tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.545
- Πόντοι
- 3.656
Κοίτα, τα αποτελέσματα των εκλογών ... δείχνουν ότι πολλοί δεν παίρνουν έσκορτ ....δεν θα πάρεις έσκορτ;
Για οικονομία .... τον δουλεύουν στο χειροκίνητο ....
Κοίτα, τα αποτελέσματα των εκλογών ... δείχνουν ότι πολλοί δεν παίρνουν έσκορτ ....δεν θα πάρεις έσκορτ;
Μπορει να περιμένουν τις προσφορές τυπεΚοίτα, τα αποτελέσματα των εκλογών ... δείχνουν ότι πολλοί δεν παίρνουν έσκορτ ....
Για οικονομία .... τον δουλεύουν στο χειροκίνητο ....
Περιμενουμε το 1+1 δωροΜπορει να περιμένουν τις προσφορές τυπε
Μην εισαι απόλυτος
Κοίτα ... . αν μιλάς για μακαρόνια ετικέτας .... παίζει να είναι ίδια με κάποια που είναι 40% ακριβότερα, επώνυμα .........αναλογα το προιον.
κατι μακαρονια και κατι ρυζια δεν εχουν διαφορα. Τουλαχιστον εγω δεν καταλαβαινω διαφορα.
Μια χαρα κωλοφαρδος ειναι ο Μητσοτακης. Του καθησε δημοψηφισμα, εγινε αρχηγος της ΝΔ. Του καθησε Συριζα κυβερνηση, εκανε ολη την βρωμικη δουλεια και μετα τον πουλο. Του καθησε κορονοιος εκανε επιδοματικη πολιτικη. Του καθησε πολεμος στην Ουκρανια, βγηκε λαδι με τη ακριβεια και συνεχισε τα επιδοματα και θα παρει και ταμειο ανακαμψης.Γκαντεμης λέει ο Μητσοτάκης και βλέπεις ποιους έχει αντιπάλους και τρελαινεσαι ,γκαστονε πρέπει να τον φωνάζουμε από εδώ και πέρα.
Μπορει να περιμένουν τις προσφορές τυπε
Μην εισαι απόλυτος
εχω ρωτησει στην Παναγιωταρου , μαλλον εχει παιζειΠεριμενουμε το 1+1 δωρο
Πότε έχουν προσφορές οι έσκορτς;
Να ξέρω ..... για το φουκαριάρη το ... θείο μου !
η ψωλα ............
Ενα δικιο το χει!η ψωλα ............
Ασφαλώς κ ανώτερο ταμπλό το σαξοΚοίτα ... . αν μιλάς για μακαρόνια ετικέτας .... παίζει να είναι ίδια με κάποια που είναι 40% ακριβότερα, επώνυμα .........
Με τα ετικέτας 0.80€ ξέρω γω ... και τα επώνυμα .... 1.20€ ....
Αν συγκρίνεις κάτι περιορισμένης παραγωγής χειροποίητα, με βιολογικά υλικά .... που κάνουν 12€ το πακέτο .....
είτε με τα επώνυμα των 1.30€ είτε με τα ετικέτας των 0.80€ ....
Είναι σαν να συγκρίνεις το ταμπλό του σαξό
με της παλιότερης κατά 15 χρόνια 850 και να λες ότι είναι ίδια ....
ταμπλό το ένα ... ταμπλό και το άλλο ....
ή με μιας λαμποργκίνι ίδιας εποχής ...
και να λες ότι ... δεν έχουν διαφορά ....
δεν ξερουν αγαπητε οι οδοντοτεχνιτες-τορναδοροι να εκτιμουν τα ποιοτικα αμαξιαΑσφαλώς κ ανώτερο ταμπλό το σαξο
όσα έχουν ακόμα ....Ασφαλώς κ ανώτερο ταμπλό το σαξο
Δεν συγκρατεις τα νευρα σου αγαπητε,λιγο ελειψε να του κανεις και παραθεσηοσα δεν εχουν τα εχουν χωσει στον πατο σου.....
Εσύ ξέρεις κ νιώθεις από αμάξια εγώ κ το πορσικο κ το dodge challenger το έχω για σκραπ μόνο........ τα γκόμενετα αυστηρά βόλτες με σαξοδεν ξερουν αγαπητε οι οδοντοτεχνιτες-τορναδοροι να εκτιμουν τα ποιοτικα αμαξια
προσεχω,ΠΡΟΣΕΧΩΔεν συγκρατεις τα νευρα σου αγαπητε,λιγο ελειψε να του κανεις και παραθεση