Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 365K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
924
Πόντοι
96
Τυπε ακόμα πιστεύεις ότι η αριστερά υποεκπροσωπειται στις δημοσκοπήσεις;
Τι συμπέρασμα έβγαλες;
Κατ'αρχάς: δίνεις εντύπωση κάποιου, ο οποίος θεωρεί ότι έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς και καραδοκεί, ελλοχεύει για να πάρει ρεβάνς (;) και βρίσκει ευκαιρία να το κάνει σε μια άσχετη ανάρτηση, που θέτει ένα άλλο, κύριο-καίριο, θέμα (και εμμέσως, ένα δεύτερο). Αλλά, έστω.
- Η απάντησή μου είναι ναι, εξακολουθώ και το πιστεύω αυτό. Και το αποτέλεσμα των εκλογών ΔΕΝ μου αλλάζει την άποψη για τον ΤΡΟΠΟ και την ΜΕΘΟΔΟ των δημοσκοπήσεων και τα προβλήματά τους, μέρος των οποίων είναι και η λεγόμενη υποεκπροσώπηση στο εκάστοτε δείγμα. Μη τα μπλέκεις, λοιπόν.
- Θα μπορούσες εδώ να πεις, στηριζόμενος στην τεράστια διαφορά μεταξύ πρώτου/δεύτερου κόμματος, ότι ΥΠΟΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΕ η άλλη πλευρά, η δεξιά, αλλά αυτό, εμμέσως, θα ήταν παραδοχή ότι το θέμα υπάρχει, δηλαδή η ΥΠΟΕΚΡΟΠΟΣΩΠΗΣΗ.
- Εν τέλει, και αν κατάλαβα σωστά την τοποθέτησή σου, αν το ζήτημά σου είναι η αντιστροφή του ισχυρισμού ότι οι αριστεροί (γενικώς και με ό,τι ορίζει η λέξη) υποεκπροσωπούνται, και ότι, αντιθέτως και με βάση το αποτέλεσμα υποεκπροσωπούνται οι δεξιοί (γενικώς και με ό,τι ορίζει η λέξη), αυτό είναι, όντως, ένα ενδιαφέρον θέμα ανάλυσης/συζήτησης, γιατί η κυρίαρχη, μέχρι τώρα, ανάλυση των σχετικώς ασχολουμένων είναι ότι υποεκπροσωπούνται οι πρώτοι.
- Εν αναμονή, λοιπόν, νεωτέρας και τεκμηριωμένης ανάλυσης, ότι το εν λόγω αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι δεν έχουμε συγκυριακή μετακίνηση, αλλά μόνιμους δεξιούς που υποεκπροσωπούνται στις δημοσκοπήσεις και απλώς βγήκαν στην επιφάνεια τώρα και για διάφορους λόγους. (Φυσικά, η ανάγκη για τεκμηριωμένη ανάλυση ισχύει και για το αντίστροφο).
Αυτά, τύπε...

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.246
Πόντοι
1.056
Επιβεβαιώνω.
Όλα τα παραπάνω ισχύουν τουλάχιστον από το 2021 που δυστυχώς το διαπίστωσα προσωπικά.
ΑΦΜ, κωδικοί taxisnet κλπ, όλα παγωμένα.
Πλέον δεν υπάρχει περίπτωση λαμογιάς με σύνταξη αποβιώσαντος.
Εγω απο το 2018.

Ολοι οι ελληνες πολιτες (δεν ξερω για τους κατω των 18)εχουν ΑΦΜ και κωδικούς taxisnet,που δεν μπορω να φανταστω καπου που δεν χρειαζονται στη ζωη σου οσον αφορα την Ελλαδα.

Παντου!Παντου ομως.

Με την διαπιστωση του θανάτου,π προφανως ή στο 99% των περιπτώσεων,θα την δωσει καποιο νοσοκομειο,εκτος αν πεθανει στο σπιτι,τον δεις χαμω και πεις Ελα μωρε δεν γαμεις,θα τον χωσω κατάψυξη να σωσω καμμια συνταξη,αυτοματα πρεπει να θάψεις τον ανθρωπο σου,πηγαινοντας στο γραφειο κηδειών.

Απο κεινη την στιγμη,μετρα καποιο διαστημα που διαγράφονται οι κωδικοί Taxisnet,αριθμός ταυτότητας κλπ.

Ο ανθρωπος αυτος παντου στο συστημα ειναι καταχωρημένος ως αποβιωσας.

Εαν καποιος θεωρει πως μπορεις να μην δηλωσεις τον νεκρό σου για να παρεις τα φραγκα του μισθού ή της σύνταξης του αυτούσια,Οποτε και γι αυτο το συστημα το εκλογικό Δυστυχως δεν τους παρέκαμψε,ας αναλογιστεί ποσο πιθανο ειναι με τα παραπανω π εγραψα

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.894
Πόντοι
726
Ποπαρα γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα

ξερει κανεις που εξαφανιστηκε τουτη?
9C522E66-4A02-4F55-9798-687A18C99D79.jpeg

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Γιναμε κρατος δηλαδη
Παραγίναμε λέμε.
Μας είχε κακομάθει ο Πιερακάκης με το Taxis που κάναμε τη δουλειά μας χωρίς να βλέπουμε ξινισμένες μούρες.
Χρειάστηκα αντίγραφα Ε9 του αποβιώσαντος και πίστευα οτι χαλαρά με τους κωδικούς του θα εκτύπωνα τα αντίγραφα.
Με έπιασε κρύος ιδρώτας όταν διαπίστωσα οτι οι κωδικοί απενεργοποιήθηκαν και πρέπει να κάνω αίτηση στον γκισέ στην εφορία.
Με κάτι τέτοια flash back εκτιμούμε το ψηφιακό κράτος που έχουμε σήμερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Έτσι ; Πως έτσι; Εκκεντρικοί , που γουστάρουν να κυκλοφορουν με χρέπια είναι όλοι ;;;
Κανείς δεν γουστάρει να χαλάει κάπου τα λεφτά που βγάζει ... αν βγάζει ... και δεν ... παλεύει να ζήσει ;;;

Θέλω να μου τα αναλύσεις όλα !

Στη μπρατισλάβα .... γιατί και εκεί .... έχουν κάτι τρελά μερσεντικά ... έξω από τις μονοκατοικίες των δικηγόρων ;;;
Μένουν και σε μονοκατοικίες έτσι ;;

Μην μας πει τώρα ότι μένει και σε κανά 2άρι και θάψει κόσμο ....

life-heart.gif
Σε οροφοδιαμερισμα 200 τ.μ. μενω, ιδιόκτητο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.370
Πόντοι
26.141
ΤΟ εχει πει χρονια ρε συ οτι δεν τον νοιαζει να εχει αμαξι ακριβο....ειναι και αλλοι ετσι μη νομιζεις..
αν σου πω που εχω παει με σαξο και με κοιταζαν καλα καλα θα κλαψεις απο τα γελια:tooth:
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
Eγω έχω τη λιμό.αλλα πάντα οδηγώ το σαξο ..
Μας λυπάται οι γκόμενα σα φτωχαδακια κ μας καθρλεται πιο εύκολα :confused:
Ευτυχώς ο φίλοςοθ ταξιδιάρα ψυχή κ αυτός είναι στο ΚΤΕΟ κ το περνω χωρίς πρόβλημα......

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.133
Πόντοι
12.756
Παραγίναμε λέμε.
Μας είχε κακομάθει ο Πιερακάκης με το Taxis που κάναμε τη δουλειά μας χωρίς να βλέπουμε ξινισμένες μούρες.
Χρειάστηκα αντίγραφα Ε9 του αποβιώσαντος και πίστευα οτι χαλαρά με τους κωδικούς του θα εκτύπωνα τα αντίγραφα.
Με έπιασε κρύος ιδρώτας όταν διαπίστωσα οτι οι κωδικοί απενεργοποιήθηκαν και πρέπει να κάνω αίτηση στον γκισέ στην εφορία.
γι αυτο και το εγραψα για τους κωδικους , ωστε να μπουν άμεσα και να τυπωσουν οτι χρειάζεται οι συγγενεις , γιατι μετα την γαμησες , πρεπει να πας απο εκει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Με 40,4 το πρώτο κόμμα έχει 151 έδρες κ αυτό δεν αλλάζει όσοι κ να μπουν ακόμα
Σωστα γιατι παιρνει μπονους 50 εδρες και 101 απο την αναλογικη κατανομη, ακομη και αν μεινει 0% εκτος βουλης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Φαντασου τωρα....το 2031...λεει ο Κουλης βαρεθηκα πια, παραιτουμαι, ό,τι ειχα να προσφερω το προσφερα, παω να ξεκουραστω.

Χαιρεται η κεντροαριστερα, επιτελους να παρουμε την εξουσια...Ετοιμαζεται ο Ανδρουλακης, ραβει κοστουμι....

Και η ΝΔ βαζει αρχηγο τον Πιερρακάκη. Ουπς? Θα χασει το 2031 ο Πιερρακακης απο τον Ανδρουλακη? Χμμμμ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.370
Πόντοι
26.141
Παραγίναμε λέμε.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί η βεβαίωση ληξιαρχικής πράξης θανάτου έχει ισχυ για τρεις μήνες !! Δλδ υπάρχει περίπτωση με το πέρας των τριών μηνών να έχει αναστηθεί ο πεθαμένος ;;:think::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Απολαύστε.
Ο μονος που ηταν σωστος, ηταν ο Ζαχαριαδης που ειπε "δεν θα εχετε 3 μπροστά στο ποσοστο σας". Ειχαμε 4.

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αρχισε το μαδομούνι! :argue:
Γουσταρω τρελά κραξιμο σε Παπασπιτούλη.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Έτσι ; Πως έτσι; Εκκεντρικοί , που γουστάρουν να κυκλοφορουν με χρέπια είναι όλοι ;;;
Κανείς δεν γουστάρει να χαλάει κάπου τα λεφτά που βγάζει ... αν βγάζει ... και δεν ... παλεύει να ζήσει ;;;

Θέλω να μου τα αναλύσεις όλα !

Στη μπρατισλάβα .... γιατί και εκεί .... έχουν κάτι τρελά μερσεντικά ... έξω από τις μονοκατοικίες των δικηγόρων ;;;
Μένουν και σε μονοκατοικίες έτσι ;;

Μην μας πει τώρα ότι μένει και σε κανά 2άρι και θάψει κόσμο ....

life-heart.gif
έλα τύπε είμαι ο τύπος σου, bοn viveur, bon vivant, από το σκάφος στο μονακό στο σαλέ στην ελβετία...
κοριτσάκια σένια, αυτοκίνητα μουράτα, μηχανές, αεροσκάφη και όλα τα συναφή...

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.315
Πόντοι
3.846
Ξαναλεω, και τι σε ενοχλει αν η πραγματικη αποχη ειναι 20% ή 40%?

Το θεμα της εισπραξης των συνταξεων, ειναι άλλο.
Νομιζω επικειται πολυ συντομα, χαρη στον Πιερρακακη βεβαια, να υπαρχει αμεση ενημερωση των τραπεζων και του λογιστηριου με βαση τα στοιχεια των ληξιαρχειων, γιατι πραγματι καποιοι συγγενεις "ξεχνανε' να δηλωσουν θανατους και εισπραττουν συνταξεις για χρονια, σαν την υποψηφια του Συριζα στην Ευρωβουλή Λοΐζου, που εισέπραττε τέτοια συνταξη.
Θα ήθελα να ξέρω ποσοι ήταν αυτοί που δεν πήγαν να ψηφίσουν. Όχι ότι με επηρεάζει στην ψήφο μου, ούτε πιστεύω στην παπάτζα ότι αν κάνουμε αναγωγή στο 100% του εκλογικού σώματος τότε η κυβέρνηση έχει βγει από το 25% του πληθυσμού, από προσωπική περιέργεια. Με ενδιαφέρει να δω αν η αποχή σαν στάση έχει αυξητικές τάσεις και πόσο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Θα ήθελα να ξέρω ποσοι ήταν αυτοί που δεν πήγαν να ψηφίσουν. Όχι ότι με επηρεάζει στην ψήφο μου, ούτε πιστεύω στην παπάτζα ότι αν κάνουμε αναγωγή στο 100% του εκλογικού σώματος τότε η κυβέρνηση έχει βγει από το 25% του πληθυσμού, από προσωπική περιέργεια. Με ενδιαφέρει να δω αν η αποχή σαν στάση έχει αυξητικές τάσεις και πόσο.
Βαλε στο μυαλο σου, οτι ειχαμε 62% συμμετοχη, οταν σχεδον μισο εκατομμυριο ψηφοφοροι εφυγαν απο την Ελλαδα και δεν ψηφισαν, αλλά ηταν στους εκλογικους καταλογους. Αυτοι οι 500.000 ειναι περιπου άλλο ενα 5%. Βαλε και πεθαμενους και γερους που δεν μπορουν να πανε να ψηφισουν. Η γνησια αποχη, δηλαδη ανθρωποι που συνειδητα επιλεγουν να μην ψηφισουν, δεν ειναι πανω απο 20%.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Σε οροφοδιαμερισμα 200 τ.μ. μενω, ιδιόκτητο
πλακάκι ή μάρμαρο διονύσου?
grohe ή ideal?
μαστρο-μήτσος ή βαράγγης?
white horse ή macallan?
42 ίντσες ή 80?
zanussi ή miele?
o γέρος με την πίπα ή λιβάδια του γέρου?
κουκάκι γενναίου κωλοκοτρώνη ή κάτω απ'την ακρόπολη?
rositer emphasis ή revel ultima?
παριζάκι υφαντής ή σούσι?

αυτά είναι που καίνε τον τέλλυ κύριε άλεξ μας, όχι ένα ξερό 200τμ...:confused::confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.986
Πόντοι
5.506
εχεις ακουσει μια παροιμια που λεει οτι οι πλουσιοι θεωρουν ποταπο το να μιλας για φαγητο....γιατι μολις εχουν φαει και ειναι με γεματο στομαχι?

Ε οι βολεμενοι μια χαρα εχουν την ηρεμια να σκεφτουν τα πραγματα ηρεμα...οποιος 13 χρονια παλευει για την επιβιωση του σιγουρα εχει θυμο....
Κανενας δεν ειναι βολεμενος απο την εποχη της κρισης, απλα υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν και αλλοι που δε το χουν.

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Αφού μαστιγώσαμε άγρια τα γυμνά Νεοδημοκρατάκια με τους ψεύτικους αριθμούς στους εκλογικούς καταλόγους. Πάμε να περάσουμε σε εικόνες. Να μη ζαλιζόμαστε άλλο με νούμερα...

Εδώ βλέπουμε μια τεράστια συγκέντρωση του κ. Μητσοτάκη στα Χανιά... 1 άτομο ανα 5 τετραγωνικά
mitsotakis_limanii1.gif

mitsotakis_limanii3.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom