athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.254
- Πόντοι
- 12.756
λεω οτι εισαι μαλακαςΦίλε Αθηναίο λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει δριμύτερος έχει άνοδο ,τι λες;
λεω οτι εισαι μαλακαςΦίλε Αθηναίο λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει δριμύτερος έχει άνοδο ,τι λες;
Με πλήγωσεςλεω οτι εισαι μαλακας
να μην γραφεις μαλακιες....Με πλήγωσες
Έτσι λένε ρενα μην γραφεις μαλακιες....
εγω λεω οχι και βαζω στοιχημα κωλο χαρτοπολεμουΈτσι λένε ρε
Καλά αφού βάζεις τέτοιο μεγάλο στοίχημα σε πιστεύωεγω λεω οχι και βαζω στοιχημα κωλο χαρτοπολεμου
Μουφα κωλο δηλ.εγω λεω οχι και βαζω στοιχημα κωλο χαρτοπολεμου
Aλλο Saxo αλλο rallieτο σαξο σε ολα καλυτερο....δεν ειναι τυχαιο που ακομα υπαρχουν ΠΟΛΛΑ ενω ραλλυ σχεδον κανενα..
και τα σαξο οσα πωλουνται κατεστραμμενα ειναι...να ξερεις το 1.100 ειναι πιο σκυλι απο τα vtsAλλο Saxo αλλο rallie
Saxo 1.1. και 1.4 υπάρχουν. Οτι πιο φτηνο σε μεταχειρα μαζί με Ceicento.
Τωρα για Rallie δεν κυκλοφορούν πολλα γιατι τους εχουν πιει το αίμα. Αν βρεις κανενα καλο θα ειναι πολύ ακριβο. Κι αυτοι που τα χουν δεν τα πουλανε.
Σαν τα S2000. Ενα πραγματικα καλο θα έχει 20+. Μη πω παραπανω.
Το δικό σου 1.4 είναι;και τα σαξο οσα πωλουνται κατεστραμμενα ειναι...να ξερεις το 1.100 ειναι πιο σκυλι απο τα vts
το δικο μου δεν πωλειται...θα μεινει μαζι μου μεχρι τελουςΕκλογές 2023... 21 Μαΐου! (Πωλουνται μεταχειρισμενα Saxo)
Πρεπει να αλλαξει ο τιτλος του νηματος
Το ονειρο 10 μελων και 16 επισκεπτων του νηματος να αποκτησουν ενα σαξο, θα μεινει τελικα ονειρο.το δικο μου δεν πωλειται...θα μεινει μαζι μου μεχρι τελους
Εγω ειχα και ραλυ και σαξο 1.1και τα σαξο οσα πωλουνται κατεστραμμενα ειναι...να ξερεις το 1.100 ειναι πιο σκυλι απο τα vts
σαφως καμμια σχεση ρε συ αλλα τιμιο αμαξι..Εγω ειχα και ραλυ και σαξο 1.1
Το σαξο ηταν σαραβαλο και σιχαμενο. Χαρηκα πολυ που του έκαψα τη φλατζα. Για να ειμαι ειλικρινής το πηρα μεταχειρισμένο και οχι καλα συντηρημένο για να το κρατήσω για λιγο. Τελικά το κράτησα 7 χρονια. Στα συν οτι ήταν παναλαφρο και πήγαινε σφαιρα και βέβαια οικονομικο χωρις με συστήματα του κωλου τυπου start stop που εχουν τα σημερινα
και ο Τσιπρας δηλαδη?ειδικα εσεις του ΕΜΠ ειστε για το ΜΠΟΥΤΣΟ εντελως
απο δουλεια 0
1.100 εχω κι εγω, συμφωνω και επαυξανωκαι τα σαξο οσα πωλουνται κατεστραμμενα ειναι...να ξερεις το 1.100 ειναι πιο σκυλι απο τα vts
Μέτριος πολιτικός είναι ο Κούλης αλλά με τους Τσίπρα/σύριζα απάναντί του φαντάζει πολιτικός γίγαντας, κάτι σαν Ουίνστον Τσώρτσιλ.Αυτο το καθαρμα εχει μηνυσει και 34 εισαγγελείς. Για τετοιο ερπετό μιλαμε. Και βγηκε η πουτάνα που απο την χαρα δεν μπορει να κρυφτει, ο Συριζα δηλαδη, και εβγαλε ανακοινωση στηριξης. Καταλαβαν βεβαια οτι θα γινουν ρεζιλι και την απεσυραν, αλλά ξερουμε πολυ καλα με ποιους εχουμε να κανουμε. Μηπως θυμουνται καποιοι την περιπτωση του "Ιασονα" που αγκαζέ με τον Κουλογλου εκαναν συνεντευξεις τύπου για να διασυρουν την πατριδα μας στο μεταναστευτικο?
Και μετα εδω μεσα καποιοι αναρωτιουνται, "πώς μπορε να παρει 40% ο Κουλης;? Αφου εχει διαλυσει τα παντα". Ειναι οι ιδιοι 1000-1500 ανθρωποι, που λενε διαρκως τα ιδια, αυτοεπιβεβαιωνονται και αυτοεπιβραβευονται και νομιζουν οτι η κοινωνια ειναι οι ιδιοι. Ενω πλεον προκαλούν μόνο αηδια. Πήρε 40% ο Κουλης γιατι ειναι ενας φυσιολογικος πολιτικος που ηγειται ενος φυσιολογικού κομματος και μιας καλης κυβερνησης, με τα λαθη, τις παραλειψεις και τις αστοχιες της. Δεν ειναι το τσιρκο μεντράνο.
Tyπε θέλεις καλκανια από πόντο;;.φέρνω όσα θεςΠοιο ΕΜΠ ρε???
Ψαρας ειμαι
θελω ενα αρνι γυρω στα 11 κιλα απο τα μερησ ου,ενα τενεκε λαδι παρθενο,ψαρια,πατατες,κρεμμυδια λευκα..Tyπε θέλεις καλκανια από πόντο;;.φέρνω όσα θες