Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 368K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
σιγα το δυσκολο ρε μαν
και γω τσακωνομουν στο νημα του βαζελου μαζι του
Τι να πω ρε τύπε
Κι εγω κανω τοσο αγωνα να τσακωθω με κανεναν εδω μεσα, και τελικα ολοι μου λενε οτι με συμπαθουν κατα βαθος, μεχρι και ο Λακης, WTF?

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
Καλα ρε τύπε, πώς βρεθηκατε τωρα να τσακωνεστε εσυ με τον ROB? Αλλο παλι τουτο. Εκατο χρονια του την λεω , και δεν τσακωθηκαμε ποτέ. Πώς τα καταφερνετε μερικοι?
Δουλειά σου εσύ....
Οι πιο κομπλεξικοί είναι οι χα που ψηφίζουν Σύριζα...

:coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.441
Πόντοι
12.756
Δουλειά σου εσύ....
Οι πιο κομπλεξικοί είναι οι χα που ψηφίζουν Σύριζα...
και οι πιο μαλάκες οι βαζελοι .. εσυ πως ξεφυγες δεν μπορω να καταλαβω, "φαινεσαι" νορμαλ ακόμα
Για να δουμε .. :coffee:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.352
Πόντοι
1.706
Εξηγησε το μου αυτο. Γιατι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επιστροφη γιατι?
Γιατί αυτή είναι η δύναμη του Κασσιδιάρη, ελάχιστες χιλιάδες που την βραδιά των εκλογών εμφανίζονται στα αποτελέσματα ως 0,κάτι%

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.784
Πόντοι
26.141
Να γυρισουμε? Και το διαμερισμα γιατι το πληρωσα στο Yumbo?
Γάμος μόνο εδώ κ ορθόδοξος
Μπούρδες όπως σύμφωνα συμβίωσης κ πολιτικούς δεν δεχομεθα εμείς οι δεξιοί διότι προσβάλει τη συνείδηση μας
....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Γάμος μόνο εδώ κ ορθόδοξος
Μπούρδες όπως σύμφωνα συμβίωσης κ πολιτικούς δεν δεχομεθα εμείς οι δεξιοί διότι προσβάλει τη συνείδηση μας
....
Eιπα στην Κολομπιανα μου, οτι εχουμε εναν πολιτικο αρχηγο στην Ελλαδα που ειναι φιλος του Μαδουρο, και οτι πηγε στην κηδεια του Καστρο στην Κουβα και ελεγε "hasta la victoria siempre" και εμεινε με το στομα ανοικτο, με ρωτησε αν τον ψηφιζει κανενας και της ειπα το 20%. Τρελαθηκε. Μου ειπε μετα οτι μαλλον πολλες εγκυες στην Ελλαδα δεν παιρνουν αρκετο φολλικο οξυ και αυτο επηρεαζει το μυαλο.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
και οι πιο μαλάκες οι βαζελοι .. εσυ πως ξεφυγες δεν μπορω να καταλαβω, "φαινεσαι" νορμαλ ακόμα
Για να δουμε .. :coffee:
Μπα μαλάκες έχει σε όλα τα νήματα.
Πλήν αυτό του νήματος Ηρακλέως Θεσσαλονίκης....
Γιατί άραγε?
Γιατί μάλλον δεν έχουμε κανέναν....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μπα μαλάκες έχει σε όλα τα νήματα.
Πλήν αυτό του νήματος Ηρακλέως Θεσσαλονίκης....
Γιατί άραγε?
Γιατί μάλλον δεν έχουμε κανέναν....

Λες ο Αρναουτογλου να μην ειναι μελος?

Θα το ρουφήξετε χονδρό ή λεπτό το μακαρόνι σας???????:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::hi:
Τα χονδρα μακαρονια ειναι μονο για παστιτσιο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.784
Πόντοι
26.141
Eιπα στην Κολομπιανα μου, οτι εχουμε εναν πολιτικο αρχηγο στην Ελλαδα που ειναι φιλος του Μαδουρο, και οτι πηγε στην κηδεια του Καστρο στην Κουβα και ελεγε "hasta la victoria siempre" και εμεινε με το στομα ανοικτο, με ρωτησε αν τον ψηφιζει κανενας και της ειπα το 20%. Τρελαθηκε. Μου ειπε μετα οτι μαλλον πολλες εγκυες στην Ελλαδα δεν παιρνουν αρκετο φολλικο οξυ και αυτο επηρεαζει το μυαλο.
Κ γκουγλαρες να δεις τι είναι το φιλικό οξύ ή το ήξερες;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736
Το καλυτερότερο είναι πως με την στήριξη στους Σπαρτιάτες θα φανεί πλέον και ποια είναι η πραγματική του δύναμη σε ψήφους.
Στις προηγούμενες ήταν κάπως φλου, είπα ξείπα, στηρίζω σήμερα δεν στηρίζω αύριο κλπ κλπ....
Πρόβλεψη μου, ούτε μονάδα δεν θα πλησιάσουν οι Σπαρτιάτες.
Δεν αποκλείεται να μην πάνε τόσο καλά οι Σπαρτιάτες , εγω ας πούμε που μάλλον θα ψήφιζα Κασιδιάρη στις πρώτες αν κατέβαινε , τώρα σκέφτομαι γιατί να ψηφίσω Σπαρτιάτες που αν τυχόν χρειαστούν τρίτες εκλογές κατα 99.9% θα κοπούν ... και να μην ψηφίσω ας πούμε τον πατριωτικό συνασπισμό που πάνω κάτω τις ίδιες θέσεις έχουν με τον Κασιδιάρη , αλλά ταυτόχρονα δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να τους κόψουν σε επόμενες εκλογές αν αυτές χρειαστούν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
λινγκουινι θελει αυτο
οχι μακαρόνι / σπαγγετι
Ειμαστε βλαχοι εμεις τύπε

Δεν αποκλείεται να μην πάνε τόσο καλά οι Σπαρτιάτες , εγω ας πούμε που μάλλον θα ψήφιζα Κασιδιάρη στις πρώτες αν κατέβαινε , τώρα σκέφτομαι γιατί να ψηφίσω Σπαρτιάτες που αν τυχόν χρειαστούν τρίτες εκλογές κατα 99.9% θα κοπούν ... και να μην ψηφίσω ας πούμε τον πατριωτικό συνασπισμό που πάνω κάτω τις ίδιες θέσεις έχουν με τον Κασιδιάρη , αλλά ταυτόχρονα δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να τους κόψουν σε επόμενες εκλογές αν αυτές χρειαστούν.
Ετσι, ετσι. Διασκορπιστειτε οσο μπορειτε περισσοτερο, ολοι 2,5% και εκτος βουλης, Κουλης 200 εδρες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τ9
Άρα είχες τέκνο; Η έμεινες με έγκυος μαζί στο παρελθόν