Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
πως και τα ξερεις εσυ;
Φασολαδα βαζεις αναμεσα σε καρβελι ψωμι και το τρως σαντουιτς
Το θυμάμαι από το στρατό αυτό το κόλπο,α τσιμπά κ κάτι

Εκλογές 2023, Δημοσκόπηση GPO: Στο 43,9% η ΝΔ, στο 20,9% ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου​

:wanker::wanker:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
1686404776377.png

Βλέπετε ανατροπή; ο Αλέξης είπε πως θα ματώσει για την ανατροπή .....
Το βασικό είναι ότι μας χαιρετάει ο Βελόπουλος.. καιρός ήταν.. να περάσει το επόμενο παρατράγουδο (νίκη)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656

Εκλογές 2023, Δημοσκόπηση GPO: Στο 43,9% η ΝΔ, στο 20,9% ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου​

εμένα τύπε με πήρε ένα μουνακι να με ρωτήσει για πρόθεση ψήφου και της είπα έχω πρόθεση να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ αλλά μάλλον θα ψηφίσω νέα δημοκρατια

δεν ήξερε τι να γράψει :confused:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
εμένα τύπε με πήρε ένα μουνακι να με ρωτήσει για πρόθεση ψήφου και της είπα έχω πρόθεση να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ αλλά μάλλον θα ψηφίσω νέα δημοκρατια

δεν ήξερε τι να γράψει :confused:
Της γάμησες το μυαλό τυπε

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
λες να είχα ελπίδες να τη βγάλω γκόμενα?

και αν ήταν καμία φακλάνα κνητισα με αφάνα στις μασχάλες? :badair:
Αν ήταν κνητισα θα δούλευε στον τοπικό δήμο τύπε.. μάλλον ήταν λαϊκό κορασιο του παλιού ΠΑΣΟΚ του ορθοδόξου..

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Το βασικό είναι ότι μας χαιρετάει ο Βελόπουλος.. καιρός ήταν.. να περάσει το επόμενο παρατράγουδο (νίκη)
Θυμάσαι που κάποτε έλεγαν τον Καρατζαφέρη Καρατζα-φύρερ; Μετά είδαμε τι σημαίνει ακροδεξιός με τους χρυσαυγίτες και αναπολούσαμε τον γραφικό Καρατζαφέρη.

Παίζει να γίνει και τώρα το ίδιο. Να ακούμε στη Βουλή τις ουρανομήκεις παπαριές της Νίκης και να αναπολούμε τις γραφικότητες του Κηραλοιφή με τις επιστολές του Ιησού....

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Τύπε μην περιμένεις μικρότερη αποχή... Ήδη ήταν μικρότερη από το 19.. το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αυξηθεί
Μπορει ... απλά το σκέφτηκα οτι απο την στιγμή που έγινε μια κάποια πατριωτική ένωση , μπορει κάποιοι να σηκωθούν απο τον καναπέ για να πανε να ψηφίσουν την ένωση. Ενω σε άλλη περίπτωση μάλλον δεν θα πήγαιναν.

Άρα εμένα με απασχολεί περισσότερο η αποχή του πατριωτικού χώρου , και όχι η συνολική αποχή η οποία μάλλον θα αυξηθεί όπως λές.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Θυμάσαι που κάποτε έλεγαν τον Καρατζαφέρη Καρατζα-φύρερ; Μετά είδαμε τι σημαίνει ακροδεξιός με τους χρυσαυγίτες και αναπολούσαμε τον γραφικό Καρατζαφέρη.

Παίζει να γίνει και τώρα το ίδιο. Να ακούμε στη Βουλή τις ουρανομήκεις παπαριές της Νίκης και να αναπολούμε τις γραφικότητες του Κηραλοιφή με τις επιστολές του Ιησού....
Τύπε νομίζω ότι όλοι αυτοί δεν έχουν να προσφέρουν κάτι.. ελπίζω να το καταλάβει κ ο κόσμος

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Μπορει ... απλά το σκέφτηκα οτι απο την στιγμή που έγινε μια κάποια πατριωτική ένωση , μπορει κάποιοι να σηκωθούν απο τον καναπέ για να πανε να ψηφίσουν την ένωση. Ενω σε άλλη περίπτωση μάλλον δεν θα πήγαιναν.

Άρα εμένα με απασχολεί περισσότερο η αποχή του πατριωτικού χώρου , και όχι η συνολική αποχή η οποία μάλλον θα αυξηθεί όπως λές.
Δεν ξέρω αυτοί που όντως απειχαν αν ήταν από κάποιο χώρο συγκεκριμένα.. εγώ πιστεύω ήταν από όλους τους χώρους.
Ίσα ίσα αν κάποιος χώρος απείχε λιγότερο ήταν ο πατριωτικός.. αλλιώς δεν θα είχε τέτοια ποσοστά ΝΔ, Βελό και Νίκη...

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Τύπε νομίζω ότι όλοι αυτοί δεν έχουν να προσφέρουν κάτι.. ελπίζω να το καταλάβει κ ο κόσμος
Όπως υπάρχουν κόκκινοι "επαναστάτες" κάθε απόχρωσης που ετεροπροσδιορίζονται από κάθε "αντί-" που έχουν στο μυαλό τους, έτσι υπάρχουν και οι υπερσυντηρητικοί, γραφικοί, με ενσωματωμένες παρωπίδες στα δεξιά του πολιτικού φάσματος.

Στο δικό τους μυαλό, έχουν πολλά να πουν. Είναι ψυχολογικό το θέμα, δεν συνάδει με τη λογική.
Στο δικό μας μυαλό, φαίνονται σαν αυτό που λένε μερικοί "αποθήκη ηλιθίων".

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.846
Πόντοι
9.931
Η Ζωή κόβει τους 1ους σε σταυρούς για να βάλει σε εκλόγιμες θέσεις τον Μπίμπιλα και τον γκόμενό της.

Ο Βελόπουλος κόβει τους 1ους σε σταυρό κ βάζει άλλους.

Ο Νατσιός έβγαλε άλλον για να εκλεγεί ο κολλητός του.

Ευτυχώς που φοβάστε μη βγει με 180 ο Κυριάκος και δε θα είναι δημοκράτης.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297

Εγώ θυμάμαι που κάποιοι έπαιρναν στο Δημοτικό κουλούρι μακρύ πλεξούδα ( όχι το στρογγυλό) και το γεμίζανε με...γαριδάκια!

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Η Ζωή κόβει τους 1ους σε σταυρούς για να βάλει σε εκλόγιμες θέσεις τον Μπίμπιλα και τον γκόμενό της.

Ο Βελόπουλος κόβει τους 1ους σε σταυρό κ βάζει άλλους.

Ο Νατσιός έβγαλε άλλον για να εκλεγεί ο κολλητός του.

Ευτυχώς που φοβάστε μη βγει με 180 ο Κυριάκος και δε θα είναι δημοκράτης.
Για την Ζωη θα λυσσάξουν όλοι οι δικηγόροι και δικαστικοί να βγεί μπας και ησυχάσουν αυτοί.
Αλλά δεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν δει βουλή....

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.301
Πόντοι
1.056
Μπράβο παιχταρά μου!
Ετσι πρέπει. Μην αφηνεις τους άλλους να αποφασίζουν για σένα. Εστω και με την μια ταπεινή σου ψήφο τουλάχιστον έχεις ήσυχη την συνείδησή σου οτι εξέφρασες την θελησή σου.
Θα μου πεις οτι ψήφισες Σύριζα. Οκ, μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Τώρα έμαθες οτι πρέπει να ψηφίζεις. Σιγά-σιγά θα μάθεις και να ψηφίζεις σωστά! :rockon:
:2funny::2funny:

Έκλαψα!Να σαι καλα τυπαρα κ συ!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Ετσι, ετσι. Διασκορπιστειτε οσο μπορειτε περισσοτερο, ολοι 2,5% και εκτος βουλης, Κουλης 200 εδρες
Πρίν την εμφάνιση των Σπαρτιατών πάντως είχαμε θεωρητικά ένα 20% για αυτά τα κόμματα απο τις προηγούμενες εκλογές , και πιθανότερους υποψήφιους για Βουλή νομίζω 5 κόμματα απο τα μικρά. Δηλαδή Βελόπουλο , Μέρα 25 , Πλευση , ΝΙΚΗ και τον πατριωτικό συνασπισμό ... αυτοί αν υποθέσουμε οτι έπαιρναν όλοι απο 3% ακριβώς , έμενε και ένα 5% για τα υπόλοιπα ακόμη μικρότερα κόμματα.

Όσο μικρότερο το 5% , τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να έμπαιναν και οι 5 στην Βουλή η έστω οι 4. Τώρα βέβαια με τους Σπαρτιάτες περιπλέκονται τα πράγματα.

Ο Κασιδιάρης άραγε δεν το σκέφτηκε οτι μπορεί στηρίζοντας ένα νέο κόμμα να κάνει περισσότερο κακό αντί για καλό και να μείνουν όλοι εκτός Βουλής ; Γιατί για ηλίθιο δεν τον κόβω ...

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Ο Κασιδιάρης άραγε δεν το σκέφτηκε οτι μπορεί στηρίζοντας ένα νέο κόμμα να κάνει περισσότερο κακό αντί για καλό και να μείνουν όλοι εκτός Βουλής ; Γιατί για ηλίθιο δεν τον κόβω ...

Καλά, τέρμα στόκος είναι.
Δεν νομίζω ότι είναι σε θέση να κάνει τέτοιες πολύπλοκες σκέψεις. Και δεν νομίζω να τον νοιάζει κιόλας. Σιγά μην έχει τη ψυχοσύνθεση να ενδιαφέρεται αν θα μείνει έξω ο Βελόπουλος ή η Νίκη ή η Ζωή.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795

Stories

Νέο!