Λίγο πολύ...
Δεδομένου ότι η ΝΔ είναι το μόνο κόμμα της μεταπολίτευσης .........................
Σκάσε πια ΜΑΛΑΚΑ
Λίγο πολύ...
Δεδομένου ότι η ΝΔ είναι το μόνο κόμμα της μεταπολίτευσης .........................
Κλάψε παρακάτω παρλιακό.Γειά σου κι εσένα σκουπίδι της ΝΔ...
Πήγες pride μωρή λούγκρα σήμερα;
Σου στελνω τους χαιρετισμούς μου και την αγαπη μουΡε Άλεξ .......
Μία απλή ερώτηση σου κάνω. Ήρεμα.
Θεωρείς ότι υπάρχει χώρα στον κόσμο , που δικηγόρος 25 χρόνια , να είναι τόσο χάλια οικονομικά όσο εσύ ;;;
Ειλικρινά τώρα.
Και δεν σου λέω για χώρες όπως Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία, Ουγγαρία ......
Εκεί οι συνάδελφοί σου μπροστά σου, είναι ο Ωνάσης !
Ακόμη και σε χώρες όπως Ζάμπια, Νότια Αφρική, Μαλάουϊ , Κολομβία, Εκουαδόρ, Γουατεμάλα , Σιέρα Λεόνε, Μπαγκλαντες , Ινδία, Μιανμάρ .....
Οι δικηγόροι και εκεί είναι εμίρηδες και εσύ μπροστά τους κακομοίρης.
Δεν το βλέπεις ; Δεν το καταλαβαίνεις ;;;
ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ;;;;
Και μας λες ότι αυτή η κατάντια, ο πάτος, η λάσπη , η σκατίλα ... πρέπει να συνεχιστεί ;;;;
Για να μην πάμε χειρότερα ;;;;;;;;;
Στη Μιανμάρ οι δικηγόροι θα φοβούνται μην καταντήσουν σαν τους 25.000 μέλη του .... ΔΣΑ ....
κι εσύ μας λες ότι φοβάσαι για χειρότερα ;;;
Όταν το 30% ιατρών , δικηγόρων , μηχανικών , λογιστών ... ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑΜΕΙΟ ...........
που πρέπει να φτάσει το νούμερο για να πειστείς ότι πάμε κατά διαόλου ;;;
Στο 80% ;;;
Να μην πληρώνει κανείς ;;
Ε καλά δεν έχει αδικο στο ότι εδώ στην Ελλάδα δεν πληρώνονται Καλα οι δικηγόροι κ πολλές φορές δίνουν κ τζάμπα τις γνώσεις τουςΣου στελνω τους χαιρετισμούς μου και την αγαπη μου
Σου στελνω τους χαιρετισμούς μου και την αγαπη μου
Πάρε τα κουμπιά σου και κλάψε παρακάτω επειδή έτσι όπως τα έχετε κάνει όλοι οι αντιΝΔ θα καταφέρετε να τις δώσετε πάνω από 180.Γιατί να κλάψω ρε σκουπίδι;
Επειδή η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές;
Νομίζεις είμαστε όλοι σα τα μούτρα σου που θα τα βάψεις μαύρα αν κοπεί η μασαπούκα στο κωλόσογο και κατ' επέκταση σε κάτι κωλογλείφτες σα την πάρτη σου;
Πάρε τα κουμπιά σου και κλάψε παρακάτω επειδή έτσι όπως τα έχετε κάνει όλοι οι αντιΝΔ θα καταφέρετε να τις δώσετε πάνω από 180.
Βλάκα
Σώπα ρε, εγω είμαι εδω.Η ΝΔ θα διαλύσει το ΕΣΥ , περισσότερο απ' ότι το διέλυσε.
Εσείς βέβαια στην Κρήτη έχετε καλό εισόδημα και μπορείτε να πάτε
στα ιδιωτικά ιατρεία.
![]()
Ο Πνευματικός μίλησε για διαλογή καρκινοπαθών, αλλά δεν... καταλάβαμε καλά τι είπε - Σφυρίζει αδιάφορα η ΝΔ
Ο υποψήφιος της ΝΔ βγάζει τρελούς όσους τον άκουσαν να λέει για διαλογή καρκινοπαθών με στόχο τη μείωση κόστους.
Η κοινωνική οργή που «έσκασε» σαν βόμβα φαίνεται πώς δεν άφησε άλλη επιλογή στους άριστους από το να κάνουν «triage» (διαλογή) στα ψηφοδέλτιά τους, κατά πώς ο ίδιος πρότεινε -κάνοντας χρήση αυτού του όρου- στη χθεσινή ομιλία του να μπαίνουν ανθρώπινες ζωές στο ζύγι κόστους-οφέλους.
Οι δηλώσεις του «μαρτυριάρη» βουλευτή όμως δεν ήταν απλώς ένα λάθος ή μία διαστροφή του λόγου. Αποκαλύπτουν στην πραγματικότητα την κρυφή ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας για τη Δημόσια Υγεία, όπου θα επιχειρήσει -αν γίνει κυβέρνηση- να τελειώσει τη δουλειά που άφησε στη μέση την προηγούμενη τετραετία. Αυτή της υποβάθμισης του ΕΣΥ με ψαλίδισμα των κρατικών δαπανών και το ταυτόχρονο ξεπούλημα των δημόσιων υπηρεσιών και δομών υγείας στα ιδιωτικά συμφέροντα με γνώμονα το κέρδος και όχι τις ανάγκες των ασθενών και των εργαζομένων στα νοσοκομεία.
