alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Εγω ηξερα οτι ειχε διδυμες κορες, πότε πεθανε η μια? Ιδεα δεν ειχαΈχει χάσει την κόρη του.
Έχει ένα γιο και άλλη μια κόρη.
Εγω ηξερα οτι ειχε διδυμες κορες, πότε πεθανε η μια? Ιδεα δεν ειχαΈχει χάσει την κόρη του.
Έχει ένα γιο και άλλη μια κόρη.
Έχει και έναν γιο.Εγω ηξερα οτι ειχε διδυμες κορες, πότε πεθανε η μια? Ιδεα δεν ειχα
Kαι μολαταύτα βρεθηκαν σκατοψυχοι να τον κατακρινουν, οταν διορισε την άλλη κορη του στη Βουλη οταν εγινε προεδρος για μια ημερα?Έχει και έναν γιο.
Χρόνια τώρα από αρρώστια η μία.
Ναι,είχε γίνει της πουτάνας τότε με αυτό.Kαι μολαταύτα βρεθηκαν σκατοψυχοι να τον κατακρινουν, οταν διορισε την άλλη κορη του στη Βουλη οταν εγινε προεδρος για μια ημερα?
Saxo και πεζω τότε φορούσαν ίδιο κινητήρα κ μάλιστα πολλά ανταλλακτικά ήταν ιδιαTo σαξο δεν ειναι πεζώ, ειναι σιτροεν.
Επιπλεον αυτο που δειχνεις εδω ειναι πεζώ 106.
Tα σιτροεν παντα ηταν πιο σκουπιδια. Ακομα και το VTS σε σύγκριση με το Rallie ήταν αποτυχια.Saxo και πεζω τότε φορούσαν ίδιο κινητήρα κ μάλιστα πολλά ανταλλακτικά ήταν ιδια
Μας γάμησες τώρα εμένα και τον @athinaios44 ...........Tα σιτροεν παντα ηταν πιο σκουπιδια. Ακομα και το VTS σε σύγκριση με το Rallie ήταν αποτυχια.
Κατι σαν πασοκ με συριζα δηλ
την εξαφανισαν την δηλωση στηριξης αλλα τσακαλια προλαβαν και την κρατησαν και βγηκε παντουΕυχαριστουμε τον Συριζα που φροντιζει καθε μερα να μας θυμιζει γιατι πρεπει να τον μαυρισουμε αγρίως και στη νεα καλπη.
Μιλώ βεβαια για την στηριξη που παρειχε στον Δημητρά, αυτον τον απατεώνα, αυτο το μεγαλοπρεπές λαμόγιο των ΜΚΟ, τον συκοφαντη της πατριδας μας διεθνώς, αυτο το ρεμάλι, που ταλαιπωρει στα δικαστηρια τοσο κοσμο και επιτελους ηρθε η ωρα να σαπίσει στη φυλακη.
Ούτε μια ψηφος χαμενη στις 25 Ιουνιου. Ειναι καθηκον καθε δημοκρατικου πολιτη να μαυρισει το Συριζα. Και αν δεν θελει καποιος να ψηφισει ΝΔ, μπορει να παει στο ΠΑΣΟΚ. Οχι στους εχθρούς της Δημοκρατιας.
Τι είπε τυπε;διότι δεν μπαινω στα σοσιαλ όταν ξεκουράζουμε με την γαλλιδουλα..χτες 1300 χλμ έκανα...με αυτήντην εξαφανισαν την δηλωση στηριξης αλλα τσακαλια προλαβαν και την κρατησαν και βγηκε παντου
ανθελληνικα σκουπιδια,γαμωσπιτοι,συριζοπανα
δηλωση αμεριστης στηριξης...Τι είπε τυπε;διότι δεν μπαινω στα σοσιαλ όταν ξεκουράζουμε με την γαλλιδουλα..χτες 1300 χλμ έκανα...με αυτήν
Αυτο το καθαρμα εχει μηνυσει και 34 εισαγγελείς. Για τετοιο ερπετό μιλαμε. Και βγηκε η πουτάνα που απο την χαρα δεν μπορει να κρυφτει, ο Συριζα δηλαδη, και εβγαλε ανακοινωση στηριξης. Καταλαβαν βεβαια οτι θα γινουν ρεζιλι και την απεσυραν, αλλά ξερουμε πολυ καλα με ποιους εχουμε να κανουμε. Μηπως θυμουνται καποιοι την περιπτωση του "Ιασονα" που αγκαζέ με τον Κουλογλου εκαναν συνεντευξεις τύπου για να διασυρουν την πατριδα μας στο μεταναστευτικο?την εξαφανισαν την δηλωση στηριξης αλλα τσακαλια προλαβαν και την κρατησαν και βγηκε παντου
ανθελληνικα σκουπιδια,γαμωσπιτοι,συριζοπανα
Θέλω κ δημόσια να ευχαριστήσω τον ατηνεζο που χτες με παρέα δυνατά τεμάχια με ξενάγησε Βάρκιζα τρώγοντας γαρίδες σε υπέροχο μέροςδηλωση αμεριστης στηριξης...
Κατσε να τα μεταφερω αυτα στην Dayana...Θέλω κ δημόσια να ευχαριστήσω τον ατηνεζο που χτες με παρέα δυνατά τεμάχια με ξενάγησε Βάρκιζα τρώγοντας γαρίδες σε υπέροχο μέρος
Κράτησε την υπόσχεση του..
Εσύ που δεξιιζεις να πας να παντρευτείς άμεσα με θρησκευτικό γάμο κ άσε τις αριστερές χαζομάρες σύμφωνα συμβίωσης κ πράσινα αλογαΑυτο το καθαρμα εχει μηνυσει και 34 εισαγγελείς. Για τετοιο ερπετό μιλαμε. Και βγηκε η πουτάνα που απο την χαρα δεν μπορει να κρυφτει, ο Συριζα δηλαδη, και εβγαλε ανακοινωση στηριξης. Καταλαβαν βεβαια οτι θα γινουν ρεζιλι και την απεσυραν, αλλά ξερουμε πολυ καλα με ποιους εχουμε να κανουμε. Μηπως θυμουνται καποιοι την περιπτωση του "Ιασονα" που αγκαζέ με τον Κουλογλου εκαναν συνεντευξεις τύπου για να διασυρουν την πατριδα μας στο μεταναστευτικο?
Και μετα εδω μεσα καποιοι αναρωτιουνται, "πώς μπορε να παρει 40% ο Κουλης;? Αφου εχει διαλυσει τα παντα". Ειναι οι ιδιοι 1000-1500 ανθρωποι, που λενε διαρκως τα ιδια, αυτοεπιβεβαιωνονται και αυτοεπιβραβευονται και νομιζουν οτι η κοινωνια ειναι οι ιδιοι. Ενω πλεον προκαλούν μόνο αηδια. Πήρε 40% ο Κουλης γιατι ειναι ενας φυσιολογικος πολιτικος που ηγειται ενος φυσιολογικού κομματος και μιας καλης κυβερνησης, με τα λαθη, τις παραλειψεις και τις αστοχιες της. Δεν ειναι το τσιρκο μεντράνο.
Γαριδες ακουω, Βαρκιζα ακουω. Κατσε να λογκαρει ο Νιπλης να του εξηγησεις πού βρηκες τα λεφταδηλωση αμεριστης στηριξης...
Στο είπες με πμ;;;; Κολομβιανες ήταν κ από Κόστα ρικαΚατσε να τα μεταφερω αυτα στην Dayana...