Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 354K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
Ας αρχίσουμε σιγα σιγα να προτείνουμε και εδω μέσα τι θα θέλαμε να αλλάξει στο σύνταγμα μιας και θα είναι αναθεωρητική η επόμενη Βουλή. ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Αυτοματο διαζυγιο μετα απο 40 χρονια γαμου:confused:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.484
Πόντοι
3.656

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
Ερώτηση κρίσης: Δηλαδή στη ΝΔ που πίστεψες δεκάδες φορές τι είσαι;
H πλακα ειναι οτι ο Κουλ που ζητα ψηφο εμπιστοσυνης απ το λαο δεν ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις του. Δηλαδη το κομμα του χρωσταει 400 μμυρια ευρω ενω ο ιδιος αλλο 1,5 μμυριο στις τραπεζες. Αρα το χρεος του κομματος αλλα και το δικο του τριπλασιαστηκε απο τοτε που ανελαβε. Και εφοσον επανεκλεγει θα ζηταει στο ακεραιο τα χρεη του κοσμακη. Και για 500ευρω χρεος στις τραπεζες, ακομη και στο ΚΕΑΟ, θα σου παιρνει το σπιτι :confused:

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
H πλακα ειναι οτι ο Κουλ που ζητα ψηφο εμπιστοσυνης απ το λαο δεν ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις του. Δηλαδη το κομμα του χρωσταει 400 μμυρια ευρω και ο ιδιος αλλο 1,5 μμυριο στις τραπεζες. Αρα το χρεος του κομματος αλλα και το δικο του τριπλασιαστηκε απο τοτε που ανελαβε. Και εφοσον επανεκλεγει θα ζηταει στο ακεραιο τα χρεη του κοσμακη. Και για 500ευρω χρεος στις τραπεζες, ακομη και στο ΚΕΑΟ θα σου παιρνει το σπιτι :confused:
Εγώ το λέω ξεκάθαρα: Η κατάσταση που θα διαμορφωθεί (έτσι και ξαναβγεί, μαύρη η ώρα) θα είναι αβίωτη. Πλέον σκέφτομαι σοβαρά να μεταναστεύσω. Δεν θέλω να ζήσω μέχρι το 2031 σε αυτό το καθεστώς.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.484
Πόντοι
3.656
H πλακα ειναι οτι ο Κουλ που ζητα ψηφο εμπιστοσυνης απ το λαο δεν ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις του. Δηλαδη το κομμα του χρωσταει 400 μμυρια ευρω ενω ο ιδιος αλλο 1,5 μμυριο στις τραπεζες. Αρα το χρεος του κομματος αλλα και το δικο του τριπλασιαστηκε απο τοτε που ανελαβε. Και εφοσον επανεκλεγει θα ζηταει στο ακεραιο τα χρεη του κοσμακη. Και για 500ευρω χρεος στις τραπεζες, ακομη και στο ΚΕΑΟ, θα σου παιρνει το σπιτι :confused:
Πολυ σωστο.
Να τα παρουν οι τραπεζες τα σπιτια,να τα πουλησουν στους Κινεζους,να τα κανουν ερμπιενμπι,να γεμισουμε τουριστες,να γινουμε ΜΟΝΑΚΟ,ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο KALOGERO ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Πολυ σωστο.
Να τα παρουν οι τραπεζες τα σπιτια,να τα πουλησουν στους Κινεζους,να τα κανουν ερμπιενμπι,να γεμισουμε τουριστες,να γινουμε ΜΟΝΑΚΟ,ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο KALOGERO ΣΤΗ ΧΩΡΑ
Και να λέμε ότι έχουμε ανάπτυξη και οι ηλίθιοι ελληναράδες ψηφοφόροι να το χάφτουν...

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.271
Πόντοι
8.815
Εγώ το λέω ξεκάθαρα: Η κατάσταση που θα διαμορφωθεί (έτσι και ξαναβγεί, μαύρη η ώρα) θα είναι αβίωτη. Πλέον σκέφτομαι σοβαρά να μεταναστεύσω. Δεν θέλω να ζήσω μέχρι το 2031 σε αυτό το καθεστώς.
Σε ποια χωρα σκεφτεσαι φιλε να πας?

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.651
Πόντοι
1.706
Η πόρτα είναι ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα-Ανώνυμος
Open Borders-Τζωρτζ Σόρος (η μούμια του δηλαδή(ς) γιατί αυτός πέθανε πριν 200 χρόνια)
Άμα θες να φύγεις, φύγε-Πάνος Γαβαλάς

Πρίν φύγεις βέβαια μην ξεχάσεις το βιδεάκιον

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
Τωρα που τα εχει μπουκωσει ολα, τα εχει κανει μπετον. Ακομη και την σινγκιουλαρ εχει εξαγορασει ο
κολλητος του (το 60 % ) με το ονομα: Σπέις ελλας. Κι ο νοων νοειτω. Θα ζησουμε οσοι αντεξουμε ερντογανικες στιγμες. Μια ο Κουλ, μια το μπολιασμα δεν το γλιτωνουμε το εγκεφαλικο. :confused:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
Πολυ σωστο.
Βirla, γυρισε το παλι στα τηλεπαιχνιδια, τα πηγαινες καλυτερα εκει

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Η πόρτα είναι ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα-Ανώνυμος
Open Borders-Τζωρτζ Σόρος (η μούμια του δηλαδή(ς) γιατί αυτός πέθανε πριν 200 χρόνια)
Άμα θες να φύγεις, φύγε-Πάνος Γαβαλάς

Πρίν φύγεις βέβαια μην ξεχάσεις το βιδεάκιον
Έχετε διαλύσει την χώρα, έχετε διώξει όλους τους πτυχιούχους στο εξωτερικό κι εκεί. Όταν θα μείνεις σε μια χώρα με τον μισό πληθυσμό σε 10 χρόνια, όταν οι μόνοι εργαζόμενοι θα είναι από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν θα σου πω εγώ. Τόση επιμονή να γαμήσετε την χώρα; Κατά τα άλλα το παίζετε πατριώτες.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.651
Πόντοι
1.706
Έχετε διαλύσει την χώρα, έχετε διώξει όλους τους πτυχιούχους στο εξωτερικό κι εκεί. Όταν θα μείνεις σε μια χώρα με τον μισό πληθυσμό σε 10 χρόνια, όταν οι μόνοι εργαζόμενοι θα είναι από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν θα σου πω εγώ. Τόση επιμονή να γαμήσετε την χώρα; Κατά τα άλλα το παίζετε πατριώτες.
Βρε Καραμήτρο, σε αυτή τη χώρα πάντα υπήρχε το στοιχείο της μετανάστευσης πρός τα έξω.
Από την αρχαιότητα ως ακόμα και σήμερα.
Θες να πας, βρες τα αρχίδια και πήγαινε μοναχός σου.
Κανένας δεν σε διώχνει, τα αρχίδια μην μας ζαλίζεις και φυσικά μην ξεχάσεις το βιντεο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Ερώτηση κρίσης: Δηλαδή στη ΝΔ που πίστεψες δεκάδες φορές τι είσαι;

Τύπε, ο ΣΥΡΙΖΑ , τα έκανε σκατά την τετραετία 2015-2019 , με μνημόνια , επιτροπή Ε.Ε. , χρέη κτλ ...
Και δεν συγχωρείται .

Η ΝΔ τα έκανε σκατά 1974-1977 με ΜΗΔΕΝ ΧΡΕΟΣ, καμία υποχρέωση , διεθνή οικονομία να καλπάζει.
Η ΝΔ τα έκανε σκατά , 1977-1981 και έβαλε τεκμήρια, διόριζει κουμμούνια , έκανε κρατικοποιήσεις προβληματικών .

Η ΝΔ τα έκανε σκατά 1989-1993 , γάμησε ασφαλιστικό , δεν πείραξε πασοκισμός αποθράσυνε αλήτες καταληψίες ...

Η ΝΔ, ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΣΟΚ πλέον τα έκανε σκατά 2004-2009 ..... μονιμοποίησε .... 400.000 ΠΑΣΟΚους συμβασιούχους .....
γάμησε τπ χρέος και την οικονομία ....

Η ΝΔ τα έκανε σκατά το 2012-2015 ...... μηδενικό αφορολόγητο για επαγγελματίες, ΜΟΝΙΜΟ ΕΝΦΙΑ, αντί για προσωρινό χαράτσι ....
εκατομμύρια λουκέτα, αυτοκτονίες .... πλήρη διάλυση ............

Η ΝΔ 2019-2023 .... δεν τήρησε καμία από τις υποσχέσεις της .... όπως κατάργηση φόρο επιτηδεύματος .........

πέθαναν 35.000 οι περισσότεροι εκτός ΜΕΘ ... διπλάσιοι από σουηδία με κανένα μέτρο .........

τέμπη ...........

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ .......

Στεναχωριόνται οι γαλάζιοι με τα σαξό 1.1 μη φορολογήσει κανείς τα .... μερίσματα !!!!!!!

ή τα .... τζετ πρόπελς !!!!!!

ή τα γιωτ άνω των 130 μέτρων !

Τι ;
Δεν έχει κανείς ;;;

Μπορεί να αποκτήσει μερίσματα ο ντολμάς αύριο ......

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.859
Πόντοι
216
Αεροπορικά Εισιτήρια Εσωτερικού & Εξωτερικού | airtickets®

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.271
Πόντοι
8.815
Να φανταστώ Κούλη κι εσύ θα το ρίξεις. Φαίνεται από το επίπεδο...
Εσυ εκανες προφιλ τωρα για να ερθεις να μας ζαλισεις τ'αρχιδια και να μας πεις για τον ικανο Συριζα και ποσο καλα θα τα ειχε κανει ολα? Ρε φιλε τραβα Αγγλια και μεινε εκει για παντα.

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Εσυ εκανες προφιλ τωρα για να ερθεις να μας ζαλισεις τ'αρχιδια και να μας πεις για τον ικανο Συριζα και ποσο καλα θα τα ειχε κανει ολα? Ρε φιλε τραβα Αγγλια και μεινε εκει για παντα.
Βασικά στοχεύω να διώξω από την πατρίδα όλα τα φασισταριά που μας έχουν ζαλίσει με τις μαλακίες τους εδώ και κάμποσα χρόνια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom