Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

ένδειξη επιτυχίας ... και κοινωνικού στάτους .......... διαφοροποπιηση από ... παρίες ....
A μαλιστα. Να φλεξαρω ακριβο αμαξι για να λεω οτι ειμαι καποιος και οτι ειμαι καλυτερος απο αλλους. Σορυ τύπε, δεν με αφορούν αυτα και τα βαριεμαι αφορητα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.341
Πόντοι
3.656
A μαλιστα. Να φλεξαρω ακριβο αμαξι για να λεω οτι ειμαι καποιος και οτι ειμαι καλυτερος απο αλλους. Σορυ τύπε, δεν με αφορούν αυτα και τα βαριεμαι αφορητα
Είναι παράλογο η κοινωνία να περιμένει ένας δικηγόρος , που δεν είναι καιστο επάγγελμα 2.5 χρόνια , να περιμένει
ναέχει κάτι παραπάνω από έναν καστανά , ψήστη σε σουβλατζίδικο ή σεκιουριτά ;;

Μη μου πεις είμαι ολιγαρκής , ζω καλά.

Και ο καστανάς ζει . Δεν λιμοκτονεί. Ούτε είναι άστεγος.

Τι περιμένει οικονομικά κάποιος που σπουδάζει και γίνεται επιστήμονας επαγγελματίας ;

Να πληρώνει μόνο τα κερατιάτικα στο δημόσιο ;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Είναι παράλογο η κοινωνία να περιμένει ένας δικηγόρος , που δεν είναι καιστο επάγγελμα 2.5 χρόνια , να περιμένει
ναέχει κάτι παραπάνω από έναν καστανά , ψήστη σε σουβλατζίδικο ή σεκιουριτά ;;

Μη μου πεις είμαι ολιγαρκής , ζω καλά.

Και ο καστανάς ζει . Δεν λιμοκτονεί. Ούτε είναι άστεγος.

Τι περιμένει οικονομικά κάποιος που σπουδάζει και γίνεται επιστήμονας επαγγελματίας ;

Να πληρώνει μόνο τα κερατιάτικα στο δημόσιο ;;;
Συγνωμη τύπε, δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι η κοινωνια ειχε καημο να με δει με ακριβο αυτοκινητο, μην τυχον και με περασει για καστανά.
Τωρα που το εμαθα, θα το σκεφτω

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.341
Πόντοι
3.656
Συγνωμη τύπε, δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι η κοινωνια ειχε καημο να με δει με ακριβο αυτοκινητο, μην τυχον και με περασει για καστανά.
Τωρα που το εμαθα, θα το σκεφτω
Όχι τύπε. Η κοινωνία είχε καημό να σε δει να πληρώνεις ΕΝΦΙΑ για το γραφείο αν είναι ιδιόκτητο και φόρο επιτηδευματία
για τις συντάξεις 2700€ στον ... ΟΤΕ ....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
dyana δε θα θέλει βόλτα παραλία με καμπριολέ ? μπατζανάκης @sex volcano καιροφυλακτεί σαν ύαινα για dyana

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.333
Πόντοι
22.266
dyana δε θα θέλει βόλτα παραλία με καμπριολέ ? μπατζανάκης @sex volcano καιροφυλακτεί σαν ύαινα για dyana
Κ εγώ κ ο ατηνεζος κ Άλεξ έχουμε σα γνήσιοι αριστεροδεξιοι του γαλλικου φιλευθερου σοσιαλιστικού κινήματος ολοκαίνουργια 25ετιας σαξο..
Βέβαια η dyana είναι χουντικια...

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Κ εγώ κ ο ατηνεζος κ Άλεξ έχουμε σα γνήσιοι αριστεροδεξιοι του γαλλικου φιλευθερου σοσιαλιστικού κινήματος ολοκαίνουργια 25ετιας σαξο..
Βέβαια η dyana είναι χουντικια...
θα της πούμε ότι εκλογές βγήκανε οι συμμορίτες και κυκλοφορούμε με σαξο για το ξεκάρφωμα, μη μας στείλουν Σιβηρία.....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
Μας έσπασες λίγο τα αρχίδια με τη διαφορά ;
Θα μας πεις όσα δίνεις εισφορές ;
Και πόσα έδινες το 2019 ;;;;

Και αν θα πάρεις τζάγκουαρ ..... τώρα με την ανάπτυξη !
Οι άγγλοι δικηγόροι έχουν τζάγκουαρ .... και η γερμανοί παναμέρα και Μ3 ....

Όταν είναι για φόρους και τιμές βενζίνης , μας ζαλίζεις τα αρχίδια με την ευρώπη.
Εσύ , γιατί έχεις αμάξι που έχουν οι ντελιβεράδες στην ευρώπη ;;;
Για να ρωτας εσυ ρε αρχιδι κατελη με το σεατ λεον ντιζελ με λιζινγκ.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.590
Πόντοι
32.478
Αυτη τη στιγμη ο Ανδρουλακης ζει το ονειρο, κανοντας το τιποτα ανεβασε το ΠΑΣΟΚ με τους δυσαρεστημενους των δυο πρωτων.
ειμαι περιεργος ποτε θα μαθουμε γιατι παρακολουθουνταν με εντολη εισαγγελεα. Προφανως οταν βολευει.
Του είπαν να παει να ενημερωθεί για τον λόγο και δεν πήγε. Αν ήταν λευκή περιστερά θα είχε διακτινιστεί.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.590
Πόντοι
32.478
Κέρδισε με 20 μονάδες διαφορά επειδή απέναντι της είχε την πιο άχρηστη αντιπολίτευση που θα μπορούσε. Δεν έχω πεισθεί ακόμα ότι το έκαναν και ΕΠΙΤΗΔΕΣ για να μπουν στη Βουλή ως αντιπολίτευση και να ξεμπερδεύουν.

Ακριβώς επειδή κέρδισε με 20 μονάδες διαφορά σημαίνει ότι δεν ψήφισαν νδ μόνο όσοι θα είχαν άμεσο συμφέρον από αυτήν...όπως επιχειρηματίες, μεσαία και υψηλά εισοδήματα κλπ. Σημαίνει ότι ψήφισε και ο μέσος βλάκας ντιλιβερας και σεκιουριτάς που μένει στο σπίτι της μάνας του (με τη μάνα του) επειδή δεν έχει λεφτά γιατί παίρνει μισθό 750 ευρώ και το πιο φτηνό ανοίκειο είναι 450 ευρώ. Που του στέλνουν τιμολόγιο ρεύματος 80 ευρώ το μήνα για 50 κιλοβατώρες και που πάει σούπερ μάρκετ παίρνει τα απαραίτητα για 4 μέρες και πληρώνει 50 ευρώ.

Αυτός ο βλάκας λοιπόν δεν καταλαβαίνει ότι κύριος Κυριάκος εκτός από το ότι έχει αφήσει τα αφεντικά να κλονίζουν και να χρεώνουν ότι γουστάρουν δεν καταδέχθηκε ούτε το ΦΠΑ να του μειώσει έστω και λίγο ώστε να μπορεί και αυτός να μην ζει σαν ζητιάνος. Πήγε όμως και τον ψήφισε επειδή ο μαλακοΑλέξης του είχε κλείσει τις τράπεζες και λογικό είναι.

Εγώ δεν έχω να προβληματιστώ για κάτι τύπε...δεν περιμένω τις προσφορές του λινλτ για να ευχαριστήσω τον κύριο Κυριακο. Όσο για το ποσό καλά τα λέει για τον Καραμανλή....η αξιοπρέπεια που λέγαμε πριν.
Τι ψήφισες αγόρι μου εσύ;
Εχεις κάποια πρόταση να κάνεις;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ΠΑΛΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!! ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Αλλη ακουγεται για γκομενα του , οχι η Καϊλη. Αν εσυ θες τον αρχηγο της αξιωματικης αντιπολιτευσης να παρακολουθειται για θεμα εθνικης ασφαλειας και αυτο να μενει κρυφο (ειτε ειναι αληθεια ειτε οχι) εχεις περιεργη αποψη για την εννοια της δημοκρατιας.
1 ο Ανδρουλάκης δεν είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης
2 παρακολουθείτο όταν ήταν υποψήφιος για αρχηγός το ΠΑΣΟΚ μόλις έγινε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μετά από μία μέρα ή δύο σταμάτησε η παρακολούθηση

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Το πασοκ θεωρω ότι απέτυχε με το 11,4%. Πολύ λίγο. Αλλά το προωθούν λυσσαλέα τα μέσα μαζικής εκμετάλλευσης επειδή είδαν ότι το ακροαριστερό ψωράλογό τους (σύριζα) ψόφησε και θέλουν νέο άλογο το συντομότερο δυνατό. Γι'αυτό παρουσιάζουν το 11,4% ως τρομερή επιτυχία ενώ η υπάρχουσα κυβέρνηση έβγαλε 41% με ένα κάρο μαλακίες και γκαντεμιές :confused:
Αν το πάρεις σαν ποσοστό ναι
Αν το πάρεις σαν πόσο τοις εκατό αυξήθηκε η δύναμη του όχι αυξήθηκε πολυ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μέχρι και τα πιτσιρίκια ψήφισαν Κούλη. Γελάνε και τα τσιμέντα. Σιγά σιγά ο λαός καταλαβαίνει την χολέρα της αριστεράς (όχι ότι θα σωθεί η χώρα με την δεξιά η τους άλλους) όπου η μόνη δράση της είναι να καταγγέλει ότι βρει. Λύσεις και πρόγραμμα μηδέν!!!

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Στιγμιότυπο οθόνης 2023-05-22 204205.png

Μόλις 5 μέρες πριν. Εκπαιδευτικός ενάντια στην αξιολόγηση. Εγώ σαν ΙΥ αν αποτύχω σε μερικά τεστ θα πάω πάλι για εκπαίδευση. Και αν συνεχίσω να αποτυγχάνω πάω σπίτι μου. Φυσικά αν ο πελάτης πει ψέμματα έχει δίκιο και πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.
Είναι δύσκολη μία αντικειμενική αξιολόγηση
Γιατί δεν μπορεί να γίνει πλήρως από το διευθυντή του σχολείου
Ο διευθυντής του σχολείου μπορεί να κρίνει μόνο τη συνεργασία με τους γονείς την συνεργασία με τους καθηγητές και την επίδοση πάνω σε εξωδιδακτικές εργασίες

Δεν μπορεί να κρίνει το κύριο έργο του εκπαιδευτικού που είναι η διδασκαλία
Γιατί ο διευθυντής μπορεί να είναι μαθηματικός και ο καθηγητής φιλόλογος

Άρα θα πρέπει να έρθει εξωτερικός αξιολογητής σύμβουλος ή παρόμοιος αξιολογητής

Ο οποίος θα δει τον καθηγητή στη διδασκαλία του δυο-τρεις φορές
Το χρόνο

Είναι σαν εσύ να δουλεύεις ένα χρόνο και να έρχεται ένας εξωτερικός αξιολογητής δυο-τρεις φορές τον χρόνο να σε κρίνει και από αυτό να εξαρτάται η αξιολόγηση σου

Θα σου άρεσε αυτό;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ούτε τα τσογλάνια εγκληματίες των πανεπιστημίων δεν μπορεί να κάνει καλά σιγά μη βάλει χέρι στο δημόσιο. Εδώ ρε προτίμησαν να χρεοκοπήσει η χώρα αντί να βάλουν χέρι στο δημόσιο (1ο άκλαυτο μνημόνιο).

