CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.489
- Πόντοι
- 2.606
το 2035το 2031
το 2035το 2031
Ο παππους του ομως τι λεει για ολα αυτα;Εμένα ο παππούς μου ήθελε να πάει να ψηφίσει αλλά επειδή έχει προβλήματα υγείας και είναι και υπερήλικας δεν του το επέτρεψε ο πατέρας του.
Λείπει στο μήνα του μέλιτος τύπε...Ο παππους του ομως τι λεει για ολα αυτα;
Τουλάχιστον ήλιο θα βγάλει καθόλου το καλοκαίρι , η θα πάει όλο με συννεφιές και βροχές όπως ολόκληρος ο Μάιος ;Τι θα κάνουμε τώρα χωρις τον Κούλη μας πρωθυπουργό για έναν μήνα μου λέτε;; Εχω χάσει τον ύπνο μου , ούτε να φάω δεν έχω διάθεση , να μην μιλήσω για την στύση μου που έχει πάει περίπατο απο την λύπη . Ειναι και τόσο γκαντέμης που τον βλέπω ούτε την δεύτερη φορά να πιάνει αυτοδυναμία.. Θα μας τρέχει όλο το καλοκαίρι να ψηφίζουμε αυτός το βλέπω. ...
Όσο δεν είναι ο Κούλης πρωθυπουργός θα έχουμε Νοέμβριο τύπε..Τουλάχιστον ήλιο θα βγάλει καθόλου το καλοκαίρι , η θα πάει όλο με συννεφιές και βροχές όπως ολόκληρος ο Μάιος ;
Εμένα ο παππούς μου ήθελε να πάει να ψηφίσει αλλά επειδή έχει προβλήματα υγείας και είναι και υπερήλικας δεν του το επέτρεψε ο πατέρας του.
Από την άλλη εμένα ο παππους 92 χρόνων κ πήγε να ψηφίσει !!!!!! .Ο παππους του ομως τι λεει για ολα αυτα;
ΑχταρμαςΑν ηταν ο Μειμαρ... αρχηγοπουλο στο κομμα θα σκεπτομουν σοβαρα να τον στηριξω. Αλλα εχω προβλημα με Λουδοβικους κ τηλεσκουπιδια που το παιζουν ψευτοαγιοι κ κουναν το δαχτυλο. Εχουν κ βαρυ ασχημο ιστορικο στην πλατη με χιλιαδες απολυσεις
Μόνο 6--7 50ρικα μη τους ζητήσεις να ανεβάσουν φωτό .... ή τίποτε να έχει αξία ....
το γυρνάνε σε τσάμικα, ζεμπέκικα, χασάπικα , καρσιλαμάδες κτλ
Σ αυτο το πλευρο να κοιμασαι.με σαξο λυπαμαι αλλα δε γαμησε ποτε κανεις!
Δεν στο δινουν στα ολιγολεπτα διαλλειματα σου?ενα της κυρας και ενα της δουλειας....της δουλειας δεν το εχω συνεχεια αν και μπορω για δικους μου λογους
ω πω πω....στην ενα αναμεσα απο τζωνυ64 και πιξαρο75 και στη δυο χαιρετουρα με αθηναιο......μεγαλες δοξες τα μελη του σαη!
Το χερι που βγαινει απο το περιπτερο πρεπει να ειναι του Νιπλη. Φυσικα αφου ειναι καταζητουμενος δεν εμφανιζει το προσωπο του.ω πω πω....στην ενα αναμεσα απο τζωνυ64 και πιξαρο75 και στη δυο χαιρετουρα με αθηναιο......μεγαλες δοξες τα μελη του σαη!
Αστα αυτα και γυρισε στο σπιτι σου φιλε, σε περιμενουμετο 2035
Εννοουσε οτι τότε θα παυσουν οι συνεπειες της ενεργειακης κρισης που περασαμε.Πως θα πέσουν οι τιμές ακριβώς; Το είπε ο Σταϊκούρας; Μήπως εννοεί θα πέσει ο πληθωρισμός;
Ο λαός της Ροδόπης αποφάσισε.