raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.279
- Πόντοι
- 5.006
δεν ψηφισε...ηταν στην μυκονο με την σβετλανα....Βεργης τυποι 1 ψηφος
παραλιγο να μην βρει ουτε τον δικο του
δεν ψηφισε...ηταν στην μυκονο με την σβετλανα....Βεργης τυποι 1 ψηφος
Οχι βεβαια, απλα σου εξηγω. Ελληνικες ιστοριες.και δηλαδη πρεπει να τους αφηνουμε να φερονται σαν γκαστερς;
Που καταληγουμε.Οκ
Που καταλήγουμε?
Μην σου φανεί παράξενο...Με πήρε ο ύπνος λίγο πριν και είδα ένα όνειρο. Ήταν λέει 2009 . Ο Γιωργάκης ΓΑΠ ζούσε το παραμύθι του. 43%. Ο κουρασμένος Καραμανλής αποχωρούσε ανακουφισμένος ξέροντας ότι έρχεται ΔΝΤ.
Λες ο πουστης ο Τσίπρας να έκανε ψέματα ότι πολιτεύεται και αγωνίζεται ξέροντας ότι ετοιμάζεται καμία γιγάντια πουτσα για την ελλαδιτσα μας και άφησε τα σκατα στον Κούλη;
Κάνα ΔΝΤ καμία Τουρκία μέχρι την Εύβοια;
Λες θα κάτσει τελευταίο θρανίο σαν τον Καραμανλή να ροχαλιζει και να τρέχει για μπυρες και κοκορέτσια μετά;
Δεν έχω εμπιστοσύνη σε πολιτικό.
ο ντελιβερας ξερει τωρα οτι τα πραγματα μπηκαν σε μια σειρα !!Εγώ τύπε προσπαθώ να παρουσιάσω την κατάσταση μαύρη μήπως και απελπιστεί κανένας ντιλιβεράς και τον προσλάβω με 3 και 60και πει και ευχαριστώ
Δεν ηταν δικια του η ψηφοςΒεργης τυποι 1 ψηφος
Πανω απο την Βουλιαγμενης να ψαξει να τον βρει ... ολοι κατι τετοιοι ενναλακτικοί και δηθεν εκει μου εχουν μαζευτει
Γενικά από τη πλευρά μας το δόγμα ΕΛΙΑΜΕΠ "δεν διεκδικούμε τίποτα" πρέπει να πάει κάδο ,
ο ντιλιβεράς βγάζει κάνα 20ρικο την ημέρα μόνο από τα τιπς αν κάνει Φούλ 8ωρο...ο ντελιβερας ξερει τωρα οτι τα πραγματα μπηκαν σε μια σειρα !!
τερμα οι απεργίες και κατι μαλακιες που διαβασα πριν απο μισθωτα τρολλ περι κατακραυγης κοσμου και μαλακιες
Ο ντελιβερας θα δουλευει ανετος ωραιος κυριος αεράτος με τα τροχαια του ατυχηματα κτλ
και αν δεν του αρεσει δεν πειραζει , να αλλαξει επαγγελμα
Δεν θα κατσουμε να ασχοληθουμε τωρα με τον ντελιβερα ολοκληρη κυβερνηση που εχει τοσες δουλειες να τις παρατησει για 2000 πακιστανους να πουμε που την ειδαν Βαλεντινο Ροσι με κουτι απο πισω
Ε πως να τα κανουμε δηλαδη !!
Παει καπου το μυαλο σου?Πανω απο την Βουλιαγμενης να ψαξει να τον βρει ... ολοι κατι τετοιοι ενναλακτικοί και δηθεν εκει μου εχουν μαζευτει
τι ειναι αυτο το βαβουλη?Που καταληγουμε.
Ψηφιστε Βαβουλη απιστοι!
ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!
ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ!
Για μια Ελλαδα
Νεα,
Χριστιανικη,
Πατριωτικη,
Κατω η χουντα κουλη , τσιπρα, ανδρουλακη, βελοπουλου ,κκε
Στις 25 Ιουνιου,
Βαβουλης
Μήπως είναι με σαξό ;Πανω απο την Βουλιαγμενης να ψαξει να τον βρει ... ολοι κατι τετοιοι ενναλακτικοί και δηθεν εκει μου εχουν μαζευτει
Σαν αρρωστεια ακουγεται,μεινε μακρια μην κολλησουμετι ειναι αυτο το βαβουλη?
και να σου πω φιλε μουο ντιλιβεράς βγάζει κάνα 20ρικο την ημέρα μόνο από τα τιπς αν κάνει Φούλ 8ωρο...
ένα 5ευρο και το κουτί θα έπρεπε κανονικά να βάζει το μαγαζί και τέλος.
άλλοι φορτώνουν φορτηγά όλη μέρα μέσα στον ήλιο και τη βροχή και παίρνουν 25 ευρώ. Λοιπόν μουνοπανα σας πείραμα χαμπάρι...όλη μέρα μηχανάκι να σας χτυπάει το αεράκι και σας βλέπω στο gps φτανεται στο σπιτι 15.23 και εχει παει 15.29 μεχρι να χτυπησετε το κουδουνι.
Και να ζητάνε να πληρώσεις και τα σέρβις στο μηχανάκι επειδή το χρησιμοπιουν για τη δουλειά και καλά...όταν κάνουν 5χλμ πάνω κάτω τα μπουρδελα να βρουν ποια θα γαμησουν είναι καλά...
Ε ρε ένας Άδωνης που τους χρειάζεται
Τυπε τι γινεται στον αι δομινικο??Πως πανε απο βαβουλη?
γι αυτο δεν βρισκεις ανθρωπο για δουλεια ..τι ειναι αυτο το βαβουλη?
Η προπαγναδα των συστημικων κομματων καλα κρατει. Απιστοι Θωμαδες ο Βαβουλης θα μπει βουλη στις εκλογες και θα τα αλλαξει ολα!Σαν αρρωστεια ακουγεται,μεινε μακρια μην κολλησουμε