Έκανε σημαντικές και αυτονόητες μεταρρυθμίσεις ο πιερρακάκης που μείωσαν την ανάγκη για ΔΥ ήδη υπολογίζω κανά 10-15% αλλά δεν έκαναν το επόμενο βήμα, να τους στείλουν σπίτια τους. Θυμάμαι τις απίστευτες ουρές στην ΔΟΥ για περιοδική φπα. Σαν τα ζώα περιμέναμε. Τώρα στο φπα έχει τον ίδιο αριθμό ΔΥ και τα ξύνουν αφού όλοι τα κάνουν ηλεκτρονικά.
Έχω δουλέψει και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα
Ούτε το ένα είναι παράδεισος ούτε το άλλο κόλαση
Υπάρχουν υπέρ και κατά και στα δύο

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.824
Πόντοι
216
Καλησπέρα σε όλους. Κάποιοι προφανώς γιορτάζουν σήμερα , κάποιοι πάλι ειναι απογοητευμένοι , έτσι πάνε αυτά δυστυχώς . Ψήφισα για πρώτη φορά φέτος και θα το θυμάμαι οπως φαίνεται με αυτό το αποτέλεσμα. Δεν ψήφισα καποιο μεγάλο κόμμα, αλλά ένα μικρό που δεν μπήκε καν στην Βουλή και το αποφάσισα κυριολεκτικά τελευταία στιγμή αφού ειδα ολα τα ψηφοδέλτια. Εβαλα και στην τύχη τρία ονόματα και τέλος. Ειδα κόσμο όλων των ηλικιών . Στις δεύτερες θα ψηφίσω άλλο κομμα , ξανα μικρό ομως.

Για να βγει πάντως η ΝΔ με τόση διαφορά και για να την ψηφίσει σχεδόν ολη η Ελλάδα, μάλλον κάτι θα έκανε καλά που εμείς οι υπόλοιποι δεν μπορέσαμε να το δούμε. Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω οτι ειμαστε όλοι ηλίθιοι, μαζόχες, γέροι, πληρωμένοι, βολεμένοι, με κοντή μνήμη κλπ και για αυτό βγήκε . Ο κόσμος έκανε την επιλογή του , ας ευχηθούμε το καλύτερο για την χώρα μας .
Ακούω κάποιους να μιλάνε για νοθεία κλπ, δεν υπάρχει αυτό. 2,4 εκατομμύρια τον ψήφισαν , δηλαδή ένας στους πέντε του συνολικού πληθυσμού μας, δεν ειναι κάτι αφύσικο . Αν μου λεγες 5 ή 6 εκατομμύρια τότε ναι εντάξει , θα λεγα και εγώ οτι κάτι παίζει.
Βγήκε και γιατί δεν υπήρχε αντιπολίτευση . Ο Τσίπρας είχε καεί καιρό τώρα , δεν κάηκε χτες. Αν μείνει και άλλο θα χάσει και την δευτερη θέση στο τέλος. Οσο για τον πατριωτικό χώρο δυστυχώς είναι μονο λόγια, οταν δεν μπορούν να συνεννοηθούν ούτε μεταξύ τους και φτιάχνουν ενα κομμα ο καθένας , τότε πως θα πείσουν τον απλό Ελληνα; Θα παίρνουν όλοι απο 0,3 % και ζήτημα να μπει οριακά ένας τους.
Η ΝΔ δε χρειάστηκε να κάνει απολύτως τίποτα.

Αρκούσαν απλούστατα αυτά που ΔΕΝ έκανε για να πάρει 40%:

1) δεν έκλεισε τις τράπεζες επειδή ένας εγωπαθής καράφλας ήθελε να κάνει πασαρέλα με γύφτικα πουκάμισα.
2) δεν έβαλε άπλυτους να χορεύουν ζειμπέκικα στο σύνταγμα έχοντας παραλύσει τη χώρα.
3) δεν έκανε τη βουλή εκπομπή της Σίας Λιαροπούλου.
4) δεν επιχείρησε να πάρει ΟΛΑ τα τηλεοπτικά κανάλια υπό την κατοχή της με εικονικές δημοπρασίες χρησιμοποιώντας μπροστάρηδες κάτι μπαρμπάδια που έβαλαν υποθήκη κάτι χωράφια στη Βραυρώνα για να πάρουν κανάλι.
5) δεν έβαλαν υπουργό υγείας έναν γαλακτοπώλη με τσιγάρο στο στόμα.
6) δεν έστησαν 500 ΜΚΟ 'φαντάσματα' για να βολέψουν τους δικούς τους με παχυλούς μισθούς, εκμεταλλευόμενοι την ασταμάτητη ροή των μεταναστών.
7) δεν ξεκίνησαν τους πλειστιριασμούς ενώ φωνάζαν 'κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη'.
8) δεν επιστράτευσαν δημαγωγούς σαν τον Λαζόπουλο να προπαγανδίζει υπέρ τους.
9) δε συνεργάστηκαν τον....καμμένο.....
10) δεν έφεραν νέο μνημόνιο με τις μαλακίες τους.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Κέρδισε με 20 μονάδες διαφορά επειδή απέναντι της είχε την πιο άχρηστη αντιπολίτευση που θα μπορούσε. Δεν έχω πεισθεί ακόμα ότι το έκαναν και ΕΠΙΤΗΔΕΣ για να μπουν στη Βουλή ως αντιπολίτευση και να ξεμπερδεύουν.

Ακριβώς επειδή κέρδισε με 20 μονάδες διαφορά σημαίνει ότι δεν ψήφισαν νδ μόνο όσοι θα είχαν άμεσο συμφέρον από αυτήν...όπως επιχειρηματίες, μεσαία και υψηλά εισοδήματα κλπ. Σημαίνει ότι ψήφισε και ο μέσος βλάκας ντιλιβερας και σεκιουριτάς που μένει στο σπίτι της μάνας του (με τη μάνα του) επειδή δεν έχει λεφτά γιατί παίρνει μισθό 750 ευρώ και το πιο φτηνό ανοίκειο είναι 450 ευρώ. Που του στέλνουν τιμολόγιο ρεύματος 80 ευρώ το μήνα για 50 κιλοβατώρες και που πάει σούπερ μάρκετ παίρνει τα απαραίτητα για 4 μέρες και πληρώνει 50 ευρώ.

Αυτός ο βλάκας λοιπόν δεν καταλαβαίνει ότι κύριος Κυριάκος εκτός από το ότι έχει αφήσει τα αφεντικά να κλονίζουν και να χρεώνουν ότι γουστάρουν δεν καταδέχθηκε ούτε το ΦΠΑ να του μειώσει έστω και λίγο ώστε να μπορεί και αυτός να μην ζει σαν ζητιάνος. Πήγε όμως και τον ψήφισε επειδή ο μαλακοΑλέξης του είχε κλείσει τις τράπεζες και λογικό είναι.

Εγώ δεν έχω να προβληματιστώ για κάτι τύπε...δεν περιμένω τις προσφορές του λινλτ για να ευχαριστήσω τον κύριο Κυριακο. Όσο για το ποσό καλά τα λέει για τον Καραμανλή....η αξιοπρέπεια που λέγαμε πριν.
Πριν τα αποτελέσματα όμως
Όταν σου έλεγα εγώ για αναποφάσιστους τι μου έλεγες
Οι προβλέψεις σου πέσαν μακράν έξω

Συνημμένα

• Screenshot_2023-05-23-02-41-19-817_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-05-23-02-41-19-817_com.android.chrome.jpg
    479,1 KB · Εμφανίσεις: 29

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like