Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.463
- Πόντοι
- 3.656
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΒΑΒΟΥΛΗ ΓΑΜΩ????????γι αυτο δεν βρισκεις ανθρωπο για δουλεια ..
καλα να παθεις
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΒΑΒΟΥΛΗ ΓΑΜΩ????????γι αυτο δεν βρισκεις ανθρωπο για δουλεια ..
καλα να παθεις
θα του γαμησουμε τη μπαναϊα αυτουνουΗ προπαγναδα των συστημικων κομματων καλα κρατει. Απιστοι Θωμαδες ο Βαβουλης θα μπει βουλη στις εκλογες και θα τα αλλαξει ολα!
Τι με πέρασες για κάνα χτεσινό ρε τύπε?και να σου πω φιλε μου
μηπως αυτο το 20αρικο ειναι μαυρο στα τιπς ;;;
θα επρεπε να απαγορευτει το τιπ ή να ειναι φορολογησιμο
Τωρα με τον Κουλη να δεις που θα πλουτισουν αυτοι οι μηχανακιδες και θα κανουν κανα κομμα να κατεβουν εκλογες
Τα μουνοπανα
στειλε μου βιντεο Φυρρου και κατι μπορει να γινει !!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΒΑΒΟΥΛΗ ΓΑΜΩ????????
Σίγουρα ειναι μέλος από εδώ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΒΑΒΟΥΛΗ ΓΑΜΩ????????
Οντως μονο με βιντεο Φυρου μπορεις να σου εξηγησει καποιοςστειλε μου βιντεο Φυρρου και κατι μπορει να γινει !!
Αν γράφεις κάτι και θες να το διαβάζουν και τα υπαλληλάκια .... με εταιρικά ... είτε μηχανάκια ... είτε φιατάκια ...Τωρα με τον Κουλη να δεις που θα πλουτισουν αυτοι οι μηχανακιδες και θα κανουν κανα κομμα να κατεβουν εκλογες
Τα μουνοπανα
Ποιο απ ολα ρε μουνια???Οντως μονο με βιντεο Φυρου μπορεις να σου εξηγησει καποιος
Βοβολης ειναι ενας γαμημενος ψεκας γιατρος που εδωσε ρεστα στον καιρο της πανδημιας...τουμπεκιαστηκε οταν του τραβηξαν το αυτι ο συλλογος του και η κυβερνηση..μιλαμε για μιασμαΠοιο απ ολα ρε μουνια???
Στειλτα ολα και σου εξηγω αμεσως τα παντα για ΒαβουληΠοιο απ ολα ρε μουνια???
Ρωτα να μαθεις γιατι εμενα θα με περασουν για μπαχαλακια αν το κανω(οχι οτι δεν ειμαι) και δεν θελω να δινω δικαιωματαΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΒΑΒΟΥΛΗ ΓΑΜΩ????????
Τι ειναι ΒαβουληΣίγουρα ειναι μέλος από εδώ.
εισαι τυφλος ρε μουνη;Τι γινεται ρε μαλακες???Βγηκε ο Κουλης και κανονιζετε μεταναστευση??
Vavoulis tours | Vavoulis tours Ταξιδιωτικό Γραφείο
vavoulistours.gr
και γιατι τον λενε βαβουλη???συνθηματικο ειναι???στην κατοχη ειμαστε??Βοβολης ειναι ενας γαμημενος ψεκας γιατρος που εδωσε ρεστα στον καιρο της πανδημιας...τουμπεκιαστηκε οταν του τραβηξαν το αυτι ο συλλογος του και η κυβερνηση..μιλαμε για μιασμα
καλησπερα φιλε-μπαρε...λες να χτισει καμμια καινουρια φυλακη ο κ.Μητσοτακης γιατι δεν χωρανε ολοι στις υπαρχουσες;μουσικο διαλειμμα
αυτο ειναι το γαμημενο επιθετο...πως λεμε Χαρτοπολεμος ταδε πχκαι γιατι τον λενε βαβουλη???συνθηματικο ειναι???στην κατοχη ειμαστε??
μαζεψε ολες τις ερωτησεις που εχεις σε ενα μηνυμακαι γιατι τον λενε βαβουλη???συνθηματικο ειναι???στην κατοχη ειμαστε??
μια ασημενια σφαιρα για τον καθενα τους ειναι αρκετη,δεν εχουμε χρηματα να ταιζουμε.καλησπερα φιλε-μπαρε...λες να χτιει καμμια καινουρια φυλακη ο κ.Μητσοτακης γιατι δεν χωρανε ολοι στις υπαρχουσες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτο ειναι το γαμημενο επιθετο...πως λεμε Χαρτοπολεμος ταδε πχ