kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.889
- Πόντοι
- 6.256
ΜποτοξΠοπαρα γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα
ξερει κανεις που εξαφανιστηκε τουτη?
ΜποτοξΠοπαρα γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα
Κατ'αρχάς: δίνεις εντύπωση κάποιου, ο οποίος θεωρεί ότι έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς και καραδοκεί, ελλοχεύει για να πάρει ρεβάνς (;) και βρίσκει ευκαιρία να το κάνει σε μια άσχετη ανάρτηση, που θέτει ένα άλλο, κύριο-καίριο, θέμα (και εμμέσως, ένα δεύτερο). Αλλά, έστω.Τυπε ακόμα πιστεύεις ότι η αριστερά υποεκπροσωπειται στις δημοσκοπήσεις;
Τι συμπέρασμα έβγαλες;
Εγω απο το 2018.Επιβεβαιώνω.
Όλα τα παραπάνω ισχύουν τουλάχιστον από το 2021 που δυστυχώς το διαπίστωσα προσωπικά.
ΑΦΜ, κωδικοί taxisnet κλπ, όλα παγωμένα.
Πλέον δεν υπάρχει περίπτωση λαμογιάς με σύνταξη αποβιώσαντος.
Ποπαρα γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα
Παραγίναμε λέμε.Γιναμε κρατος δηλαδη
Σε οροφοδιαμερισμα 200 τ.μ. μενω, ιδιόκτητοΈτσι ; Πως έτσι; Εκκεντρικοί , που γουστάρουν να κυκλοφορουν με χρέπια είναι όλοι ;;;
Κανείς δεν γουστάρει να χαλάει κάπου τα λεφτά που βγάζει ... αν βγάζει ... και δεν ... παλεύει να ζήσει ;;;
Θέλω να μου τα αναλύσεις όλα !
Στη μπρατισλάβα .... γιατί και εκεί .... έχουν κάτι τρελά μερσεντικά ... έξω από τις μονοκατοικίες των δικηγόρων ;;;
Μένουν και σε μονοκατοικίες έτσι ;;
Μην μας πει τώρα ότι μένει και σε κανά 2άρι και θάψει κόσμο ....
Eγω έχω τη λιμό.αλλα πάντα οδηγώ το σαξο ..ΤΟ εχει πει χρονια ρε συ οτι δεν τον νοιαζει να εχει αμαξι ακριβο....ειναι και αλλοι ετσι μη νομιζεις..
αν σου πω που εχω παει με σαξο και με κοιταζαν καλα καλα θα κλαψεις απο τα γελια
γι αυτο και το εγραψα για τους κωδικους , ωστε να μπουν άμεσα και να τυπωσουν οτι χρειάζεται οι συγγενεις , γιατι μετα την γαμησες , πρεπει να πας απο εκειΠαραγίναμε λέμε.
Μας είχε κακομάθει ο Πιερακάκης με το Taxis που κάναμε τη δουλειά μας χωρίς να βλέπουμε ξινισμένες μούρες.
Χρειάστηκα αντίγραφα Ε9 του αποβιώσαντος και πίστευα οτι χαλαρά με τους κωδικούς του θα εκτύπωνα τα αντίγραφα.
Με έπιασε κρύος ιδρώτας όταν διαπίστωσα οτι οι κωδικοί απενεργοποιήθηκαν και πρέπει να κάνω αίτηση στον γκισέ στην εφορία.
Με κάτι τέτοια flash back εκτιμούμε το ψηφιακό κράτος που έχουμε σήμερα.
Σωστα γιατι παιρνει μπονους 50 εδρες και 101 απο την αναλογικη κατανομη, ακομη και αν μεινει 0% εκτος βουλης.Με 40,4 το πρώτο κόμμα έχει 151 έδρες κ αυτό δεν αλλάζει όσοι κ να μπουν ακόμα
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί η βεβαίωση ληξιαρχικής πράξης θανάτου έχει ισχυ για τρεις μήνες !! Δλδ υπάρχει περίπτωση με το πέρας των τριών μηνών να έχει αναστηθεί ο πεθαμένος ;;Παραγίναμε λέμε.
Μας είχε κακομάθει ο Πιερακάκης με το Taxis που κάναμε τη δουλειά μας χωρίς να βλέπουμε ξινισμένες μούρες.
Χρειάστηκα αντίγραφα Ε9 του αποβιώσαντος και πίστευα οτι χαλαρά με τους κωδικούς του θα εκτύπωνα τα αντίγραφα.
