Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 216
Έχουν λυσάξει στο Mega με τα αποτελέσματα. Περιμένω το Μαρινάκη απο στιγμή σε στιγμή να πει πως φταίει η διαιτησία.
Πόσο, μα πόσο δίκιο...Κωμική χώρα εντελώς.
1. Κατεβαίνει ο κάθε παπάρας, ο κάθε πικραμένος, το κάθε ναυάγιο - με εντελώς απροσδιόριστα κίνητρα. Για παράδειγμα, αυτός ο απατεώνας ο Σώρρας, αντί να είναι φυλακή κατεβαίνει σε εκλογές; Να έχουμε όλα τα καραγκιοζιλίκια το προηγούμενο διάστημα με την περίπτωση Κασιδιάρη, αντί να απαγορεύεται κατευθείαν σαν εγκληματίας;
Αντί να απορρίπτουν τα κοπρόσκυλα οι δικαστές τα 2/3 των κομμάτων, έχουμε αυτό το γελοίο φαινόμενο που λέγεται "εκλογές στο Γιουνανιστάν".
2. Αντί να υποχρεώσουν άτομα από το κωλο-δημόσιο να παρέχουν την υπηρεσία του μέλους της εφορευτικής επιτροπής με 2 μέρες άδεια ξερω γω, έχουν αυτήν την ΞΕΦΤΙΛΑ με αμισθί και νταηλίκι με τυχαία άτομα από τους καταλόγους!
Μόνο σε μπανανίες της Ευρώπης όπως στο Ελλαδιστάν, τα βλέπεις αυτά.
3. Για να μην μιλήσουμε για το ότι επιστρατεύονται σχολεία, στα οποία υποφέρουν οι ηλικιωμένοι να ανεβαίνουν σκάλες λες και είναι ζώα. Καλά η πρόσβαση σε ΑΜΕΑ είναι εκτός συζήτησης εντελώς.
Στην Αγγλία θυμάμαι που είχα πάει για μεταπτυχιακά, ψηφίζανε Πέμπτη (!!!) και παντού, έτσι; Όχι μόνο σχολεία, αλλά και σε κυβερνητικά κτίρια, γήπεδα, βιβλιοθήκες κ.ο.κ.
ΕΛΛΑΔΑΟΥΑ = ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ
Απολαυστη η μαπα τζανακοπουλου στον ΣΚΑΙΘα υπάρξουν τεράστιες εξελίξεις...
Το μονο σωστο που εγραψες ειναι το «Αλεξη βγηκες ολιγος».Αλεξη Τσιπρα.. Η παραιτηση σου γινεται δεκτη..
Επαιζες μονος σου εναντιον της μεγαλυτερης πολιτικης συμμοριας στην ιστορια της χωρας μας ,και βγηκες " ολιγος".
Σελφι λακη;
Kαι στον Α είπε ακόμη και για 17% διαφορά...ΣΚΑΙ τωρα λενε απιστευτη διαφορα...
Εκεινο το παιδακι ο Λεξ που να γαμιεται τωρα;Εγώ πάντως απορώ παιδιά πως το ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και η μεταγραφή του Αντώναρου δεν κατάφεραν να ρίξουν την κυβέρνηση.
Του γυμναστή του σηκώθηκε καθόλου;ΕΧΩ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ....
Νομιζα πως ειναι ο λακης μετα το μπουκακεεΌχι ρε. Δικιά μου μόλις είδαι ότι η διαφορά θα φτάσει τους 15 πόντους.
εγω λεω να του διοργανωσει ο Κουλης μια συναυλια στο ΟΑΚΑ με ολα τα εξοδα κρατικα ετσι τιμης ενεκενΕκεινο το παιδακι ο Λεξ που να γαμιεται τωρα;
Αη πηδησου μουνίΒαλτην ολη στον πατο σου τωρα την πληροφορια, ΠΟΛΥ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ.
Ισως να φταίει που ΟΛΟΙ οι άλλοι ασχολούνται με το βασικό που είναι τα ποσοστά που πήραν τα κόμματα.Ότι στα εκλογικά που δείχνει μέχρι τώρα ...
εχει παντού συμμετοχή<50%
μόνο εγώ το βλέπω ;;
Το λακη τον αφησε μονο του η ιδια η ζωη.Αφησαν τον Λακη μονο του τα λοιπα συριζοπουλα .... συντροφοι να σου τυχουν ....
Μη βριζεις μανπαιδια νικήσαμε τι ΄γίνεται ;
γιατι επεσαν εξω οι μυστικες δημοσκοπησεις;Αη πηδησου μουνί
Γεια σου ρε Ζαν γίγαντα!!!!Αη πηδησου μουνί
Μη βριζειςΑη πηδησου μουνί