Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 368K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.352
Πόντοι
1.706
γιατι δεν πατε στο νημα του Βαζελου να γινεται φιλοι ;
Γιατί αν μαζεύονται πολλοί εκεί μέσα μπορεί να πεταχτεί κανένας περίεργος και να τους βάλει καμιά αγγαρία, τύπου βάψτε κάγκελα.....

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Εχει πλάκα όμως ο σχολιασμός στο bou.
Έπεσαν οι τιμές των καυσίμων προεκλογικά;
Γκρινιάζουν τα λαγωνικά του bou που ανακάλυψαν οτι είναι κόλπο του Μητσοτάκη για να πάρει ψηφαλάκια.
Άνέβηκαν οι τιμές των καυσίμων προεκλογικά;
Γκρινιάζουν οι ίδιοι που ο Μητσοτάκης δεν έριξε τις τιμές.
Δεν πιάνεστε παλικάρια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μεγάλο μπερδεμα τύπε Άλεξ..
Θα σου λένε οι μέσες τιμές είναι 42-19 αλλά για περιμένετε γιατί τα ασταθμητα είναι 45-17 οπότε μπορεί να βγει κ κανενα 48-15
15 το ΠΑΣΟΚ γιατί ο ΣΥΡΙΖΑς θα είναι 12

Να μην ξέρεις με τη σημαία να βγεις να πανηγυρίσεις
Δεν αποκλειεται καθολου να δουμε οντως κατι θηριωδες.
Επιπλεον, δεν ξερω ποσοι εχουν αντιληφθει οτι η στηριξη Κασιδιαρη στους Σπαρτιατες εχει σημαντικη επιδραση στο πολιτικο σκηνικο, καθως θετει εν αμφιβολω την εισοδο στη Βουλη για Βελοπουλο, Νικη και Ζωή.

Εγω θα στοιχηματισω οτι ο Βελοπουλος δεν θα μπει στη Βουλη. Και δεν αποκλειεται να δουμε το εκπληκτικο, να φτασει η ΝΔ κανενα 46-47% με τετρακομματική βουλή, και να ειναι εκτος βουλης ο Βελοπουλος, η Νίκη, η Ζωή, ο Βαρουφάκης και οι Σπαρτιατες με ποσοστο μεταξυ 2,5 και 3%.

Και να παρει η ΝΔ 190 εδρες και να τρελαθουμε τελειως.
Ολοι για τον Κουλη δουλεύουνε. Ενα αυτογκολ εβαλε ο Πνευματικος με τους καρκινοπαθεις, και αμεσως βρεθηκε να εχει πει τα ιδια και η Λινου. Ο ανθρωπος πρεπει να ειναι ο πιο κωλοφαρδος πρωθυπουργος της 50ετιας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εχει πλάκα όμως ο σχολιασμός στο bou.
Έπεσαν οι τιμές των καυσίμων προεκλογικά;
Γκρινιάζουν τα λαγωνικά του bou που ανακάλυψαν οτι είναι κόλπο του Μητσοτάκη για να πάρει ψηφαλάκια.
Άνέβηκαν οι τιμές των καυσίμων προεκλογικά;
Γκρινιάζουν οι ίδιοι που ο Μητσοτάκης δεν έριξε τις τιμές.
Δεν πιάνεστε παλικάρια.
Ειχε δωσει ο Νιπλης νομιζω μια συγκλονιστικη εκδοχη.
Εριξε λεει τις τιμες μεχρι την πρωτη καλπη, και τωρα που δεν αλλαζει πια το πραγμα, τις αυξανει.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Εγω τυπε!Ψηφισα ΣΥΡΙΖΑ!

Εγω που απ ειχα απο καθε εκλογική διαδικασια απο το 1999 ή 2000 έγιναν;Ε τοτε ηταν η τελευταια μ.

Ουτε το 2015 ειχα ψηφίσει.

Και σαφως θα το ξανακανω.Οταν ο Μητσοτακης Προσωπικα το 2019 που ανέλαβε χρώσταγε 250.000€ και το 2023 χρωστά 1.200.000€ σε δανεια,ενω ο Τσιπρας ουτε χρώσταγε ουτε χρωστά,ειναι μια αφετηρία.
Μπράβο παιχταρά μου!
Ετσι πρέπει. Μην αφηνεις τους άλλους να αποφασίζουν για σένα. Εστω και με την μια ταπεινή σου ψήφο τουλάχιστον έχεις ήσυχη την συνείδησή σου οτι εξέφρασες την θελησή σου.
Θα μου πεις οτι ψήφισες Σύριζα. Οκ, μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Τώρα έμαθες οτι πρέπει να ψηφίζεις. Σιγά-σιγά θα μάθεις και να ψηφίζεις σωστά! :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.441
Πόντοι
12.756
Εριξε λεει τις τιμες μεχρι την πρωτη καλπη, και τωρα που δεν αλλαζει πια το πραγμα, τις αυξανει.
δεν ειμαι σιγουρος αν το είπα εγω αυτο

