Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
τι εγκαθετο μουνοπανο που εισαιΟ Βαβουλης?Σεντερ φορ ειναι τελικα
τι εγκαθετο μουνοπανο που εισαιΟ Βαβουλης?Σεντερ φορ ειναι τελικα
Kαι τι σημαίνει αυτό; Ο νόμος δίνει το δικαίωμα σε όλους τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν . Εάν αυτοί μαλακίζονται και πάνε για καφέ δεν απασχολεί τους υπόλοιπους. Εάν αυτοί δεν νοιάζονται για το μέλλον τους δεν δικαιούνται να διαμαρτύρονται ούτε αυτοί, ούτε κανένας άλλος. Η αποχή τα τελευταία 20 χρόνια κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα.Όταν έχουν φάει τον σανό αμάσητο ότι κάνουν κατόρθωμα με το να απέχουν από την ψηφοφορία δεν φταίει κανείς παρά μόνο οι ίδιοι. Όταν το 15 βγήκε ο Σύριζα ήταν ολα καλά; Δεν είχε αποχή τότε;Όχι ρε τυπε- λέω ότι η ΝΔ πήρε το 40 τοις εκατό του 60 τοις 100 οσων δικαιούνται ψήφο
Δεν βγαζουμε ακρη φιλε μου ηξερα οτι θα το ριξεις εξεδρα δηλαδη οι Ιταλοι σε ποια πλευρα της ιστοριας ηταν και ειχαν και την Β. Ηπειρο. Μπορεις να ζεις με τα ατερμονα ιστορικα if then else και αν η γιαγια μου ειχε αρχιδια θα ηταν παππους μου και να μιζεριαζεις μια ζωη για μια χωρα που εγινε κρατος και πολλαπλασιασε την εκταση της οσο καμια αλλη στην Ευρωπη χαρις το 1821 που τελικα εκφυλιστικε σε εμφυλιο σπαραγμο και στους Αγγλους Γαλους Ρωσους κλπ και οτι βρεθηκε στην σωστη πλευρα της ιστοριας στους 2 ΠΠ . Αντι να λες τηρουμενων των αναλογιων καλα τα καταφεραμε απο αρχαιες κρατη-πολεις σε Τουρκικη-Ρουμελη και μετα Ελλαδα το εξαντλεις σε ιστορικες εφαπτομενες που τεινουν στο απειρο.Τα δωδεκάνησα ... βασικά τα έχασαν οι ιταλοί ...
Από τη βουλγαρία που ήταν στον άξονα, γιατί δεν έδωσαν την ανατολική ρωμυλία ;
Από την αλβανία που ήταν στον άξονα και μας επιτέθηκε μαζί με την ιταλία, γιατί δεν μας έδωσαν τη βόρεια ήπειρο ;
Έχασαν τίποτε αλβανία και βουλγαρία που ήταν με τον άξονα και μας επιτέθηκαν ;;;;
Αν εσύ θεωρείς ότι ανταμοίφθηκε η ελλάδα ... δικαίωμά σου ... να χαίρεσαι για τις επιτυχίες μας ........
Στο μεταξύ ... ενώ πολεμήσαμε για τους συμμάχους ... έλληνες ήταν υπόδουλοι στους συμμάχους , Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ
και παρέμειναν υπόδουλοι .............. τόσο καλά .......... Και δεν τους έδωσαν ποτέ δικαίωμα για αυτοδιάθεση .........
όπως σε όλους τους .... αφρικάνους ... και ασιάτες υπόδουλους .......
Από τις αρχαίες πόλεις κράτη ... πήγαμε στο νέο ελληνικό κράτος.απο αρχαιες κρατη-πολεις σε Τουρκικη-Ρουμελη και μετα Ελλαδα
Προσπαθω,δεν εφτασα εδω τυχαια,μου πηρε χρονια προπονησης και σκληρης δουλειαςτι εγκαθετο μουνοπανο που εισαι
Τοτε συνεχεισε να κλαις μιας και ολο το παιχνιδι/οικονομια κλπ τις εποχες που αναφερεσε γινοταν απεναντι. Αυτο που λεμε Ελλαδα σημερα με εξαιρεση Θεσσαλονικη που καταλαβαινεις την συνδεση με Εγνατια-Πολη/πλουτο Βασιλικες κλπ πηραμε τα λοιμα και χερσα καμια 50αρια εκκλησακια Μυστρα-Δαφνι Καπνικαρεα κλπ . Ευτυχως που ανακαλυψαν οι Ευρωπαιοι την αΑπό τις αρχαίες πόλεις κράτη ... πήγαμε στο νέο ελληνικό κράτος.
Κατάλαβα.
Έχεις δίκιο , δεν έχουμε τίποτε να πούμε. Γιατί έχω ένα κόλλημα προσωπικά. Όταν κοιτάζω το παρελθόν του τόπου, εστιάζω περισσότερο μεταξύ 330 και 1453 . Όχι ... πΧ ... μΧ ....
δεν έχουμε ξεκαθαρίσει φίλε αν η *Δαμανάκω που την έχουμε πληρώσει κ θα την πληρώνουμε μέχρι να ψοφήσει ήταν η νέα Μπουμπουλίνα ...Tύπε ... τον εμπνευστή της μεγάλης ιδέας ... τον γράφει μέχρι και η ιστορία του δημοτικού
(τσεκαρισμένο , το θυμάμαι όταν το διάβαζαν τα παιδιά μου).
Ξεκάθαρα τον αναφέρουν . Ο Ιωάννης Κωλλέτης.
Το Νεκροθάφτη της Μεγάλης Ιδέας ... δεν τολμάμε να τον αναφέρουμε. Γιατί ;
Αμφισβητεί κανείς ότι θάφτηκε ;
Τις πταίει ;
Ρεεεεεεεεεεεε
Βοβολη ή βαβουλη τον λενε αυτον τον πουστη???
Kανένα παραμυθι, ειναι η ξεροκεφαλη πραγματικοτητα. Η ιδια που αρνειστε καποιοι να δειτε και μετα πεφτετε απο τα συννεφα για τις 20 μοναδες διαφορα.Καλα. Οταν ξυπνησεις απο το παραμυθι που τρως τα λεμε
Kανένα παραμυθι, ειναι η ξεροκεφαλη πραγματικοτητα. Η ιδια που αρνειστε καποιοι να δειτε και μετα πεφτετε απο τα συννεφα για τις 20 μοναδες διαφορα.
Σε άλλον πλανήτη ζεις; Δεν είδες τι έγινε με την πανεπιστημιακή αστυνομία; Το θέλουν άβατο για κάθε είδους ανομία με τις ευχές των πανεπιστημιακών.Δε με νοιαζει ποιος ευθυνεται για το χάλι των σχολειων.
Να τα βαψουν και να τα φυλανε. Αν δεν το κανουν φταιει η υπουργος και οσοι δεν την ενημερωσαν
αυτο μου χει στοιχισει πολυ,θα κανω μεταδημοτευση στον πειραια να τη βοηθησω να βγει την επομενη φορα,Νόνη Δούνια εκτός...
55% ΝΔ οι ελευθεροι επαγγελματιεςΜας έσπασες λίγο τα αρχίδια με τη διαφορά ;
Θα μας πεις όσα δίνεις εισφορές ;
Και πόσα έδινες το 2019 ;;;;
Και αν θα πάρεις τζάγκουαρ ..... τώρα με την ανάπτυξη !
Οι άγγλοι δικηγόροι έχουν τζάγκουαρ .... και η γερμανοί παναμέρα και Μ3 ....
Όταν είναι για φόρους και τιμές βενζίνης , μας ζαλίζεις τα αρχίδια με την ευρώπη.
Εσύ , γιατί έχεις αμάξι που έχουν οι ντελιβεράδες στην ευρώπη ;;;
55% ΝΔ οι ελευθεροι επαγγελματιες
Ολοι λαθος εκαναν μαλλον
Tι να την κανω?Εσύ γιατί δεν έχεις τζάγκουαρ ;
Tι να την κανω?
Ξαναρωταω, τι να την κανω?Οι άγγλοι τι την κάνουν ;
Οι γερμανοί ;;;
Σαξό , έχουν τριτοκλασάτοι καφετζήδες στο ελμπασάν ........
Όχι ... ευρωπαίοι δικηγόροι ... χώρας ... σύγχρονης ... με ανάπτυξη !
Ξαναρωταω, τι να την κανω?
Δεν γνωριζω αν εχουν και δεν με αφορα.Αν παίζουμε την κολοκυθιά ....
ΡΩΤΩ ΚΙ ΕΓΩ .... ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ... ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΑΞΙΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ ;;;;
Δεν γνωριζω αν εχουν και δεν με αφορα.
Εγω τι να την κανω?