sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.424
- Πόντοι
- 22.266
Ζηλεύει ο νιπλης ;;;οσα δεν εχουν τα εχουν χωσει στον πατο σου.....
Ζηλεύει ο νιπλης ;;;οσα δεν εχουν τα εχουν χωσει στον πατο σου.....
Ναι σε ειδα,ετσι ελεγες και παει η κρεμαγιεραπροσεχω,ΠΡΟΣΕΧΩ
ναι ο μουνης...και εχει ενα ματι ο μπινες...σαν της γριας-Καλτακως ενα πραγμαΖηλεύει ο νιπλης ;;;
οποτε κατεβεις να παμε καφεδαρα...θα περασουμε και εξω απο το σπιτι του Χαρτοπολεμου να χεσει η Κουκλα μου και συνεχιζουμε τον δρομο μαςΕσύ ξέρεις κ νιώθεις από αμάξια εγώ κ το πορσικο κ το dodge challenger το έχω για σκραπ μόνο........ τα γκόμενετα αυστηρά βόλτες με σαξο
Σήμερα το άλλαξα βαλβίδα λαδιού κ δεν ανάβει το λαμπακι στο σαξο ..
Θα κατέβω Αθήνα τις επόμενες μέρες κ πάμε Γλυφάδα για μόστρα
Γιατι δεν πατε με το σαξο?Μηπως θα ειναι συνεργειο παλι?Ευγενικα ρωταω,παρακαλω συνεχιστε(παω για καφεδακι)οποτε κατεβεις να παμε καφεδαρα...θα περασουμε και εξω απο το σπιτι του Χαρτοπολεμου να χεσει η Κουκλα μου και συνεχιζουμε τον δρομο μας
θα με κυκλοφορησει Βολκανο..μπορει να μην εχω λεφτα για βενζινη καθοτιν φτωχοςΓιατι δεν πατε με το σαξο?Μηπως θα ειναι συνεργειο παλι?Ευγενικα ρωταω,παρακαλω συνεχιστε(παω για καφεδακι)
Σήμερα έχω ρσντεβουκ με την τραγουδιαρα που σου είχα στείλει κ έπλυνα κ το σαξο με βιολογικό καθαρισμό ..θα σημάνουν όλοι στο Δρόμοναι ο μουνης...και εχει ενα ματι ο μπινες...σαν της γριας-Καλτακως ενα πραγμ
Τι περιοχή είναι χαρτοπολεμος;;οποτε κατεβεις να παμε καφεδαρα...θα περασουμε και εξω απο το σπιτι του Χαρτοπολεμου να χεσει η Κουκλα μου και συνεχιζουμε τον δρομο μας
τον ξεχασαμε κιολας
κ.Γλυφαδα εκει που μενουν οι απατεωνες....Τι περιοχή είναι χαρτοπολεμος;;
........πλην τίμιιος ΔΕΞΙΟΣ!!!!!!θα με κυκλοφορησει Βολκανο..μπορει να μην εχω λεφτα για βενζινη καθοτιν φτωχος
Τι περιοχή είναι χαρτοπολεμος;;
Δε θεωρείται κάποιος βολεμενος που δε γαμαει Μεταξουργείο,εγώ γάμαω φυλής όμως δε γαμαω συχνά στούντιο ή call girl.Βολεμενος είναι αυτός που έχει να γαμαει συχνά στούντιο και call girl.Ρε στουντιάκια βολεμένος είσαι και εσύ αφού δεν πας σε μπουρ...λα των 10 ευρώ μαζί με τα πάκια .....
Αποτι φαίνεται τσουζει η αλήθεια μερικούς αλλά οκ.Τύπε ΜΟΝΟ γέλιο έχεις, όχι ορθογραφία
καλησπερα ΒΑΝΤΑΜΑΡΕΔε θεωρείται κάποιος βολεμενος που δε γαμαει Μεταξουργείο,εγώ γάμαω φυλής όμως δε γαμαω συχνά στούντιο ή call girl.Βολεμενος είναι αυτός που έχει να γαμαει συχνά στούντιο και call girl.
Χαχα Οχι με μπίζνες αλλά διαβάζω για σπουδές και ψάχνω για δουλειά
Τι δουλειές τύπε μου;
Ασχολείσαι με μπίζνες;
Δε είμαι ο βανταμκαλησπερα ΒΑΝΤΑΜΑΡΕ
με ένα κατοστάρικο πηδάς ταυλανδέζα, Τζούλια, απέναντι λατίνα και Ράνια και σου περισσεύει το εικοσάρι για μπύρα κ πιτόγυρα στα ενδιάμεσαΔε θεωρείται κάποιος βολεμενος που δε γαμαει Μεταξουργείο,εγώ γάμαω φυλής όμως δε γαμαω συχνά στούντιο ή call girl.Βολεμενος είναι αυτός που έχει να γαμαει συχνά στούντιο και call girl.