athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
πιστευω σε μια αναγκη θα με βοηθησει Αλεξ,Μπαροκος και μπιρλας
θα βοηθησεις ρε μουνι αν ο φιλος σου ο μισθωτος βρεθει σε οικονομικο αδιεξοδο ;Μαλιστα ερωτικο καυγαδακι!!
Πούτσα μας φιλεΚασιδιαρης λεει κατεβαίνει ανεξαρτητος ....
εμένα να δειςΠούτσα μας φιλε
εννοειτε αυτο ,μια κουτα ταχινι 1μπουκαλι ουισκι οτι μπορει οκαθεναςθα βοηθησεις ρε μουνι αν ο φιλος σου ο μισθωτος βρεθει σε οικονομικο αδιεξοδο ;
Ναι ενω οι αριστεροι ειναι αλτρουιστες και φιλανθρωποιαυτο ειναι σιγουρο
ειναι γνωστο οτι οι δεξιοι ειναι αλλυλεγγυοι μεταξυ τους
Τα δικα μου δικα μου , και τα δικα σου δικα μου
ασε τους αριστερους , μην ασχολεισαι , χάσανε αυτοιΝαι ενω οι αριστεροι ειναι αλτρουιστες και φιλανθρωποι
Αν τα έλεγαν και τα εφάρμοζαν νωρίτερα (δηλαδή από τον Δεκέμβριο που υποτίθεται πως στην Ελλάδα ο «Αδώναρος ο Μέγας» - μη χέσω μέσα - σφύριξε το τέλος της Πανδημίας) όλοι αυτοί οι χαραμοφάηδες δεξιοί θα τσαντιζόντουσαν γιατί θα κοβόταν μαχαίρι το τάισμα από το κόμμα με κρατικό χρήμα. Δεν έχει να κάνει με το ποιος δίνει στα λόγια τις μεγαλύτερες υποσχέσεις, με το τάισμα έχει να κάνει ανά πάσα στιγμή.Εγώ εδώ και ένα μήνα λέω γιατί τα κόμματα δεν συζητάνε για την επαναφορά του συμφώνου σταθερότητας επειδή τελειώνει ο κοβιντ;
Με απλά λόγια σημαίνει να δίνονται λιγότερες παροχές
Και να υπάρχει λιγότερο έλλειμμα
Αν το έλεγε νωρίτερα ή εε
Πιστεύεις ότι θα ήταν εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας περισσότερο η εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ;
Ποιος υπόσχονταν τα περισσότερα που δεν θα μπορούσα να τα κάνει;
Πρόσεξε, γιατι κατι εχεις καταλαβει λαθος.Μηπως να δουμε και την αλλη πλευρα του νομισματος, οτι πχ δε μπορει ο αλλος να με κρεμασει μεσουσης της σαιζον και να σηκωθει να φυγει χωρις δευτερη σκεψη;
ορθό, αλλά και κομματικοί αντιπρόσωποι να μην ήταν παρόντες, γιατί κάποιος δικαστικός αντιπρόσωπος να περάσει στο τηλεγράφημα διαφορετικά αποτελέσματα, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορεί να ελεγχθεί από το πρωτοδίκειο το περιεχόμενο του σάκου του (εξαιρουμένων των σταυρών που όντως μπορεί να γίνει μαϊμουδια);Η εγγυηση δεν ειναι απλως η παρουσια εκλογικων αντιπροσωπων. Η singular λεει απλως το αποτελεσμα απο τα "τηλεγραφηματα", για τηλεοπτικους λογους γρηγορης μεταδοσης. Το αποτελεσμα βγαινει απο τα πρωτοδικεια μετα την καταμετρηση με βαση τα βιβλια των αντιπροσωπων. Και το συνολικό απο τον Αρειο Παγο, που απλα κανει μια προσθεση.
Στο Ηράκλειο το 1981 ηταν η πρώτη φορά.Να συμφωνήσω και να θυμίσω στους νεότερους ότι κάπου στο τέλος των 80'ς όταν στην μεγάλη-κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Σύνταγμα αναφέρθηκε από τον ομιλούντα τότε αρχηγό της ΝΔ Γ.Ράλλη το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου, ο κόσμος αντέδρασε με την αποδοκιμασία "ουουουουου"
ακόμα πιο εύκολο για τον ΑΠ να τον στείλει σπίτι του.Κασιδιαρης λεει κατεβαίνει ανεξαρτητος ....
παιχτη δε λεω ,μας εχεις φλομωσει στα αλτ ραητ δεξια τσιτατα ,αλλα αρχιδια δεν σου εχουν φυτρωσει ακομα ωστε να μας γραψεις την αποψη σου καθαρα .....τουλαχιστον προσωπικα εχω αποψη ,την εκφραζω και οπου διαπιστωσω οτι σφαλω ρυαφαω το αβγο μου....στον αντιποδα εσυ δεν μας εχεις τιμησει με τις αποψεις σου ευθεως...Εσυ δεν ησουν που ελεγες οτι εβλεπες ολη μερα φορτηγα να κουβαλανε πεθαμενους και ειχες τρομαξει τι να εκανες τοτε? Αλλα μετα απο 1 χρονο ελεγες για αχρειαστη καραντινα./ σωστο ,αλλα δυο μηνες μετα εγραφα οτι η καραντινα ηταν μια μαλακια και μιση,εσυ παλι εβλεπες οτι η δουλεια ειναι απατη αλλα ακομα και σημερα δεν μας λες τι εβλεπες εσυ που δεν βλαπαμε ολοι οι αλλοι....
Εσυ δεν ησουν που ελεγες αστυνομικη βια της νδ για ξυλο σε ενα παιδι στη πλατεια αλλα τα συριζαικα χημικα σε συλλαλητηρια και στο 3ο μνημονιο χασκογελαγες γιατι ηταν λιγοι και "γι αυτους τους γραφικους το κανετε θεμα"./επι συριζα τα μονο χημικα που επεσαν ηταν αυτα σε κατι καμμενους που κραταγανε εικονες της παναγιας στο χερι και εδειχναν τα παπαρια τους στους μπατσους...οχι χημικα λανεητ επρεπε!
Ειπαμε εσυ νομιζες κιολας στα σοβαρα οτι θα πεσει ο Κουλης και θα βγει ο Αλεκος./ κανενας δεν ξεκιναει εναν αγωνα για να βγει δευτερος,ολοι ξεραμε οτι θα βρεξει πουτσα ,απλα εριξε κανταρια!
Για μεχρι εκει εισαι και μετα αναρωτιεσαι εκ των υστερων πως καταλαβε ο αλλος./ τελικα θα μας πεις η οχι ,μπας και ξυπνησουμε!
Φερε μου ενα βρεφος να μιλησω καλυτερα./ κανε με σοφοτερο
Εσυ απετυχες σε ολα τα iq τεστ της ζωης σου./ ενω εσυ βρηκες παρηγορια στις αλτ ραητ σοφιστειες!
πιστευω σε μια αναγκη θα με βοηθησει Αλεξ,Μπαροκος και μπιρλας
με τόσους ηλιθίους εδώ μέσα, απορώ που δεν είμαι ήδη πάμπλουτος
Να έχετε δίκιο , όταν λέτε ότι είναι ωραία η ζωή σε χώρα που δικηγόροι παρ αρείω πάγω κυκλοφορούν με σαξό ;Το να σκεφθουν εστω και για ενα λεπτο οτι ολοι εμεις που τους λεμε να σοβαρευτουν, ΜΠΟΡΕΙ να εχουμε και δικιο, δεν τους περναει απο το μυαλο.