ΗΔΗ έχει διαλυθεί το ΕΣΥ, την επόμενη 4ετία η ΝΔ
θα διαλύσει πλήρως την δημόσια υγεία και θα την δώσει
στους ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ της που έχουν τα ιδιωτικά εργαστήρια,
νοσοκομεία κτλ.
ΜΑΥΡΑ χρόνια περιμένουν τον απλό λαό , που δεν ανήκει στους προνομιούχους .
Θα υπάρχει ευθανασία υποχρεωτική !
ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ με ΝΔ !
![]()
Σώπα ρε, εγω είμαι εδω.
Όσα κουμπιά χρειαστείς στα κανονίζω άμα τα βρείς σκούρα.
Να σου βάλω και ενα πρόβλημα με την μέθοδο των τριων να πας για ύπνο σαν το πουλάκι??
To να ευχεσαι καλό ψόφο σε συνομιλητές σου, ειναι λογος μπαναρισματος ή οχι αραγε?Ψήφο στη ΝΔ και καλό ψόφο !
![]()
Γιατί κάνει εντύπωση αυτή η δήλωση; Όλη η αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης ήταν μήπως διαφορετική όλη την προηγούμενη περίοδο;Η ΝΔ θα διαλύσει το ΕΣΥ , περισσότερο απ' ότι το διέλυσε.
Εσείς βέβαια στην Κρήτη έχετε καλό εισόδημα και μπορείτε να πάτε
στα ιδιωτικά ιατρεία.
![]()
Ο Πνευματικός μίλησε για διαλογή καρκινοπαθών, αλλά δεν... καταλάβαμε καλά τι είπε - Σφυρίζει αδιάφορα η ΝΔ
Ο υποψήφιος της ΝΔ βγάζει τρελούς όσους τον άκουσαν να λέει για διαλογή καρκινοπαθών με στόχο τη μείωση κόστους.
Η κοινωνική οργή που «έσκασε» σαν βόμβα φαίνεται πώς δεν άφησε άλλη επιλογή στους άριστους από το να κάνουν «triage» (διαλογή) στα ψηφοδέλτιά τους, κατά πώς ο ίδιος πρότεινε -κάνοντας χρήση αυτού του όρου- στη χθεσινή ομιλία του να μπαίνουν ανθρώπινες ζωές στο ζύγι κόστους-οφέλους.
Οι δηλώσεις του «μαρτυριάρη» βουλευτή όμως δεν ήταν απλώς ένα λάθος ή μία διαστροφή του λόγου. Αποκαλύπτουν στην πραγματικότητα την κρυφή ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας για τη Δημόσια Υγεία, όπου θα επιχειρήσει -αν γίνει κυβέρνηση- να τελειώσει τη δουλειά που άφησε στη μέση την προηγούμενη τετραετία. Αυτή της υποβάθμισης του ΕΣΥ με ψαλίδισμα των κρατικών δαπανών και το ταυτόχρονο ξεπούλημα των δημόσιων υπηρεσιών και δομών υγείας στα ιδιωτικά συμφέροντα με γνώμονα το κέρδος και όχι τις ανάγκες των ασθενών και των εργαζομένων στα νοσοκομεία.
ΗΔΗ έχει διαλυθεί το ΕΣΥ, την επόμενη 4ετία η ΝΔ
θα διαλύσει πλήρως την δημόσια υγεία και θα την δώσει
στους ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ της που έχουν τα ιδιωτικά εργαστήρια,
νοσοκομεία κτλ.
ΜΑΥΡΑ χρόνια περιμένουν τον απλό λαό , που δεν ανήκει στους προνομιούχους .
Θα υπάρχει ευθανασία υποχρεωτική !
ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ με ΝΔ !
![]()
Ωραια. Και σε ρωταω απολυτως σοβαρα. Οταν "μεγαλωσαμε" καποια μικρα κομματα το 2012 και μετα, ειδαμε καμια προκοπη? Ειδαμε να προσφερουν κατι? Μικρά αντίγραφα των μεγαλων κομματων αποδειχθηκαν. Το προβλημα φιλε δεν ειναι ο δικομματισμος ή ο δεκακομματισμός. Το θεμα ειναι όποιος κυβερναει, να κανει πεντε δεκα πραγματα. Τα υπολοιπα ειναι θεωριες. Αν ο κυβερνητης ειναι καλος, ας εχουμε και δικομματισμό. Μονοκομματισμό να μην εχουμε.Λίγο πολύ...
Δεδομένου ότι η ΝΔ είναι το μόνο κόμμα της μεταπολίτευσης με υψηλά ποσοστά σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, αμα κάνουμε ότι λέει ο αμπεμπαμλομ, θα βγαίνει μόνο η ΝΔ (ή θα πήξουμε στο δικομματισμό).
Δηλαδή επειδή υπάρχουν παπάρες σα το Βελόπουλο, να βάλουμε όλα τα μικρά κόμματα σε ένα τσουβάλι και να ψηφίζουμε μόνο μεγάλα (σου θυμίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το 12 έπαιρνε 3%).
Δηλαδή ποτέ ξανά Ελλάδα...αντίο Ελλάδα, πλέον Μητσοτακιστάν....ΣΥΡΙΖΑ_ΤΕΛΟΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ_ΤΕΛΟΣ
ΠΟΤΕ_ΞΑΝΑ_ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ_ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ
ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ_ΣΕ_ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ
25Ιουνίου_Ζαιόσκυλα_σας_ξαναέρχεται![]()
Οχι, δεν ηταν διαφορετικη. Η "επιλογη" ασθενων ειναι διαχρονικη, παγκόσμια, υπερκομματικη, και αναποφευκτη.Γιατί κάνει εντύπωση αυτή η δήλωση; Όλη η αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης ήταν μήπως διαφορετική όλη την προηγούμενη περίοδο;