Γιατί αν μαζεύονται πολλοί εκεί μέσα μπορεί να πεταχτεί κανένας περίεργος και να τους βάλει καμιά αγγαρία, τύπου βάψτε κάγκελα.....
:tooth::tooth::tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
τυπε κάνε παραπέρα γιατι θα μας κολλησει μιζέρια ναπουμε
Μου θυμισες την κολομπιανα μου τωρα, που καποτε της κολλησε καποιος και του απαντησε "σηκω φυγε, βρωμας φτωχεια"

πετας την λασπη σε μενα γαμημενε επειδη ξερεις οτι σε συμπαθω και δεν θα σε κραξω πολυ
Ολα υπολογισμενα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
γιατι δεν πατε στο νημα του Βαζελου να γινεται φιλοι ;
Έχει ανίατη ασθένεια...
Αυτή του συριζαυγίτη.
Εδώ γυροφέρνει συνήθως να κράξει Κυριάκο...
Επίσης τρώει λακέρδα από Lidl και χόρτα με σώς από κάτουρο γίδας...

:confused:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.529
Πόντοι
5.006

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.352
Πόντοι
1.706
Επιπλεον, δεν ξερω ποσοι εχουν αντιληφθει οτι η στηριξη Κασιδιαρη στους Σπαρτιατες εχει σημαντικη επιδραση στο πολιτικο σκηνικο, καθως θετει εν αμφιβολω την εισοδο στη Βουλη για Βελοπουλο, Νικη και Ζωή.

Εγω θα στοιχηματισω οτι ο Βελοπουλος δεν θα μπει στη Βουλη. Και δεν αποκλειεται να δουμε το εκπληκτικο, να φτασει η ΝΔ κανενα 46-47% με τετρακομματική βουλή, και να ειναι εκτος βουλης ο Βελοπουλος, η Νίκη, η Ζωή, ο Βαρουφάκης και οι Σπαρτιατες με ποσοστο μεταξυ 2,5 και 3%.

Ολοι για τον Κουλη δουλεύουνε. Ενα αυτογκολ εβαλε ο Πνευματικος με τους καρκινοπαθεις, και αμεσως βρεθηκε να εχει πει τα ιδια και η Λινου. Ο ανθρωπος πρεπει να ειναι ο πιο κωλοφαρδος πρωθυπουργος της 50ετιας.

Το καλυτερότερο είναι πως με την στήριξη στους Σπαρτιάτες θα φανεί πλέον και ποια είναι η πραγματική του δύναμη σε ψήφους.
Στις προηγούμενες ήταν κάπως φλου, είπα ξείπα, στηρίζω σήμερα δεν στηρίζω αύριο κλπ κλπ....
Πρόβλεψη μου, ούτε μονάδα δεν θα πλησιάσουν οι Σπαρτιάτες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Έχει ανίατη ασθένεια...
Αυτή του συριζαυγίτη.
Εδώ γυροφέρνει συνήθως να κράξει Κυριάκο...
Επίσης τρώει λακέρδα από Lidl και χόρτα με σώς από κάτουρο γίδας...

:confused:
Καλα ρε τύπε, πώς βρεθηκατε τωρα να τσακωνεστε εσυ με τον ROB? Αλλο παλι τουτο. Εκατο χρονια του την λεω , και δεν τσακωθηκαμε ποτέ. Πώς τα καταφερνετε μερικοι?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.784
Πόντοι
26.141

Βάσει στοίχημα για Βελόπουλο ότι θα μπει η όχι ,;;;; εισητηρια για Κολομβία ο στοίχημα ;
Σσ με επιστροφής εισητηρια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πρόβλεψη μου, ούτε μονάδα δεν θα πλησιάσουν οι Σπαρτιάτες.
Εξηγησε το μου αυτο. Γιατι?

Βάσει στοίχημα για Βελόπουλο ότι θα μπει η όχι ,;;;; εισητηρια για Κολομβία ο στοίχημα ;
Σσ με επιστροφής εισητηρια
Επιστροφη γιατι?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.441
Πόντοι
12.756
Καλα ρε τύπε, πώς βρεθηκατε τωρα να τσακωνεστε εσυ με τον ROB? Αλλο παλι τουτο. Εκατο χρονια του την λεω , και δεν τσακωθηκαμε ποτέ. Πώς τα καταφερνετε μερικοι?
σιγα το δυσκολο ρε μαν
και γω τσακωνομουν στο νημα του βαζελου μαζι του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom