Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
πλακάκι ή μάρμαρο διονύσου?
grohe ή ideal?
μαστρο-μήτσος ή βαράγγης?
white horse ή macallan?
42 ίντσες ή 80?
zanussi ή miele?
o γέρος με την πίπα ή λιβάδια του γέρου?
κουκάκι γενναίου κωλοκοτρώνη ή κάτω απ'την ακρόπολη?
rositer emphasis ή revel ultima?
παριζάκι υφαντής ή σούσι?

αυτά είναι που καίνε τον τέλλυ κύριε άλεξ μας, όχι ένα ξερό 200τμ...:confused::confused::confused::confused:
Κόκκινα μάρμαρα Ριτσωνας εχω, κι αυτο επειδη επεμενε η συζυγος. Α, και τηλεοραση 42 ιντσων.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αφού μαστιγώσαμε άγρια τα γυμνά Νεοδημοκρατάκια με τους ψεύτικους αριθμούς στους εκλογικούς καταλόγους. Πάμε να περάσουμε σε εικόνες. Να μη ζαλιζόμαστε άλλο με νούμερα...

Εδώ βλέπουμε μια τεράστια συγκέντρωση του κ. Μητσοτάκη στα Χανιά... 1 άτομο ανα 5 τετραγωνικά
mitsotakis_limanii1.gif

mitsotakis_limanii3.gif
Τύπε αν δεν τρολαρεις, εχεις αναγκη απο βοηθεια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.170
Πόντοι
5.506
Ρε φίλε ... κάποιος που υποτίθεται είναι σε τοπ επάγγελμα ....

και κυκλοφορει με .... σαξο ....

Δεν παλεύει για την επιβίωσή του.

Είναι 10 σκαλιά πιο κάτω από αυτούς που παλεύουν για την επιβίωσή τους.
Είναι πιο ναυάγιο από το εξπρές σάμινα που βούλιαξε στο λιμάνι ...

Αν υποστηρίζει και ότι ο κόσμος αρμενίζει στραβά και όχι ότι είναι στραβός ο γυαλός ...
ίσως έπρεπε να είναι υπο κηδεμονία.
Φιλε μου καλε, πανε καιρο οι εποχες που το αυτοκινητο ηταν μεσο επιδειξης. Το αυτοκινητο ειναι γουστο, καυλα για καποιους και απλα μεταφορικο μεσο για αλλους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.170
Πόντοι
5.506
τύπε σε διαβάζω στα νήματα.
αλήθεια, μα αλήθεια, πες μου τι έχεις με
α. ΝΔ-μητσοτάκη (τον μόνο επιτυχημένο τα τελεταία 40 χρόνια)
β. δύση-δυτικό πολιτισμό (αυτόν που σε - και μας - αφήνει να μιλάμε ελεύθερα και να γράφουμε ότι θέλουμε, ακόμα και να τον λοιδορούμε. αυτόν για τον οποίο όλοι οι υπόλοιποι που θεωρείς/θεωρείτε μάγκες, αφήνουν την πατρίδα τους και πληρώνουν όσο όσο για να έρθουν να δουν ψωμάκι. αυτόν που έρχονται οι ρωσίδες που γαμάς/γαμάμε για να βγάλουν παντεσπάνι)
γ. αυτοκίνητα. ειδικά αυτά. παντού τα αναφέρεις, συσχετίζεις τα πάντα με τα τουτού...
και δε σου αρέσει κανένα και τίποτα :confused:
Ξερεις την παροιμια με την αλεπου που ηταν κοντη;;;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Κόκκινα μάρμαρα Ριτσωνας εχω, κι αυτο επειδη επεμενε η συζυγος. Α, και τηλεοραση 42 ιντσων.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φοβούμαι θα βρει ελλιπή τα στοιχεία που δίνεις? :confused::confused::confused:
Τύπε αν δεν τρολαρεις, εχεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ αναγκη απο βοηθεια

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.633
Πόντοι
12.756

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Θα ήθελα να ξέρω ποσοι ήταν αυτοί που δεν πήγαν να ψηφίσουν. Όχι ότι με επηρεάζει στην ψήφο μου, ούτε πιστεύω στην παπάτζα ότι αν κάνουμε αναγωγή στο 100% του εκλογικού σώματος τότε η κυβέρνηση έχει βγει από το 25% του πληθυσμού, από προσωπική περιέργεια. Με ενδιαφέρει να δω αν η αποχή σαν στάση έχει αυξητικές τάσεις και πόσο.
ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΜΑΘΟΥΜΕ ΡΕ ΤΥΠΕ??? ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ΅Σ????

60% ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥ΅Σ ΤΟ 60% ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

60%+60%=120%

ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΤΟ 120% ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

(θα σου έγραφαν μέσα στο ντελίριο της ήττας οι πικραμένοι αριστερόστροφοι συμφορουμίτες μας)

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Βαλε στο μυαλο σου, οτι ειχαμε 62% συμμετοχη, οταν σχεδον μισο εκατομμυριο ψηφοφοροι εφυγαν απο την Ελλαδα και δεν ψηφισαν, αλλά ηταν στους εκλογικους καταλογους. Αυτοι οι 500.000 ειναι περιπου άλλο ενα 5%. Βαλε και πεθαμενους και γερους που δεν μπορουν να πανε να ψηφισουν. Η γνησια αποχη, δηλαδη ανθρωποι που συνειδητα επιλεγουν να μην ψηφισουν, δεν ειναι πανω απο 20%.
Δεν νομίζω να είναι τόσο.. είναι πολλοί περισσότεροι οι εκτός χώρας.. γιατί δεν είναι στους καταλόγους μόνο όσοι έφυγαν πρόσφατα αλλά κ άλλοι που έχουν φύγει παλιότερα..
Βάση κάποιων δημοσκοπήσεων που είναι πιο αναλυτικές αυτοί που δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν είναι 4-5%
Εγώ κάπου εκεί πιστεύω ότι είναι

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
Θα ήθελα να ξέρω ποσοι ήταν αυτοί που δεν πήγαν να ψηφίσουν. Όχι ότι με επηρεάζει στην ψήφο μου, ούτε πιστεύω στην παπάτζα ότι αν κάνουμε αναγωγή στο 100% του εκλογικού σώματος τότε η κυβέρνηση έχει βγει από το 25% του πληθυσμού, από προσωπική περιέργεια. Με ενδιαφέρει να δω αν η αποχή σαν στάση έχει αυξητικές τάσεις και πόσο.
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ οι νεοι από 0-19 είναι κοντά στα 2 εκ. Βάλε ότι ψηφιζουν οι από 17 και πάνω, που συμπεριλαμβάνει και πολλούς 16ρηδες, γιατί ως χρονιά δικαιώματος εγγραφής στους καταλόγους θεωρείται από 1/1/2023 είτε τα κλείσεις είτε όχι τα 17. Οπότε οι ανήλικοι που δεν ψηφίζουν είναι κοντά στο 1,4 εκ.
Ο νόμιμος πληθυσμός είναι καπου στα 9,7 εκ. Ο συνολικός στα 10,4 εκ.
Αν οι ανήλικοι αφαιρεθούν από τον συνολικό πληθυσμό μένουν 9 εκ.
Οπότε μένει ενα νούμερο γύρω στο 1 εκ, που είτε έχουν πεθάνει είτε είναι διπλοεγγεγραμμενοι είτε έχουν μεταναστεύσει.
Χοντρικά οι ενεργοί ψηφοφοροι πρέπει να είναι κοντά στα 8,5 εκ.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216

Αυτά είναι πταίσματα....
Μην κοιτάς που επειδή σε 1 μήνα έχουμε πάλι εκλογές, όλοι σφίγγουν τα δόντια...
Μετά τις επόμενες θα του πιούν το αίμα με το καλαμάκι του Αlex....Φήμες λένε ότι ήδη στην Κουμουνδούρου συνεργείο σκάβει στην πλατεία τον λάκκο με τα κωλοδάχτυλα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Κανενας δεν ειναι βολεμενος απο την εποχη της κρισης, απλα υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν και αλλοι που δε το χουν.
Απο το 2010 στην Ελλαδα και απο το 2019 στο μεγαλυτερο μερος του πλανητη, μονο για κανονικοτητα δεν μπορουμε να μιλαμε. Μονο οσοι ειχαν κανει τα κουμαντα τους απο πριν επιβιωνουν.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
πλακάκι ή μάρμαρο διονύσου?
grohe ή ideal?
μαστρο-μήτσος ή βαράγγης?
white horse ή macallan?
42 ίντσες ή 80?
zanussi ή miele?
o γέρος με την πίπα ή λιβάδια του γέρου?
κουκάκι γενναίου κωλοκοτρώνη ή κάτω απ'την ακρόπολη?
rositer emphasis ή revel ultima?
παριζάκι υφαντής ή σούσι?

αυτά είναι που καίνε τον τέλλυ κύριε άλεξ μας, όχι ένα ξερό 200τμ...:confused::confused::confused::confused:

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ:
τσουρέκι εμπορίου ή σπιτικό με τριπλά αυγά και βούτυρο Κερκύρας????? :2funny:

Αυτά τα φτιάχνω μόνος μου ρε μόρτη , στον πριβέ χώρο μου. Η γυναικά σπίτι , βγάζει τη ζύμη από τον αρτοπαρασκευαστή και τα βάζει στο φούρνο , αλλά τα κάνει light , χωρίς πολλά βούτυρα , αυγά και ζάχαρη και είναι για καλόγριες και καλικάτζαρους. Δεν τρώω εγώ τσουρέκια που είναι για πιλατογκόμενες. Εγώ βάζω τριπλά αυγά , διπλή ζάχαρη και βούτυρο κερκύρας .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.414
Πόντοι
12.756
Θα καταστραφεί η Ελλάδα για να παιρνουν κάποιοι μισθωτοί που ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΞΥΝΟΥΝ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ 120 ΕΥΡΩ

ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ:
τσουρέκι εμπορίου ή σπιτικό με τριπλά αυγά και βούτυρο Κερκύρας????? :2funny:
δεν έχω καταλάβει, ο τελλυτέτοιος έχει πριβέ χώρο για να φτιάχνει τσουρέκια ? :confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.414
Πόντοι
12.756
Απο το 2010 στην Ελλαδα και απο το 2019 στο μεγαλυτερο μερος του πλανητη, μονο για κανονικοτητα δεν μπορουμε να μιλαμε. Μονο οσοι ειχαν κανει τα κουμαντα τους απο πριν επιβιωνουν.
Α μπράβο

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795

Stories