Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.441
- Πόντοι
- 12.756
γιατι δεν πατε στο νημα του Βαζελου να γινεται φιλοι ;Γμσ τα....
γιατι δεν πατε στο νημα του Βαζελου να γινεται φιλοι ;Γμσ τα....
Γιατί αν μαζεύονται πολλοί εκεί μέσα μπορεί να πεταχτεί κανένας περίεργος και να τους βάλει καμιά αγγαρία, τύπου βάψτε κάγκελα.....γιατι δεν πατε στο νημα του Βαζελου να γινεται φιλοι ;
Γιατί τύπε πήγες και άλλους; Εδώ έχεις ρίξει άγκυραωραια ειναι εδω , θα κατσω
Δεν αποκλειεται καθολου να δουμε οντως κατι θηριωδες.Μεγάλο μπερδεμα τύπε Άλεξ..
Θα σου λένε οι μέσες τιμές είναι 42-19 αλλά για περιμένετε γιατί τα ασταθμητα είναι 45-17 οπότε μπορεί να βγει κ κανενα 48-15
15 το ΠΑΣΟΚ γιατί ο ΣΥΡΙΖΑς θα είναι 12
Να μην ξέρεις με τη σημαία να βγεις να πανηγυρίσεις
Ειχε δωσει ο Νιπλης νομιζω μια συγκλονιστικη εκδοχη.Εχει πλάκα όμως ο σχολιασμός στο bou.
Έπεσαν οι τιμές των καυσίμων προεκλογικά;
Γκρινιάζουν τα λαγωνικά του bou που ανακάλυψαν οτι είναι κόλπο του Μητσοτάκη για να πάρει ψηφαλάκια.
Άνέβηκαν οι τιμές των καυσίμων προεκλογικά;
Γκρινιάζουν οι ίδιοι που ο Μητσοτάκης δεν έριξε τις τιμές.
Δεν πιάνεστε παλικάρια.
Μπράβο παιχταρά μου!Εγω τυπε!Ψηφισα ΣΥΡΙΖΑ!
Εγω που απ ειχα απο καθε εκλογική διαδικασια απο το 1999 ή 2000 έγιναν;Ε τοτε ηταν η τελευταια μ.
Ουτε το 2015 ειχα ψηφίσει.
Και σαφως θα το ξανακανω.Οταν ο Μητσοτακης Προσωπικα το 2019 που ανέλαβε χρώσταγε 250.000€ και το 2023 χρωστά 1.200.000€ σε δανεια,ενω ο Τσιπρας ουτε χρώσταγε ουτε χρωστά,ειναι μια αφετηρία.
δεν ειμαι σιγουρος αν το είπα εγω αυτοΕιχε δωσει ο Νιπλης νομιζω μια συγκλονιστικη εκδοχη.
Εριξε λεει τις τιμες μεχρι την πρωτη καλπη, και τωρα που δεν αλλαζει πια το πραγμα, τις αυξανει.
Γιατί αν μαζεύονται πολλοί εκεί μέσα μπορεί να πεταχτεί κανένας περίεργος και να τους βάλει καμιά αγγαρία, τύπου βάψτε κάγκελα.....
Νομιζω ειπα. Βαριεμαι να ψαχνωδεν ειμαι σιγουρος αν το είπα εγω αυτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πετας την λασπη σε μενα γαμημενε επειδη ξερεις οτι σε συμπαθω και δεν θα σε κραξω πολυΝομιζω ειπα. Βαριεμαι να ψαχνω
Μου θυμισες την κολομπιανα μου τωρα, που καποτε της κολλησε καποιος και του απαντησε "σηκω φυγε, βρωμας φτωχεια"τυπε κάνε παραπέρα γιατι θα μας κολλησει μιζέρια ναπουμε
Ολα υπολογισμεναπετας την λασπη σε μενα γαμημενε επειδη ξερεις οτι σε συμπαθω και δεν θα σε κραξω πολυ
Έχει ανίατη ασθένεια...γιατι δεν πατε στο νημα του Βαζελου να γινεται φιλοι ;
Ρε μλκΈχει ανίατη ασθένεια...
Αυτή του συριζαυγίτη.
Εδώ γυροφέρνει συνήθως να κράξει Κυριάκο...
Επίσης τρώει λακέρδα από Lidl και χόρτα με σώς από κάτουρο γίδας...
Το καλυτερότερο είναι πως με την στήριξη στους Σπαρτιάτες θα φανεί πλέον και ποια είναι η πραγματική του δύναμη σε ψήφους.Δεν αποκλειεται καθολου να δουμε οντως κατι θηριωδες.
Επιπλεον, δεν ξερω ποσοι εχουν αντιληφθει οτι η στηριξη Κασιδιαρη στους Σπαρτιατες εχει σημαντικη επιδραση στο πολιτικο σκηνικο, καθως θετει εν αμφιβολω την εισοδο στη Βουλη για Βελοπουλο, Νικη και Ζωή.
Εγω θα στοιχηματισω οτι ο Βελοπουλος δεν θα μπει στη Βουλη. Και δεν αποκλειεται να δουμε το εκπληκτικο, να φτασει η ΝΔ κανενα 46-47% με τετρακομματική βουλή, και να ειναι εκτος βουλης ο Βελοπουλος, η Νίκη, η Ζωή, ο Βαρουφάκης και οι Σπαρτιατες με ποσοστο μεταξυ 2,5 και 3%.
Και να παρει η ΝΔ 190 εδρες και να τρελαθουμε τελειως.
Ολοι για τον Κουλη δουλεύουνε. Ενα αυτογκολ εβαλε ο Πνευματικος με τους καρκινοπαθεις, και αμεσως βρεθηκε να εχει πει τα ιδια και η Λινου. Ο ανθρωπος πρεπει να ειναι ο πιο κωλοφαρδος πρωθυπουργος της 50ετιας.
Ειχε δωσει ο Νιπλης νομιζω μια συγκλονιστικη εκδοχη.
Εριξε λεει τις τιμες μεχρι την πρωτη καλπη, και τωρα που δεν αλλαζει πια το πραγμα, τις αυξανει.
Καλα ρε τύπε, πώς βρεθηκατε τωρα να τσακωνεστε εσυ με τον ROB? Αλλο παλι τουτο. Εκατο χρονια του την λεω , και δεν τσακωθηκαμε ποτέ. Πώς τα καταφερνετε μερικοι?Έχει ανίατη ασθένεια...
Αυτή του συριζαυγίτη.
Εδώ γυροφέρνει συνήθως να κράξει Κυριάκο...
Επίσης τρώει λακέρδα από Lidl και χόρτα με σώς από κάτουρο γίδας...
Βάσει στοίχημα για Βελόπουλο ότι θα μπει η όχι ,;;;; εισητηρια για Κολομβία ο στοίχημα ;Δεν αποκλειεται καθολου να δουμε οντως κατι θηριωδες.
Επιπλεον, δεν ξερω ποσοι εχουν αντιληφθει οτι η στηριξη Κασιδιαρη στους Σπαρτιατες εχει σημαντικη επιδραση στο πολιτικο σκηνικο, καθως θετει εν αμφιβολω την εισοδο στη Βουλη για Βελοπουλο, Νικη και Ζωή.
Εγω θα στοιχηματισω οτι ο Βελοπουλος δεν θα μπει στη Βουλη. Και δεν αποκλειεται να δουμε το εκπληκτικο, να φτασει η ΝΔ κανενα 46-47% με τετρακομματική βουλή, και να ειναι εκτος βουλης ο Βελοπουλος, η Νίκη, η Ζωή, ο Βαρουφάκης και οι Σπαρτιατες με ποσοστο μεταξυ 2,5 και 3%.
Και να παρει η ΝΔ 190 εδρες και να τρελαθουμε τελειως.
Ολοι για τον Κουλη δουλεύουνε. Ενα αυτογκολ εβαλε ο Πνευματικος με τους καρκινοπαθεις, και αμεσως βρεθηκε να εχει πει τα ιδια και η Λινου. Ο ανθρωπος πρεπει να ειναι ο πιο κωλοφαρδος πρωθυπουργος της 50ετιας.
Ειχε δωσει ο Νιπλης νομιζω μια συγκλονιστικη εκδοχη.
Εξηγησε το μου αυτο. Γιατι?Πρόβλεψη μου, ούτε μονάδα δεν θα πλησιάσουν οι Σπαρτιάτες.
Επιστροφη γιατι?Βάσει στοίχημα για Βελόπουλο ότι θα μπει η όχι ,;;;; εισητηρια για Κολομβία ο στοίχημα ;
Σσ με επιστροφής εισητηρια
σιγα το δυσκολο ρε μανΚαλα ρε τύπε, πώς βρεθηκατε τωρα να τσακωνεστε εσυ με τον ROB? Αλλο παλι τουτο. Εκατο χρονια του την λεω , και δεν τσακωθηκαμε ποτέ. Πώς τα καταφερνετε μερικοι?
εσυ τι τσιμπησες ; μιας και πηγε εκει το θέμαΡώτα τον τι τσίμπησες μαν και θα δεις....
Για να γυρίσουμε με τα μωρά μαςΕξηγησε το μου αυτο. Γιατι?
Επιστροφη γιατι?