αληθινέ φίλε κ δημοκράτη @sex volcano , μπατζανάκη του Ισκεντέρ από τα λιντλ
διαθέτω τουλάχιστον 35 ψηφαλάκια έτοιμα να μεταφερθούν από μουσαντένια κολομπιάνα σε LUANDA
κανονίζουμε να έρθει η γυναικάρα να την κυκλοφορήσουμε με κάμπριο σε Πλάκα Κολωνάκι Γκάζι Γλυφάδα Βουλιαγμένη ,
θα την έχουμε πριγκίπισσα σε ρετιρέ με θέα τον Λυκαβηττό
ασχετο ,αλλα εχτες εγινε παρταρα στο βολο.....οχτω χιλιαδες ατομα ,μπυρονια ,μπομπες ,μεθυσια ,σερνονταν κατω σαν τα φιδια-γεμισαν τα νοσοκομεια λιωμηδες και ενοπλη ληστεια στο τελος κερασακι στις εισπραξεις ....ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!!
Καλα εσυ πρεπει να εισαι μεγαλος Μουφας τελικα. Δεν ειναι τυχαιο που στο διαγωνισμο του μιστερ Μαλαξ, παιρνεις αρκετες ψηφους και πας για πρωτια.Αφου περασες σαν γυρολογος απο Συνασπισμο μετα Πασοκ, και τωρα Νδ. Σταματησες εκει που σου εβγαλαν μηνιατικο και σου εδωσαν τσ@τσοσημα για να εισαι φερεφωνο διαστρεβλωσης της πραγματικοτητας. Φημες λενε οτι εισαι κ καβατζωμενος σε μκο για λαθρο. Ωραιες δουλειες. Συγχαρητηρια.
Τωρα τα αλλα περι δηθεν αντικειμενου εργασιας που αυτοδιαφημιζεσαι. Αυτα τ' ακουω βερεσε
Καλα εσυ πρεπει να εισαι μεγαλος Μουφας τελικα. Δεν ειναι τυχαιο που στο διαγωνισμο του μιστερ Μαλαξ, παιρνεις αρκετες ψηφους και πας για πρωτια.Αφου περασες σαν γυρολογος απο Συνασπισμο μετα Πασοκ, και τωρα Νδ. Σταματησες εκει που σου εβγαλαν μηνιατικο και σου εδωσαν τσ@τσοσημα για να εισαι φερεφωνο διαστρεβλωσης της πραγματικοτητας. Φημες λενε οτι εισαι κ καβατζωμενος σε μκο για λαθρο. Ωραιες δουλειες. Συγχαρητηρια.
Τωρα τα αλλα περι δηθεν αντικειμενου εργασιας που αυτοδιαφημιζεσαι. Αυτα τ' ακουω βερεσε
Το βαζω εδω, γιατι δεν ξερω που αλλου θα μπορουσε να παει..
Ειναι μελος του bou ο Παναγιωτης Παυλου Μαρουδας με email "pyroforos@hotmail.com" ?.. Tουλαχιστον να μας εξηγησει για ποιο λογο τα χωνει στον Κασταμωνιτη..
Η Αίγινα θα ανέβει παρά πολύ τα επόμενα χρόνια κ δες για κανένα κτήμα
Ήδη πλέον αυγυπτιακη αγορά( 100+ εκατομμύρια πληθυσμό) παίρνει πιο εύκολα σεγκεν βίζα κ έρχονται τριήμερα Αθήνα με μονοήμερα Αίγινα ..
Κ ειδικά κ η μόνη του Νεκτάριου παλεύει πολύ το θρησκευτικό τουρισμό στους ελληνορθόδοξους της μέσης Ανατολής
Που πας για μπάνιο Αίγινα ;;
Πέρδικα ,παραλία κλήμα ,Αγία Μαρίνα ,μόνη Νεκτάριου και Αγία Μαρίνα ,,,
«Το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ ευχαριστεί τους χιλιάδες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς τους εθελοντές και τους υποψηφίους μας. Δυστυχώς όμως δεν θα πάρουμε μέρος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου διότι το θεωρούμε άσκοπο.
Καλούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους, διατηρώντας τις διαφορές μας σε βασικά ή επι μέρους ζητήματα, να στηρίξουμε εκλογικά το ΚΚΕ που, σταθερό στις αξίες και τη δράση του, αποτελεί τον γνήσιο και πραγματικό αντίπαλο της Δεξιάς και της ολιγαρχίας.
Σε προσωπικό επίπεδο, με τη συμπόρευση με το ΚΚΕ θέλω να τιμήσω τον πατέρα μου, Βασίλη, καπετάνιο του ΕΛΑΣ (ΑΙΑΣ Ο ΣΑΙΝΗΣ) και τον αγαπημένο θανόντα φίλο μου Μιχάλη Σπυριδάκη, έναν γνήσιο κομμουνιστή, αγωνιστή.
Ωραία τεμάχια είδα στο κλήμα και κ σάρπα έχει ένα καλό μπιτς μπαρ κ λόγω του κόλπου αράζουν γιώτ
Το κλειδί δεν το ξέρω κ μόνη θέλει καραβάκι από περσικά αν θυμάμαι καλά
Άμα έρθει κολομπιανα με κουνιάδα κ Αλεχάντρο θα τις πάμε εκεί....
Φυστίκοβούτυρο κ μαλακίες αμερικανιες ,,,,άμα προωθούσε σωστά η χώρα το φυστίκοβούτυρο από φυστίκια Αιγίνης δεν θα προλάβαιναν οι εξαγωγές στο Αμέρικα ...
Μπα εχει χακαρει αλλου αυτος. Εχει βρει το κολπο απ οτι φαινεται. Δεν ασχολειται αλλο με εσας. Αυτο που ηθελε να κανει το περασε. Σας μπολιασε με το ζορι. Και σε 8 χρονακια θα δειξει τι μελει γενεσθαι. Μην στεναχωριεστε ομως ο Κουλιο μπολιαστης εχει φροντισει να βρει αντικαταστατες απο το Μπαχαλισταν. Δινει επιδοματα, σπιτια, κ.α.
ασχετο ,αλλα εχτες εγινε παρταρα στο βολο.....οχτω χιλιαδες ατομα ,μπυρονια ,μπομπες ,μεθυσια ,σερνονταν κατω σαν τα φιδια-γεμισαν τα νοσοκομεια λιωμηδες και ενοπλη ληστεια στο τελος κερασακι στις εισπραξεις ....ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!!