sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.700
- Πόντοι
- 26.141
Σαξο κ accent κορυφαία αμαξια 90'sτο σαξο σε ολα καλυτερο....δεν ειναι τυχαιο που ακομα υπαρχουν ΠΟΛΛΑ ενω ραλλυ σχεδον κανενα..
Σαξο κ accent κορυφαία αμαξια 90'sτο σαξο σε ολα καλυτερο....δεν ειναι τυχαιο που ακομα υπαρχουν ΠΟΛΛΑ ενω ραλλυ σχεδον κανενα..
K εγώ 1124 cc1.100 εχω κι εγω, συμφωνω και επαυξανω
Αυτός κανει λειτούργημακαι ο Τσιπρας δηλαδη?
Για πες τι έχεις στο νου σου;Αυτός κανει λειτούργημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φέσι μυριζομαι , και μεγάλο κιόλας
άλλον ρωτησες , ΑΛΛΟΣ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ !!!!Tyπε θέλεις καλκανια από πόντο;;.φέρνω όσα θες
άλλον ρωτησες , ΑΛΛΟΣ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ !!!!
ΟΛΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΕΣ , ΘΑ ΦΑΣ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΝΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Κάτω από το αυλάκι δεν φεύγει εμπόρευμα αν δεν μπουν μπροστά τα χρήματα ...άλλον ρωτησες , ΑΛΛΟΣ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ !!!!
ΟΛΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΕΣ , ΘΑ ΦΑΣ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΝΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Για την καταστροφή της χώρας λες τύπε ;Και αν δεν θελει καποιος να ψηφισει ΝΔ, μπορει να παει στο ΠΑΣΟΚ.
Είχες και εσύ ζημιές εξοπλισμού τύπε που χρειάστηκαν αντικατάσταση εξοπλισμού .... με νέο πανάκριβο ;;;φωτοβολιδα το κρατος , η δηλωση εγινε προχθες , σημερα μπηκαν τα λεφτα της επιστροφης
Γιατι ο Νιπλης ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
Porsche λέγεται ρε τυπεK εγώ 1124 cc
Το dodge k ro. Porshe xτο έχω μόνο στο γκαράζ για όταν έρθει η dyana
Μη γραφεις τετοια φίλε γιατι θα νομιζουν οτι εισαι κλωνος μουΜέτριος πολιτικός είναι ο Κούλης αλλά με τους Τσίπρα/σύριζα απάναντί του φαντάζει πολιτικός γίγαντας, κάτι σαν Ουίνστον Τσώρτσιλ.
Τρία χρόνια τον βρίζω για τις ανοησίες κατά την πανδημία (και όχι μόνο και για την πράσινη ανοησία-ενέργεια επίσης!) και τώρα αφού 21/5 είχα πάει εκδρομή σκέφτομαι να τον ξαναψηφίσω, να δώσω κι εγώ μια ώθηση να τελειώνουμε με τους επικίνδυνους και γραφικούς ζαίους.
Τύπε, εχουμε 2023, ο Ανδρεας Παπανδρεου και ο Χαρυ Κλυνν εχουν πεθανει προ πολλου. Κι εσυ το 1983 με τη ΝΔ ησουν, και τωρα εισαι με τον Συριζα.Για την καταστροφή της χώρας λες τύπε ;
Αυτούς να ψηφίσει ;;
Δεν ειναι καινουργιο. Πάντα ο Εκτορας ηταν εναντιον του Συριζα.Κουφοντινας Τζουνιορ κράζει ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό κι αν είναι αχαριστία.......
Ναι, αλλά οταν έχει βοηθήσει τον πατέρα σου, παράλογα πολύ κιόλας, δε βγαίνεις μετά τη σύσταση της εκλογικής επιτροπής και την ομιλία του Τσίπρα να πεις για "πορεία προς το 10%" και "έκθεση δημοτικού".Δεν ειναι καινουργιο. Πάντα ο Εκτορας ηταν εναντιον του Συριζα.