Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Ετσι ειναι η αριστερά τυπε ... ο ενας τρωει τον αλλον

Ας δουμε και το παρακατω που ειναι η προσωποιηση της πραγματικοτητας.. :rockon::rockon::rockon:

χτυπουν το βραδυ στην ταρατσα τον ανδρεα

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.348
Πόντοι
3.656
ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΦΑΛΙΡΙΣΑΜΕ ...

ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ , ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ 0 ( ΜΗΔΕΝ ) , ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΛΙΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ,
ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΑΗΤ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ.
Γιατι φωναζεις αγαπημενε μας αεριτζη?

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Το λεωφορείο που φέρνει ενδιαφερόμενους για την αγγελία του Μπίρλας.
Από τον Βούλκαν .

Το 2550 μΧ.

Enterprise-501323914.jpg

Να ο πρώτος, για τη θέση Μπαρίστα που προσφέρει το Μaxim-Birlas
images

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
δεν ξερετε τι σας γινετε , γενικα μιλαω

Με το που πεθάνει καποιος και πανε τα χαρτια στο ληξιαρχειο για καταχωρηση μετα απο 10 μερες το πολυ σταματανε συνταξεις , κωδικοι taxisnet κτλ, ΑΦΜ , ΑΜΚΑ , δεν λετουργει τίποτα , ολα κλεινουν αυτοματα.
επισης με μια απλη δηλωση εντελως ηλεκτρονικα παιρνεις το επιδομα κηδειας, το γραφειο τελετων ανεβαζει το τιμολογιο στο taxisnet

Οτι λεφτα ειχαν μπει μεχρι τοτε στον λογαριαμο αυτα και παραμενουν , δεν μπαινουν αλλα , ετσι σταματαει αυτο το κολπο που τσιμπούσαν οι συγγενεις τα λεφτα για μηνες.

ο μονος τροπος για να συνεχιζεις να παιρνεις λεφτα ειναι να αποκρυψεις οτι πεθανε καποιος και να τον εχεις σπιτι σε κανα ψυγείο , που και εκει θα σε τσακωσουν οταν καποια στιγμη τον δηλωσεις..
Επιβεβαιώνω.
Όλα τα παραπάνω ισχύουν τουλάχιστον από το 2021 που δυστυχώς το διαπίστωσα προσωπικά.
ΑΦΜ, κωδικοί taxisnet κλπ, όλα παγωμένα.
Πλέον δεν υπάρχει περίπτωση λαμογιάς με σύνταξη αποβιώσαντος.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
Εγώ μπαίνω μέσα στο εκλογικό κέντρο και ψηφίζω. Δεν ψήφισα ΝΔ , ψήφισα μικρό κόμμα που δεν βγήκε. Τώρα όμως θα ψηφίσω ΝΔ μπας και εξαφανιστούν εντελώς αυτά τα ΣΥΡΙΖΟΠΑΝΑ. Φτάσαμε να υποστηρίζουμε ΝΔ εδω μέσα αλλά και σε συζητήσεις έξω, γιατί δεν αντέχουμε άλλο αυτόν τον παραλογισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος δεν είναι μαζί μας , είναι εναντίον μας. Και ναι , αν θες απάντηση η τετραετία 2015-2019 ήταν η χειρότερη ever. Και μόνο που ξεπούλησαν το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ φτάνει.
Προσωπικά δεν έχω να κρυφτώ πουθενά, εδώ δεν κρυφτήκατε εσείς ρε ντενεκέδες με τόσα που κάνατε.
Με το καλό στο 3% και όποιος ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ.
θα φας καλα και συ....οποιος δεν μαθαινει απο την ιστορια αυτη επαναλαμβανεται ως φαρσα...ψηφιζεις ακριβως τους ιδιους, που κανουν ακριβως τα ιδια που εκαναν , αλλα περιμενεις αντιθετο αποτελεσμα-παραφροσυνη δηλαδη κανονικα.....οσο για τον συριζα να ξες σφυριξε πουτσα προχτες γιατι δεν ειχε προταση απλως αναμασουσε τα ιδια αχταρμα...και αυτο ειναι το μεγαλο καμπανακι για το μελλον....πως η μοναδικη διαφορετικη προταση εξουσιας απενατι στα ορκ του μτσκ ηταν ο συριζα.....καλη χωνεψη και καληνυχτα !ΜΗ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΙΧ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ,Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ!

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Εγώ στο τελευταίο που έχω μείνει
Είναι στην απόφαση του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων του 2019
Που αθωώθηκε από όλες τις κατηγορίες εκτός από μία την απόπειρα απάτης κατά του δημοσίου
Καταδικάστηκε για αυτήν σε 6 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή
Πήγε φυλακή εξέτισε τα 3/5 της ποινής του και μετά αποφυλακίστηκε
Υπάρχει καμία απόφαση ανώτερου δικαστηρίου από αυτήν που ανέτρεψε αυτή την καταδίκη και αν ναι πότε και από ποιο δικαστήριο;
Φυσικά και υπάρχει. Για να λάβεις μέρος στις εκλογές πρέπει να έχεις καθαρό ποινικό μητρώο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
καλο ειναι το βιταρα αλλα τον αγαπησα παραπανω τωρα με το σαξο της κυρας
Έχουν φαγωθεί όλοι με τα σαξο μας
Εγώ δεν το αλλάζω κ ας μην δουλεύει το καλοριφέρ κ ας έχει μποσιλα η κρεμάγιερα μου κ παίζει το τιμόνι και ας χτυπάει ο μπιλισδψωρος μου κ ας έχουν τεράστια κενά η σχέσεις κιβωτίου μας κ ας είναι σχισμένο το ύφασμα στο σαλόνι του κ όλα τα ηλεκτρικά να μην. Λειτουργούν ..για μένα είναι το αμάξι της καρδιά μου όπως η νέα δημοκρατία
Όσα κακα κ αν κάνει πάντα θα την αγαπώ :confused:

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Ποπαρα γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα

ξερει κανεις που εξαφανιστηκε τουτη?

Συνημμένα

• 5888999-1024x682.jpg
    5888999-1024x682.jpg
    63,3 KB · Εμφανίσεις: 28

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
ΤΟ εχει πει χρονια ρε συ οτι δεν τον νοιαζει να εχει αμαξι ακριβο....ειναι και αλλοι ετσι μη νομιζεις..
αν σου πω που εχω παει με σαξο και με κοιταζαν καλα καλα θα κλαψεις απο τα γελια:tooth:
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
Σε μερικους φαινεται παραξενο το σάξο γιατι ως γνωστον οι ελληνες εχουν παθος με τ αμάξια.
Ομως υπαρχει κοσμος που δεν τον νοιαζει να ' δειχτεί ' με καλο αμαξι και καλα κανει,
Παντως αθηνα και καλο αμαξι ειναι μαλακια.γιατι δεν υπαρχουν παρκιγκ. Οδηγανε ολοι οπως στο Κάϊρο κλπ

• Like
Αντιδράσεις: alex71
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Αφού δεν χρειάζονται αμάξι τα παιδιά.
Τι να το κάνουν ;
τύπε σε διαβάζω στα νήματα.
αλήθεια, μα αλήθεια, πες μου τι έχεις με
α. ΝΔ-μητσοτάκη (τον μόνο επιτυχημένο τα τελεταία 40 χρόνια)
β. δύση-δυτικό πολιτισμό (αυτόν που σε - και μας - αφήνει να μιλάμε ελεύθερα και να γράφουμε ότι θέλουμε, ακόμα και να τον λοιδορούμε. αυτόν για τον οποίο όλοι οι υπόλοιποι που θεωρείς/θεωρείτε μάγκες, αφήνουν την πατρίδα τους και πληρώνουν όσο όσο για να έρθουν να δουν ψωμάκι. αυτόν που έρχονται οι ρωσίδες που γαμάς/γαμάμε για να βγάλουν παντεσπάνι)
γ. αυτοκίνητα. ειδικά αυτά. παντού τα αναφέρεις, συσχετίζεις τα πάντα με τα τουτού...
και δε σου αρέσει κανένα και τίποτα :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom