το καλημέρα..

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Ούτε πρώτη δεν έπρεπε να δοθεί. Οι του Σύριζα πρέπει να ευχαριστούν τα μνημόνια, γιατί χάρη σε αυτά υπήρξαν στο χάρτη.
Η εποχή αυτή τελείωσε. Και έτσι κλείνει και οριστικά και αυτή η κακή παρένθεση για τη χώρα.
Το πρόβλημα (άσχετα με τον ΣΥΡΙΖΑ και όποιον άλλον) ήταν υπαρκτό. Η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο. Απλώς βρέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να διαμορφώσει ένα πρόγραμμα που θα έδινε άμεση λύση. Βέβαια έπεσε έξω σε πολλά. Οι ιστορικές ευκαιρίες εμφανίζονται σπάνια. Και αυτό το ήξεραν οι κύκλοι που πολέμησαν με νύχια και με δόντια τον ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή ήξεραν ότι αν πετύχαινε θα αποτελούσαν παρελθόν αυτοί.

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36

την προστασια πρωτης κατοικιας την ηρε ο Τσιπρας
"ρυθμιση" ιδιωτικου χρεος που ο Τσιπρας πουλησε στα funds?
Αυξηση μισθων που θα πληρωσουν ποιοι εργοδοτες? Αυτοι που λετε οτι δεν εχουν να φανε?
Κοινωνικο κρατος με τους φορους ποιων? Κοστολογηση εχουμε? Γιατι κι εγω λεω να ριξω 200 δις το χρονο στην υγεια, και αλλα τοσα στην παιδεια. Αλλα καποιους πρεπει να σκισω στους φορους για να βρω 400 δις, δε πρεπει να σου πω ποιους?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom