Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.932
- Πόντοι
- 1.406
Το θυμάμαι από το στρατό αυτό το κόλπο,α τσιμπά κ κάτιπως και τα ξερεις εσυ;
Φασολαδα βαζεις αναμεσα σε καρβελι ψωμι και το τρως σαντουιτς
Το θυμάμαι από το στρατό αυτό το κόλπο,α τσιμπά κ κάτιπως και τα ξερεις εσυ;
Το βασικό είναι ότι μας χαιρετάει ο Βελόπουλος.. καιρός ήταν.. να περάσει το επόμενο παρατράγουδο (νίκη)
Βλέπετε ανατροπή; ο Αλέξης είπε πως θα ματώσει για την ανατροπή .....
εμένα τύπε με πήρε ένα μουνακι να με ρωτήσει για πρόθεση ψήφου και της είπα έχω πρόθεση να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ αλλά μάλλον θα ψηφίσω νέα δημοκρατιαΤο θυμάμαι από το στρατό αυτό το κόλπο,α τσιμπά κ κάτι
Εκλογές 2023, Δημοσκόπηση GPO: Στο 43,9% η ΝΔ, στο 20,9% ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου
Της γάμησες το μυαλό τυπεεμένα τύπε με πήρε ένα μουνακι να με ρωτήσει για πρόθεση ψήφου και της είπα έχω πρόθεση να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ αλλά μάλλον θα ψηφίσω νέα δημοκρατια
δεν ήξερε τι να γράψει
λες να είχα ελπίδες να τη βγάλω γκόμενα?Της γάμησες το μυαλό τυπε
Αν ήταν κνητισα θα δούλευε στον τοπικό δήμο τύπε.. μάλλον ήταν λαϊκό κορασιο του παλιού ΠΑΣΟΚ του ορθοδόξου..λες να είχα ελπίδες να τη βγάλω γκόμενα?
και αν ήταν καμία φακλάνα κνητισα με αφάνα στις μασχάλες?
από του χάρου τα δόντια γλίτωσαΑν ήταν κνητισα θα δούλευε στον τοπικό δήμο τύπε.. μάλλον ήταν λαϊκό κορασιο του παλιού ΠΑΣΟΚ του ορθοδόξου..
πως και τα ξερεις εσυ;
Θυμάσαι που κάποτε έλεγαν τον Καρατζαφέρη Καρατζα-φύρερ; Μετά είδαμε τι σημαίνει ακροδεξιός με τους χρυσαυγίτες και αναπολούσαμε τον γραφικό Καρατζαφέρη.Το βασικό είναι ότι μας χαιρετάει ο Βελόπουλος.. καιρός ήταν.. να περάσει το επόμενο παρατράγουδο (νίκη)
Μπορει ... απλά το σκέφτηκα οτι απο την στιγμή που έγινε μια κάποια πατριωτική ένωση , μπορει κάποιοι να σηκωθούν απο τον καναπέ για να πανε να ψηφίσουν την ένωση. Ενω σε άλλη περίπτωση μάλλον δεν θα πήγαιναν.Τύπε μην περιμένεις μικρότερη αποχή... Ήδη ήταν μικρότερη από το 19.. το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αυξηθεί
Τύπε νομίζω ότι όλοι αυτοί δεν έχουν να προσφέρουν κάτι.. ελπίζω να το καταλάβει κ ο κόσμοςΘυμάσαι που κάποτε έλεγαν τον Καρατζαφέρη Καρατζα-φύρερ; Μετά είδαμε τι σημαίνει ακροδεξιός με τους χρυσαυγίτες και αναπολούσαμε τον γραφικό Καρατζαφέρη.
Παίζει να γίνει και τώρα το ίδιο. Να ακούμε στη Βουλή τις ουρανομήκεις παπαριές της Νίκης και να αναπολούμε τις γραφικότητες του Κηραλοιφή με τις επιστολές του Ιησού....
Δεν ξέρω αυτοί που όντως απειχαν αν ήταν από κάποιο χώρο συγκεκριμένα.. εγώ πιστεύω ήταν από όλους τους χώρους.Μπορει ... απλά το σκέφτηκα οτι απο την στιγμή που έγινε μια κάποια πατριωτική ένωση , μπορει κάποιοι να σηκωθούν απο τον καναπέ για να πανε να ψηφίσουν την ένωση. Ενω σε άλλη περίπτωση μάλλον δεν θα πήγαιναν.
Άρα εμένα με απασχολεί περισσότερο η αποχή του πατριωτικού χώρου , και όχι η συνολική αποχή η οποία μάλλον θα αυξηθεί όπως λές.
Όπως υπάρχουν κόκκινοι "επαναστάτες" κάθε απόχρωσης που ετεροπροσδιορίζονται από κάθε "αντί-" που έχουν στο μυαλό τους, έτσι υπάρχουν και οι υπερσυντηρητικοί, γραφικοί, με ενσωματωμένες παρωπίδες στα δεξιά του πολιτικού φάσματος.Τύπε νομίζω ότι όλοι αυτοί δεν έχουν να προσφέρουν κάτι.. ελπίζω να το καταλάβει κ ο κόσμος
Εγώ θυμάμαι που κάποιοι έπαιρναν στο Δημοτικό κουλούρι μακρύ πλεξούδα ( όχι το στρογγυλό) και το γεμίζανε με...γαριδάκια!Το θυμάμαι από το στρατό αυτό το κόλπο,α τσιμπά κ κάτι
Εκλογές 2023, Δημοσκόπηση GPO: Στο 43,9% η ΝΔ, στο 20,9% ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου
Για την Ζωη θα λυσσάξουν όλοι οι δικηγόροι και δικαστικοί να βγεί μπας και ησυχάσουν αυτοί.Η Ζωή κόβει τους 1ους σε σταυρούς για να βάλει σε εκλόγιμες θέσεις τον Μπίμπιλα και τον γκόμενό της.
Ο Βελόπουλος κόβει τους 1ους σε σταυρό κ βάζει άλλους.
Ο Νατσιός έβγαλε άλλον για να εκλεγεί ο κολλητός του.
Ευτυχώς που φοβάστε μη βγει με 180 ο Κυριάκος και δε θα είναι δημοκράτης.
Μπράβο παιχταρά μου!
Ετσι πρέπει. Μην αφηνεις τους άλλους να αποφασίζουν για σένα. Εστω και με την μια ταπεινή σου ψήφο τουλάχιστον έχεις ήσυχη την συνείδησή σου οτι εξέφρασες την θελησή σου.
Θα μου πεις οτι ψήφισες Σύριζα. Οκ, μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Τώρα έμαθες οτι πρέπει να ψηφίζεις. Σιγά-σιγά θα μάθεις και να ψηφίζεις σωστά!
Πρίν την εμφάνιση των Σπαρτιατών πάντως είχαμε θεωρητικά ένα 20% για αυτά τα κόμματα απο τις προηγούμενες εκλογές , και πιθανότερους υποψήφιους για Βουλή νομίζω 5 κόμματα απο τα μικρά. Δηλαδή Βελόπουλο , Μέρα 25 , Πλευση , ΝΙΚΗ και τον πατριωτικό συνασπισμό ... αυτοί αν υποθέσουμε οτι έπαιρναν όλοι απο 3% ακριβώς , έμενε και ένα 5% για τα υπόλοιπα ακόμη μικρότερα κόμματα.Ετσι, ετσι. Διασκορπιστειτε οσο μπορειτε περισσοτερο, ολοι 2,5% και εκτος βουλης, Κουλης 200 εδρες
Ο Κασιδιάρης άραγε δεν το σκέφτηκε οτι μπορεί στηρίζοντας ένα νέο κόμμα να κάνει περισσότερο κακό αντί για καλό και να μείνουν όλοι εκτός Βουλής ; Γιατί για ηλίθιο δεν τον κόβω ...
Eχεις κανενα προβλημα με τις αφανες τυπελες να είχα ελπίδες να τη βγάλω γκόμενα?
και αν ήταν καμία φακλάνα κνητισα με αφάνα στις μασχάλες?