Με έπιασε κρύος ιδρώτας όταν διαπίστωσα οτι οι κωδικοί απενεργοποιήθηκαν και πρέπει να κάνω αίτηση στον γκισέ στην εφορία.
Με κάτι τέτοια flash back εκτιμούμε το ψηφιακό κράτος που έχουμε σήμερα.
Γουσταρω τρελά κραξιμο σε Παπασπιτούλη.Αρχισε το μαδομούνι!
έλα τύπε είμαι ο τύπος σου, bοn viveur, bon vivant, από το σκάφος στο μονακό στο σαλέ στην ελβετία...Έτσι ; Πως έτσι; Εκκεντρικοί , που γουστάρουν να κυκλοφορουν με χρέπια είναι όλοι ;;;
Κανείς δεν γουστάρει να χαλάει κάπου τα λεφτά που βγάζει ... αν βγάζει ... και δεν ... παλεύει να ζήσει ;;;
Θέλω να μου τα αναλύσεις όλα !
Στη μπρατισλάβα .... γιατί και εκεί .... έχουν κάτι τρελά μερσεντικά ... έξω από τις μονοκατοικίες των δικηγόρων ;;;
Μένουν και σε μονοκατοικίες έτσι ;;
Μην μας πει τώρα ότι μένει και σε κανά 2άρι και θάψει κόσμο ....
Θα ήθελα να ξέρω ποσοι ήταν αυτοί που δεν πήγαν να ψηφίσουν. Όχι ότι με επηρεάζει στην ψήφο μου, ούτε πιστεύω στην παπάτζα ότι αν κάνουμε αναγωγή στο 100% του εκλογικού σώματος τότε η κυβέρνηση έχει βγει από το 25% του πληθυσμού, από προσωπική περιέργεια. Με ενδιαφέρει να δω αν η αποχή σαν στάση έχει αυξητικές τάσεις και πόσο.Ξαναλεω, και τι σε ενοχλει αν η πραγματικη αποχη ειναι 20% ή 40%?
Το θεμα της εισπραξης των συνταξεων, ειναι άλλο.
Νομιζω επικειται πολυ συντομα, χαρη στον Πιερρακακη βεβαια, να υπαρχει αμεση ενημερωση των τραπεζων και του λογιστηριου με βαση τα στοιχεια των ληξιαρχειων, γιατι πραγματι καποιοι συγγενεις "ξεχνανε' να δηλωσουν θανατους και εισπραττουν συνταξεις για χρονια, σαν την υποψηφια του Συριζα στην Ευρωβουλή Λοΐζου, που εισέπραττε τέτοια συνταξη.
Βαλε στο μυαλο σου, οτι ειχαμε 62% συμμετοχη, οταν σχεδον μισο εκατομμυριο ψηφοφοροι εφυγαν απο την Ελλαδα και δεν ψηφισαν, αλλά ηταν στους εκλογικους καταλογους. Αυτοι οι 500.000 ειναι περιπου άλλο ενα 5%. Βαλε και πεθαμενους και γερους που δεν μπορουν να πανε να ψηφισουν. Η γνησια αποχη, δηλαδη ανθρωποι που συνειδητα επιλεγουν να μην ψηφισουν, δεν ειναι πανω απο 20%.Θα ήθελα να ξέρω ποσοι ήταν αυτοί που δεν πήγαν να ψηφίσουν. Όχι ότι με επηρεάζει στην ψήφο μου, ούτε πιστεύω στην παπάτζα ότι αν κάνουμε αναγωγή στο 100% του εκλογικού σώματος τότε η κυβέρνηση έχει βγει από το 25% του πληθυσμού, από προσωπική περιέργεια. Με ενδιαφέρει να δω αν η αποχή σαν στάση έχει αυξητικές τάσεις και πόσο.
πλακάκι ή μάρμαρο διονύσου?Σε οροφοδιαμερισμα 200 τ.μ. μενω, ιδιόκτητο
Για πεμαντεψε ποσα εχανα εγω τον μηνα επι κατρουγκαλ σαν μισθωτος και τα ξαναπηρα πισω επι Κουριακου συν 22 ευρω εξτρα
Κανενας δεν ειναι βολεμενος απο την εποχη της κρισης, απλα υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν και αλλοι που δε το χουν.εχεις ακουσει μια παροιμια που λεει οτι οι πλουσιοι θεωρουν ποταπο το να μιλας για φαγητο....γιατι μολις εχουν φαει και ειναι με γεματο στομαχι?
Ε οι βολεμενοι μια χαρα εχουν την ηρεμια να σκεφτουν τα πραγματα ηρεμα...οποιος 13 χρονια παλευει για την επιβιωση του σιγουρα εχει θυμο....