Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
Σε λιγο θα μιλησουμε για την παρουσιαση της νεας κολλεξιον Σοφιας Καρβελα στο IslandΧλωρίνες μακαρόνια τοματαχυμοι,τιναφταρε
Τι παρουσίαζε;τάπερ;Σε λιγο θα μιλησουμε για την παρουσιαση της νεας κολλεξιον Σοφιας Καρβελα στο Island
Κατσε να βρω καμια φωτο που εβγαλα εχθες
Τι παρουσίαζε;τάπερ;
Τέτοιο έχω αλλά σε λαχανίΜαγιο μωρη πλεμπα , που πας στην παραλία έτσι
Έλα να ανεβαινουμεεε
Εκλογές 2023: Έκτακτη φορολόγηση 3,5 δισ. στις επιχειρήσεις στο πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψε η Πόπη Τσαπανίδου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τέτοιο έχω αλλά σε λαχανί
Οφ κορςΤης ΝΔ θα ειναι καλυτεροι οι φόροι
Ζητω οι οφ-σορς
Οφ κορς
εννοείται: η σημερινή γενιά είναι τρως όσα βγάζεις,Μια ενδιαφέρουσα ερμηνεία της μεσαίας τάξης που βρηκα ... ειδικα επειδη δεν μπαινει σε "καλουπια" ευρους
Κάποιος που καλύπτει απροβλημάτιστα τα έξοδα του με το 60% του εισοδήματος του και του μένει ένα 40% για :
- Αποταμίευση
- Επενδύσεις
- Διακοπές/fulfillment
εννοείται: η σημερινή γενιά είναι τρως όσα βγάζεις,
οι παλιοί ίσως κάναν και αποταμίευση,
δηλαδή τί; δεν θα πας σε πιο καλό σπίτι; δεν θα στείλεις τα παιδιά σε ιδιωτικό; δεν θα πας αμερική;
οι σύγχρονες ανάγκες, που λέει και το κκε, έχουν αυξηθεί
Kαποιος που καλυπτει απροβληματιστα τις διακοπες του με το 60% του εισοδηματος του και του μενει ενα 40% για:επειδη δεν μπαινει σε "καλουπια" ευρους
Κάποιος που καλύπτει απροβλημάτιστα τα έξοδα του με το 60% του εισοδήματος του και του μένει ένα 40% για :
- Αποταμίευση
- Επενδύσεις
- Διακοπές/fulfillment
Kαποιος που καλυπτει απροβληματιστα τις διακοπες του με το 60% του εισοδηματος του και του μενει ενα 40% για:
Ταξιδια
Ξενοδοχεια
Σεξοτουρισμο
Σε ποια ταξη υπαγεται;
Έχουν κλείσει τη κανουλα τα μουνια οι γκαλοπατζηδες,θα καπνίσουμε τις κάλτσες μας σε λιγο
Οι τύποι είναι εντελώς στόκοι δεν μιλάνε καν για φορολογία στα κέρδη αλλά φορολογία στα υπερεσοδαΈλα να ανεβαινουμεεε
Εκλογές 2023: Έκτακτη φορολόγηση 3,5 δισ. στις επιχειρήσεις στο πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψε η Πόπη Τσαπανίδου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τέτοιο έχω αλλά σε λαχανί